Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

IvanOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 2:36 pm

Ima li gdje stream za pogledati ove nase mladice protiv kazastana ??

Memija, Amir, Ara i Cerimagic u prvoj..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:46 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Do juce smo svrsavali na neke igrace iz lige,danas prica da trebamo ganjati nivo Lendrica i Zahirovica,i ja se slazem s tim,samo to puno kosta,a niko ne misli o tome,a uvjek mozes imati tu fulu,kao sto su kone imale !!
Ja bi volio da se bacimo na trziste u Srbiji,da nafatamo jos jednog Sinisu ili Blagojevica,presretan bi bio !! :zeljeznicar1:
Sve sto je dobro to i kosta.
Ne znam koliko su cifre ali se isplatilo. Samo s rizikom mozes napraviti neki uspjeh.
Nama se rizik dobro isplatio, ali je taj rizik bio s reprezentativcima a tu nema puno fule.
Svakako da treba skautirati, ima dobrih igraca poput Blagojevica i Ivana, ali tu su fule puno realnije.
Ovo je najjaca ekipa Zelje od 2000 god po mom misljenju.
Isto tako ovo je ekipa koja moze napraviti veliki iskorak u evropi, ako je IZBORIMO :P
Nemamo za sad nikakvih argumenata da kažemo da je ovo najjača ekipa Želje od 2000.g
A posebno nemamo argumenata da kažemo da ova ekipa može napraviti bilo kakav iskorak,a kamo li veliki iskorak u Evropi.
Dakle,za sad,nikakvih argumenata nemamo i ne vidim razloga da to na taj način gledamo.
Od ove ekipe nismo vidjeli puno. Ok,dobili smo svih 6 utakmica,to je super...Ali realno,u svih 6 utakmica imali smo ukupno možda 90 min dobre igre(znači da smo samo15% vremena provedenom na terenu igrali sobro).To nije dovoljno ni za šta od ovog o čemu se piše.
Eh sad...Ima za sve objasnjenje:nova ekipa,veliki zaostatak koji ti stalno visi nad glavom i govori da nesta moraš,loši tereni koji ne odgovaraju ekipama koje igraju....I sve to stoji.Ali u konačnici imaš prilično skromnu igru.
S druge strane,realno je očekivati da se i igra popravlja.Ali to je nešto što tek treba da se desi. Da li će, vidjećemo.
Šta je poenta? Loptu na zemlju.
Vidi,neko govori o iskoraku u Evropi... o kakvom iskoraku pričamo a ne znamo da li će ova ekipa uopće imati priliku igrati evropu. Zbog toga nije ispravno na taj način ni razmišljati ni pisati. To naprosto nije prirodni slijed stvari.
Prirodni slijed je da sad pricamo o tome može li ova ekipa izboriti evropu. A u tom kontekstu gledaš uvijek prvu prepreku koja ti je na putu.
Drago mi je da si ovo napisao. Ja isto nisam nešto specijalno zadovoljan igrom i imali smo puno sreće pa smo dobili ovih 6 utakmica. Barem pola je moglo lako završiti drugačije. Ja sam to isto pisao, pogotovo nakon druge utakmice sa Borcem koja je katastrofa po meni, a većini raje kao bilo dobro. Ja ne znam što je ondje bilo dobro osim sve skupa jedno 5-6 minuta. Ako se spremamo na ozbiljno napadnemo ligu 12 onda nama treba svašta nešta, prije svega jedno tri vrhunska igrača. U protivnom, sa sadašnjim kadrom smo otrpilike egal za još jedno 3-4 ekipe i šanse za titulu su nam 20-25%. Nadam se da je Uprava svjesna toga i da ih ovi rezultati neće zavarati već da će pokušati ekipu ciljano pojačati. Osim toga, i konkurenti sigurno neće sjediti skrštenih ruku i gledat će da se pojačaju za ligu 12.

CARSONIO
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:46 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ne bi bilo dobro da iko,i jedan navijač Želje, posmatra ove stvari sa strane i ne uključuje se na bilo koji način. U ova naredna dva mjeseca se piše važna priča u istoriji našeg kluba. Bilo bi bez veze da svi ne ucestvijemo u tome.
Sve je važno...
-doći u subotu na najbitniji utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone...
-kupiti sitnicu u fan shoppu...
-makar simbolično uplatiti za evropsku Grbavicu...
-kupiti člansku...
Šta god od ovoga uradili,s pravom možete reći:bio sam dio lijepe Željine priče...
Koliko sam te ja skontao nesto se opasno sprema i cini mi se da jedva drzis jezik za zubima

Grbavica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:49 pm

IvanOsim je napisao/la:Ima li gdje stream za pogledati ove nase mladice protiv kazastana ??

http://www.stream2watch.co/live-now/liv ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;

Baju na klupi ostavio levat :guz:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:49 pm

boratsport :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:51 pm

joj stadiona...

IvanOsim
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:53 pm

Grbavica je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Ima li gdje stream za pogledati ove nase mladice protiv kazastana ??

http://www.stream2watch.co/live-now/liv ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;

Baju na klupi ostavio levat :guz:
To druze..
Ma uci ce on brzo, ako ne budemo vodili..

Nama je najvaznije pored nasih da igra Amir, jer od njeg bi trebali aBd imati direktnu zaradu..

Grbavica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:02 pm

Ima li igdje još kakav link, ovo zapinje Bože sačuvaj...

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:10 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la: Drago mi je da si ovo napisao. Ja isto nisam nešto specijalno zadovoljan igrom i imali smo puno sreće pa smo dobili ovih 6 utakmica. Barem pola je moglo lako završiti drugačije. Ja sam to isto pisao, pogotovo nakon druge utakmice sa Borcem koja je katastrofa po meni, a većini raje kao bilo dobro. Ja ne znam što je ondje bilo dobro osim sve skupa jedno 5-6 minuta. Ako se spremamo na ozbiljno napadnemo ligu 12 onda nama treba svašta nešta, prije svega jedno tri vrhunska igrača. U protivnom, sa sadašnjim kadrom smo otrpilike egal za još jedno 3-4 ekipe i šanse za titulu su nam 20-25%. Nadam se da je Uprava svjesna toga i da ih ovi rezultati neće zavarati već da će pokušati ekipu ciljano pojačati. Osim toga, i konkurenti sigurno neće sjediti skrštenih ruku i gledat će da se pojačaju za ligu 12.
igra je daleko od briljantne, ali po meni sasvim okej ako se vidi koliko je ekipa zajedno. a rezultati iznad svačijih očekivanja. ja ne mislim da je sadašnji kadar egal sa još 3-4 ekipe, ja mislim da će biti najbolji ako se pravilno uigra i izvuče maksimum. on je sada egal sa još 3-4 ekipe jer je skupljen prije ubjedljivo najmanje vremena, a ako se optimalno posloži biće najjači.

ali, bez obzira na to, na ciljanim pojačanjima se već radi. a konkurenciju tek čekaju neki bolni rezovi koje smo mi već izveli.

Jaozinho22

pet mar 25, 2016 3:12 pm

http://fkzeljeznicar.ba/reprezentativac ... ica/19167/" onclick="window.open(this.href);return false; :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ublehas
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:14 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:
Sve sto je dobro to i kosta.
Ne znam koliko su cifre ali se isplatilo. Samo s rizikom mozes napraviti neki uspjeh.
Nama se rizik dobro isplatio, ali je taj rizik bio s reprezentativcima a tu nema puno fule.
Svakako da treba skautirati, ima dobrih igraca poput Blagojevica i Ivana, ali tu su fule puno realnije.
Ovo je najjaca ekipa Zelje od 2000 god po mom misljenju.
Isto tako ovo je ekipa koja moze napraviti veliki iskorak u evropi, ako je IZBORIMO :P
Nemamo za sad nikakvih argumenata da kažemo da je ovo najjača ekipa Želje od 2000.g
A posebno nemamo argumenata da kažemo da ova ekipa može napraviti bilo kakav iskorak,a kamo li veliki iskorak u Evropi.
Dakle,za sad,nikakvih argumenata nemamo i ne vidim razloga da to na taj način gledamo.
Od ove ekipe nismo vidjeli puno. Ok,dobili smo svih 6 utakmica,to je super...Ali realno,u svih 6 utakmica imali smo ukupno možda 90 min dobre igre(znači da smo samo15% vremena provedenom na terenu igrali sobro).To nije dovoljno ni za šta od ovog o čemu se piše.
Eh sad...Ima za sve objasnjenje:nova ekipa,veliki zaostatak koji ti stalno visi nad glavom i govori da nesta moraš,loši tereni koji ne odgovaraju ekipama koje igraju....I sve to stoji.Ali u konačnici imaš prilično skromnu igru.
S druge strane,realno je očekivati da se i igra popravlja.Ali to je nešto što tek treba da se desi. Da li će, vidjećemo.
Šta je poenta? Loptu na zemlju.
Vidi,neko govori o iskoraku u Evropi... o kakvom iskoraku pričamo a ne znamo da li će ova ekipa uopće imati priliku igrati evropu. Zbog toga nije ispravno na taj način ni razmišljati ni pisati. To naprosto nije prirodni slijed stvari.
Prirodni slijed je da sad pricamo o tome može li ova ekipa izboriti evropu. A u tom kontekstu gledaš uvijek prvu prepreku koja ti je na putu.
Drago mi je da si ovo napisao. Ja isto nisam nešto specijalno zadovoljan igrom i imali smo puno sreće pa smo dobili ovih 6 utakmica. Barem pola je moglo lako završiti drugačije. Ja sam to isto pisao, pogotovo nakon druge utakmice sa Borcem koja je katastrofa po meni, a većini raje kao bilo dobro. Ja ne znam što je ondje bilo dobro osim sve skupa jedno 5-6 minuta. Ako se spremamo na ozbiljno napadnemo ligu 12 onda nama treba svašta nešta, prije svega jedno tri vrhunska igrača. U protivnom, sa sadašnjim kadrom smo otrpilike egal za još jedno 3-4 ekipe i šanse za titulu su nam 20-25%. Nadam se da je Uprava svjesna toga i da ih ovi rezultati neće zavarati već da će pokušati ekipu ciljano pojačati. Osim toga, i konkurenti sigurno neće sjediti skrštenih ruku i gledat će da se pojačaju za ligu 12.
Ne treba sad ni u kontru pretjerivati. Naravno da tekme nisu bile fenomenalne, ali daleko od toga da smo bili loši. Naravno moglo se sve okrenuti i na drugu stranu, ali nije. Nije to ni sreća sve. Ima tu dosta i do igrača (i golan je igrač) i njihovog kvaliteta. Osim toga treba imati u vidu da smo mi najmanje uigrani od ekipa na vrhu. Takođe našoj ekip ne odgovoraju ni tereni na kojima se igra, a svim protivnicima je više odgovoarao (osim Širokog)...
Slažem se da treba spustiti loptu na zemlju, ali definitivno nismo bili katastrofa ni jednu utakmicu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:15 pm

Aaaa sta je ovo, fala Amerikooo
Željezničar ante portas !

Brkoo
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:16 pm

AsharaK je napisao/la:Aaaa sta je ovo, fala Amerikooo
Amerika Amerika zemlja velika :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:16 pm

ta utakmica nije bila lijepa na terenu, to je svima jasno. ali branilo se 0-2 i čuvala ekipa za slobodu. prolaz nijednog trena nije došao u pitanje, a ekipa se uspjela sačuvati.

DR.HOUSE
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:18 pm

Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

bistrikboy
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:20 pm

Koliko stolica je donirao Urdinov Yani manijak pravi? :kafa:

Ova akcija ispade pored financijskog uspjeha i odlicna PR akcija.Svaka cast!
1921-1987-2007

MU'MIN T.M.
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:26 pm

Predobro je sve ovo. Prevazišli smo sva očekivanja, a priča i dalje traje i samo čeka novo poglavlje...

Manijaci uživajte :zeljeznicar1:

Velahalve
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:27 pm

očekujem da će uplatiti i Džumhur, Zukanović,Pjanić, Medunjanin, općina, kanton, savez... :DD: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

BC1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:29 pm

CARSONIO je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ne bi bilo dobro da iko,i jedan navijač Želje, posmatra ove stvari sa strane i ne uključuje se na bilo koji način. U ova naredna dva mjeseca se piše važna priča u istoriji našeg kluba. Bilo bi bez veze da svi ne ucestvijemo u tome.
Sve je važno...
-doći u subotu na najbitniji utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone...
-kupiti sitnicu u fan shoppu...
-makar simbolično uplatiti za evropsku Grbavicu...
-kupiti člansku...
Šta god od ovoga uradili,s pravom možete reći:bio sam dio lijepe Željine priče...
Koliko sam te ja skontao nesto se opasno sprema i cini mi se da jedva drzis jezik za zubima

Bice iznenadjenje za navijace :)
Krivina Jug

delinjo
Kontakt:

pet mar 25, 2016 3:35 pm

a jest nam losa ova mlada repka u pm....

hvala Ameriko !! :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava