Bjezi jebi se bratekokoška je napisao/la: ↑sri mar 10, 2021 10:07 pmAmar je za vas gospodin, trebate postovati trenera koji je ikona kluba a ne pljuvati ga i tjerati nakon 2 godine, ko je napravio uspjeh za tako kratak period haj nek mi neko pokaze trenera koji je za 2,5 godine napravio neki veci iskorak. Ustat pa mu ime spomenuti..... dje sampanjac?
Sampanjac nam radi kod Seje Brajlovica. Neka sam ja proglasavan neprijateljem ovdje jer sam ukazivao na ovo, a neka je gospodin Amar prijatelj zato sto je unistio klub. Pa bolje da ne pricam druge stvari o njemu, sutim iskljucivo zbog gospodina Ivice, zdravlje da ga posluzi.kokoška je napisao/la: ↑sri mar 10, 2021 10:07 pmAmar je za vas gospodin, trebate postovati trenera koji je ikona kluba a ne pljuvati ga i tjerati nakon 2 godine, ko je napravio uspjeh za tako kratak period haj nek mi neko pokaze trenera koji je za 2,5 godine napravio neki veci iskorak. Ustat pa mu ime spomenuti..... dje sampanjac?
Nema ama bas nikakvog razloga da se gad "pokriva", sva istina treba da izadje na vidjelo.Glas Razuma je napisao/la: ↑sri mar 10, 2021 10:24 pmSampanjac nam radi kod Seje Brajlovica. Neka sam ja proglasavan neprijateljem ovdje jer sam ukazivao na ovo, a neka je gospodin Amar prijatelj zato sto je unistio klub. Pa bolje da ne pricam druge stvari o njemu, sutim iskljucivo zbog gospodina Ivice, zdravlje da ga posluzi.kokoška je napisao/la: ↑sri mar 10, 2021 10:07 pmAmar je za vas gospodin, trebate postovati trenera koji je ikona kluba a ne pljuvati ga i tjerati nakon 2 godine, ko je napravio uspjeh za tako kratak period haj nek mi neko pokaze trenera koji je za 2,5 godine napravio neki veci iskorak. Ustat pa mu ime spomenuti..... dje sampanjac?
Ne vidiš ti ono na treningu i danas kako su se borili. Mora se vratiti.
Kakav ba gospodin amarGlas Razuma je napisao/la: ↑sri mar 10, 2021 10:24 pmSampanjac nam radi kod Seje Brajlovica. Neka sam ja proglasavan neprijateljem ovdje jer sam ukazivao na ovo, a neka je gospodin Amar prijatelj zato sto je unistio klub. Pa bolje da ne pricam druge stvari o njemu, sutim iskljucivo zbog gospodina Ivice, zdravlje da ga posluzi.kokoška je napisao/la: ↑sri mar 10, 2021 10:07 pmAmar je za vas gospodin, trebate postovati trenera koji je ikona kluba a ne pljuvati ga i tjerati nakon 2 godine, ko je napravio uspjeh za tako kratak period haj nek mi neko pokaze trenera koji je za 2,5 godine napravio neki veci iskorak. Ustat pa mu ime spomenuti..... dje sampanjac?
Dovoljno je pogledati jučer kako onaj novinar sa gg.ba (pretpostavljam) pita Osima za odgovornost, a ovaj se cereka. Da je neki drugi trener umjesto njega, napisali bi milion članaka i uništili ga na presicama sa glupim pitanjima.milanribar je napisao/la: ↑čet mar 11, 2021 10:10 amKakvo sportsko novinarstvo kod nas, pogotovo nezavisno ne postoji. Postoje zaljubljenici u odredjene licnosti o kojima pisu i glorifikuju ih dok im ide a kad treba kriticki tekst napisat ili postavit pitanje konkretno, mozda i malo nezgodno, to niko ne smije.
Pa pogledajte sta su u hrvatskoj novinari Mamiću radili i kakve su probleme imali sa njim ali opet se pisalo i radilo jer su znali da je to ispravno.
Prvi takav novinar kod nas kad se pojavi ali potkovan sportskim znanjem i novinarskim, uspjet ce i napravit ce karijeru od koje ce lijepo da zivi a do tad gledajte mutave likove koji vrte ista pitanja i dobijaju odgovore u floskulama.
Licno za Alijagicku znam da nece slova napisati protiv svog ideoloskog vođe, taman kad bi polio benzinom Grbavicu i zapalio je, ona bi to opravdala. #fgrza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet mar 11, 2021 9:24 amsta li nam na sve ovo imaju reci doajeni BH novinarstva, Culic, Sisic, Alijagicka ili ona nesretna Emricka!?