Ima li gdje stream za pogledati ove nase mladice protiv kazastana ??
Memija, Amir, Ara i Cerimagic u prvoj..
Drago mi je da si ovo napisao. Ja isto nisam nešto specijalno zadovoljan igrom i imali smo puno sreće pa smo dobili ovih 6 utakmica. Barem pola je moglo lako završiti drugačije. Ja sam to isto pisao, pogotovo nakon druge utakmice sa Borcem koja je katastrofa po meni, a većini raje kao bilo dobro. Ja ne znam što je ondje bilo dobro osim sve skupa jedno 5-6 minuta. Ako se spremamo na ozbiljno napadnemo ligu 12 onda nama treba svašta nešta, prije svega jedno tri vrhunska igrača. U protivnom, sa sadašnjim kadrom smo otrpilike egal za još jedno 3-4 ekipe i šanse za titulu su nam 20-25%. Nadam se da je Uprava svjesna toga i da ih ovi rezultati neće zavarati već da će pokušati ekipu ciljano pojačati. Osim toga, i konkurenti sigurno neće sjediti skrštenih ruku i gledat će da se pojačaju za ligu 12.FKZ1921 je napisao/la:Nemamo za sad nikakvih argumenata da kažemo da je ovo najjača ekipa Želje od 2000.gDjulaga_ je napisao/la:Sve sto je dobro to i kosta.diego1921 je napisao/la:Do juce smo svrsavali na neke igrace iz lige,danas prica da trebamo ganjati nivo Lendrica i Zahirovica,i ja se slazem s tim,samo to puno kosta,a niko ne misli o tome,a uvjek mozes imati tu fulu,kao sto su kone imale !!
Ja bi volio da se bacimo na trziste u Srbiji,da nafatamo jos jednog Sinisu ili Blagojevica,presretan bi bio !!
Ne znam koliko su cifre ali se isplatilo. Samo s rizikom mozes napraviti neki uspjeh.
Nama se rizik dobro isplatio, ali je taj rizik bio s reprezentativcima a tu nema puno fule.
Svakako da treba skautirati, ima dobrih igraca poput Blagojevica i Ivana, ali tu su fule puno realnije.
Ovo je najjaca ekipa Zelje od 2000 god po mom misljenju.
Isto tako ovo je ekipa koja moze napraviti veliki iskorak u evropi, ako je IZBORIMO
A posebno nemamo argumenata da kažemo da ova ekipa može napraviti bilo kakav iskorak,a kamo li veliki iskorak u Evropi.
Dakle,za sad,nikakvih argumenata nemamo i ne vidim razloga da to na taj način gledamo.
Od ove ekipe nismo vidjeli puno. Ok,dobili smo svih 6 utakmica,to je super...Ali realno,u svih 6 utakmica imali smo ukupno možda 90 min dobre igre(znači da smo samo15% vremena provedenom na terenu igrali sobro).To nije dovoljno ni za šta od ovog o čemu se piše.
Eh sad...Ima za sve objasnjenje:nova ekipa,veliki zaostatak koji ti stalno visi nad glavom i govori da nesta moraš,loši tereni koji ne odgovaraju ekipama koje igraju....I sve to stoji.Ali u konačnici imaš prilično skromnu igru.
S druge strane,realno je očekivati da se i igra popravlja.Ali to je nešto što tek treba da se desi. Da li će, vidjećemo.
Šta je poenta? Loptu na zemlju.
Vidi,neko govori o iskoraku u Evropi... o kakvom iskoraku pričamo a ne znamo da li će ova ekipa uopće imati priliku igrati evropu. Zbog toga nije ispravno na taj način ni razmišljati ni pisati. To naprosto nije prirodni slijed stvari.
Prirodni slijed je da sad pricamo o tome može li ova ekipa izboriti evropu. A u tom kontekstu gledaš uvijek prvu prepreku koja ti je na putu.
Koliko sam te ja skontao nesto se opasno sprema i cini mi se da jedva drzis jezik za zubimaFKZ1921 je napisao/la:Ne bi bilo dobro da iko,i jedan navijač Želje, posmatra ove stvari sa strane i ne uključuje se na bilo koji način. U ova naredna dva mjeseca se piše važna priča u istoriji našeg kluba. Bilo bi bez veze da svi ne ucestvijemo u tome.
Sve je važno...
-doći u subotu na najbitniji utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone...
-kupiti sitnicu u fan shoppu...
-makar simbolično uplatiti za evropsku Grbavicu...
-kupiti člansku...
Šta god od ovoga uradili,s pravom možete reći:bio sam dio lijepe Željine priče...
IvanOsim je napisao/la:Ima li gdje stream za pogledati ove nase mladice protiv kazastana ??
To druze..Grbavica je napisao/la:IvanOsim je napisao/la:Ima li gdje stream za pogledati ove nase mladice protiv kazastana ??
http://www.stream2watch.co/live-now/liv ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;
Baju na klupi ostavio levat
igra je daleko od briljantne, ali po meni sasvim okej ako se vidi koliko je ekipa zajedno. a rezultati iznad svačijih očekivanja. ja ne mislim da je sadašnji kadar egal sa još 3-4 ekipe, ja mislim da će biti najbolji ako se pravilno uigra i izvuče maksimum. on je sada egal sa još 3-4 ekipe jer je skupljen prije ubjedljivo najmanje vremena, a ako se optimalno posloži biće najjači.Rodom s mejtaša je napisao/la: Drago mi je da si ovo napisao. Ja isto nisam nešto specijalno zadovoljan igrom i imali smo puno sreće pa smo dobili ovih 6 utakmica. Barem pola je moglo lako završiti drugačije. Ja sam to isto pisao, pogotovo nakon druge utakmice sa Borcem koja je katastrofa po meni, a većini raje kao bilo dobro. Ja ne znam što je ondje bilo dobro osim sve skupa jedno 5-6 minuta. Ako se spremamo na ozbiljno napadnemo ligu 12 onda nama treba svašta nešta, prije svega jedno tri vrhunska igrača. U protivnom, sa sadašnjim kadrom smo otrpilike egal za još jedno 3-4 ekipe i šanse za titulu su nam 20-25%. Nadam se da je Uprava svjesna toga i da ih ovi rezultati neće zavarati već da će pokušati ekipu ciljano pojačati. Osim toga, i konkurenti sigurno neće sjediti skrštenih ruku i gledat će da se pojačaju za ligu 12.
Ne treba sad ni u kontru pretjerivati. Naravno da tekme nisu bile fenomenalne, ali daleko od toga da smo bili loši. Naravno moglo se sve okrenuti i na drugu stranu, ali nije. Nije to ni sreća sve. Ima tu dosta i do igrača (i golan je igrač) i njihovog kvaliteta. Osim toga treba imati u vidu da smo mi najmanje uigrani od ekipa na vrhu. Takođe našoj ekip ne odgovoraju ni tereni na kojima se igra, a svim protivnicima je više odgovoarao (osim Širokog)...Rodom s mejtaša je napisao/la:Drago mi je da si ovo napisao. Ja isto nisam nešto specijalno zadovoljan igrom i imali smo puno sreće pa smo dobili ovih 6 utakmica. Barem pola je moglo lako završiti drugačije. Ja sam to isto pisao, pogotovo nakon druge utakmice sa Borcem koja je katastrofa po meni, a većini raje kao bilo dobro. Ja ne znam što je ondje bilo dobro osim sve skupa jedno 5-6 minuta. Ako se spremamo na ozbiljno napadnemo ligu 12 onda nama treba svašta nešta, prije svega jedno tri vrhunska igrača. U protivnom, sa sadašnjim kadrom smo otrpilike egal za još jedno 3-4 ekipe i šanse za titulu su nam 20-25%. Nadam se da je Uprava svjesna toga i da ih ovi rezultati neće zavarati već da će pokušati ekipu ciljano pojačati. Osim toga, i konkurenti sigurno neće sjediti skrštenih ruku i gledat će da se pojačaju za ligu 12.FKZ1921 je napisao/la:Nemamo za sad nikakvih argumenata da kažemo da je ovo najjača ekipa Želje od 2000.gDjulaga_ je napisao/la:
Sve sto je dobro to i kosta.
Ne znam koliko su cifre ali se isplatilo. Samo s rizikom mozes napraviti neki uspjeh.
Nama se rizik dobro isplatio, ali je taj rizik bio s reprezentativcima a tu nema puno fule.
Svakako da treba skautirati, ima dobrih igraca poput Blagojevica i Ivana, ali tu su fule puno realnije.
Ovo je najjaca ekipa Zelje od 2000 god po mom misljenju.
Isto tako ovo je ekipa koja moze napraviti veliki iskorak u evropi, ako je IZBORIMO
A posebno nemamo argumenata da kažemo da ova ekipa može napraviti bilo kakav iskorak,a kamo li veliki iskorak u Evropi.
Dakle,za sad,nikakvih argumenata nemamo i ne vidim razloga da to na taj način gledamo.
Od ove ekipe nismo vidjeli puno. Ok,dobili smo svih 6 utakmica,to je super...Ali realno,u svih 6 utakmica imali smo ukupno možda 90 min dobre igre(znači da smo samo15% vremena provedenom na terenu igrali sobro).To nije dovoljno ni za šta od ovog o čemu se piše.
Eh sad...Ima za sve objasnjenje:nova ekipa,veliki zaostatak koji ti stalno visi nad glavom i govori da nesta moraš,loši tereni koji ne odgovaraju ekipama koje igraju....I sve to stoji.Ali u konačnici imaš prilično skromnu igru.
S druge strane,realno je očekivati da se i igra popravlja.Ali to je nešto što tek treba da se desi. Da li će, vidjećemo.
Šta je poenta? Loptu na zemlju.
Vidi,neko govori o iskoraku u Evropi... o kakvom iskoraku pričamo a ne znamo da li će ova ekipa uopće imati priliku igrati evropu. Zbog toga nije ispravno na taj način ni razmišljati ni pisati. To naprosto nije prirodni slijed stvari.
Prirodni slijed je da sad pricamo o tome može li ova ekipa izboriti evropu. A u tom kontekstu gledaš uvijek prvu prepreku koja ti je na putu.
Amerika Amerika zemlja velikaAsharaK je napisao/la:Aaaa sta je ovo, fala Amerikooo
CARSONIO je napisao/la:Koliko sam te ja skontao nesto se opasno sprema i cini mi se da jedva drzis jezik za zubimaFKZ1921 je napisao/la:Ne bi bilo dobro da iko,i jedan navijač Želje, posmatra ove stvari sa strane i ne uključuje se na bilo koji način. U ova naredna dva mjeseca se piše važna priča u istoriji našeg kluba. Bilo bi bez veze da svi ne ucestvijemo u tome.
Sve je važno...
-doći u subotu na najbitniji utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone...
-kupiti sitnicu u fan shoppu...
-makar simbolično uplatiti za evropsku Grbavicu...
-kupiti člansku...
Šta god od ovoga uradili,s pravom možete reći:bio sam dio lijepe Željine priče...