BHTSWRA_1921 je napisao/la:Prenos negdje vcrs? Samo da nije debilna moja tv
Eto ako nekog pamet bolje sluzi neka me demantuje ali ja odavno stvarno nisam vidio ovakav pritisak (mozda ono kmecanje pitica oko sudija i tako.. ne sjecam se) od jedne ekipe, pa od ponedjeljka svaki dan Baka na vise njih portala i njegove izjave dok od Zelje jedine nesto jucer bijase sa press konferencije.
Ma Baka šits in njegove pents bikaz borba za titulu iz open a ne klozet uz help od politiks i asosiejsn...sajo10 je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 1:57 pmEto ako nekog pamet bolje sluzi neka me demantuje ali ja odavno stvarno nisam vidio ovakav pritisak (mozda ono kmecanje pitica oko sudija i tako.. ne sjecam se) od jedne ekipe, pa od ponedjeljka svaki dan Baka na vise njih portala i njegove izjave dok od Zelje jedine nesto jucer bijase sa press konferencije.
Oni su pod ogromnim strahom!! Ne smijemo uci u utakmicu strasljivo, vec hrabro i probati zabiti prvi gol sto prije! Ne ici ko muha bez glave naravno, ali ofanzivno definitivno! Ovo jednostavno moramo dobiti ako zelimo pehar..
BlwD je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 2:09 pmMa Baka šits in njegove pents bikaz borba za titulu iz open a ne klozet uz help od politiks i asosiejsn...sajo10 je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 1:57 pmEto ako nekog pamet bolje sluzi neka me demantuje ali ja odavno stvarno nisam vidio ovakav pritisak (mozda ono kmecanje pitica oko sudija i tako.. ne sjecam se) od jedne ekipe, pa od ponedjeljka svaki dan Baka na vise njih portala i njegove izjave dok od Zelje jedine nesto jucer bijase sa press konferencije.
Oni su pod ogromnim strahom!! Ne smijemo uci u utakmicu strasljivo, vec hrabro i probati zabiti prvi gol sto prije! Ne ici ko muha bez glave naravno, ali ofanzivno definitivno! Ovo jednostavno moramo dobiti ako zelimo pehar..
Sve ste rekli, u utakmicu samo hrabro. Ako odbrana bude stabilna mi ovo pobjeđujemo...