Brzo zaboravljamo kako ga je Cvijan izbrto na guzove.
Nadam se da će popraviti defanzivu jer ofanzivno je bolji i ima jači udarac i centaršut.
Brzo zaboravljamo kako ga je Cvijan izbrto na guzove.
Jbga budi malo realniji sa zeljama, nisi ti vise u cvijetu mladosti...
Valjda cu izdurat do tekme sa visockom bosnom
Mnogo vise trce i krecu se, jedu nas u skoro svakom duelu 1-1, zaustave nam svaki pokusaj napada s nevjerovatnom lakocom, imali su tri dobre sanse.SkenderijaTM je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 5:31 pmMa po cemu su duplo bolji od nas? Nemoj da seres druze. Kakve su to oni sanse napravili? Nikakve.
Za duele se slazem. Stilic usao u duel zadnji put prije 5 godina. Ne samo on al eto istice se on mnogo. Za sanse se ne bi slozio, jer smo mi imali definitivno ozbiljnije.fcz je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 5:36 pmMnogo vise trce i krecu se, jedu nas u skoro svakom duelu 1-1, zaustave nam svaki pokusaj napada s nevjerovatnom lakocom, imali su tri dobre sanse.SkenderijaTM je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 5:31 pmMa po cemu su duplo bolji od nas? Nemoj da seres druze. Kakve su to oni sanse napravili? Nikakve.
Ovo sto on kaze na poluvremenu, vala mozes i ti. Tu ste negdje i po godinama.
Samo sam ja ljepsi i pametniji i pozeljnijistorm_raider je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 5:42 pmOvo sto on kaze na poluvremenu, vala mozes i ti. Tu ste negdje i po godinama.