Nikad me ovaj osjećaj ne vara. Kad god mi je raspoloženje pred utakmicu nikakvo, kad god ništa ne očekujem, mi pobjedimo.

Čestitke svima za ovu pobjedu. Ovo će biti velika prekretnica. Prvo poluvrijeme po meni za zaborav, dosadno, traljavo, nikakve igre, ništa. Ali zato je drugo ono što želim gledati od Želje. Pasovi, borba, stalni presing kojim smo danas u drugom poluvremenu osvojili 5-6 lopti na njihovoj polovini. Kad se sve sabere moramo svi biti zadovoljni.
Kjosevski
Osmanković solidan ono što je odigrao, par puta ga je njihovo krilo izlomilo pravo, ali dobro... Brz oporavak.
Rodin onako, nije loše, ali nije nešto ni odlično... Može on bolje.
Bogičević nekoliko puta plivao, ali je imao i dobrih intervencija, na iskustvo što bi se reklo.
Pavić sasvim korektan.
Blagojević odličan.
Šabanadžović
Zajmović loš.
Čurjurić majstorski.
Zec imao nekih pokušaja, ali kad se sve sagleda slab, ali danas bolji od Zajmovića.
Krpić mašinerija i pravi kapiten. Vidiš ga u napadu, i za 20 sekundi momčina spašava i čisti glavom ispred svog gola.
Bakrač bez greške.
Vranješ odličan.
Jazvić mora ono zabijati. U svakom slučaju više pokazao od Zeca i Zajmovića zajedno.
Igrač utakmice br.1 - Sulejman Krpić
2. Miloš Bakrač
3. Ivan Čurjurić
4. Jovan Blagojević
Eto, to je neko moje viđenje. Sretan, zadovoljan. Dižemo se što je najbitnije. Sad moramo tući Zvijezdu!