ned apr 30, 2017 7:10 pm
Osijedio sam.
Bogicevic se mora staviti na klupu, ovo nije humano sta se desava. Da li namjerno grijesi ili ne, trebaju saznati ljudi iz kluba, ovo pravo smrdi. Nevjerovatne greske pravi. Kerla nije nista puno bolji. BOGICEVIC NA KLUPU!
Protiv Zrinjskog mora biti pun stadion! Nije ovo lose, kakve su okolnosti bili. Mogli smo ih dokrajciti, ali...
Miro fantastican! Momak je nevjerovatan, stid neka je sve koji su ga pljuvali. I onaj sut mu je bio odlican, ja je vidio u golu, nije do njega. Ima ga u odbrani, u napadu, probija, ulazi u sredinu, dijeli pasove kao Iniesta! Miro je jedan od najboljih igraca koje smo imali u zadnjih boga pitaj koliko. Petnaesta asistencija u sezoni ! ! !
Dino mi se svidio, borben, znao je i krenuti naprijed, istina i pogrijesi, ali kada vidim greske Blagojevica, Bogicevica, Kerle i Stojanovica, Dino je TITO za njih!
Musa nije bio toliko los, borben, probija, zna poslati dobar pas, ali onda usere sve greskom u defanzivi. Mada, ocistio je neke lopte sto su stoperi trebali. Lendricu prestani zaobilaziti golmana! U ofsajdu danas spavao, ali dosta se borio sa stoperima, tu ide jedan veliki plus. Crnov dobro lobova golmana, kao iskusni strijelac, ostalo ga nisam pretjerano primjetio. Zeba proigrao ulaskom Bekrica, dva iskusna stara lisca na terenu, kakvu loptu posla za 2:0, zavrnuo je fenomenalno. Bekric okej, samo nema kuveta u njemu, ali kada ima loptu, ne gubi je, i dobro je slao dalje. Pretrcase ga na beku pred kraj dvaput, ali nije nista cudno, em u godinama, em nije u formi, spor malo je reci. Nikolic stari lisac, kako je zavuce majstor, nas joker sa klupe, nasa hamajlija za titulu!
Bogicevic i Kerla kriminalni! Protiv Zrinjskog moramo vidjeti neke promjene. Blagojevic, pa sta mu je, padavicar. Ne krije se on iza lopte, uzme i krene naprijed, ali uprska svaku trecu! Beskoristan haman :S
Sreca pa ce Stana igrati lijevo protiv Zrinjskog, Stojanovic teski prosjek.
Protiv Zrinjskog ovako necemo moci. Pun stadion, svi na Grbavicu, bez izgovora, da gori kao protiv Slobode, tri boda moramo uzeti! Jednostavno moramo. Osijedio sam danas, prvih petnaest minuta nisam ni vidio jer mi nije radio stream, mozda i bolje. Odustajati se ne smije. Danas su bile dobre izmjene, ali opet ih Slavko kasno napravio.
Znaci, Miro je tito, legenda! Sto se Vedrana tice, njega ne spomenuh, ne vjerujem da je nesto mogao puno kod onih golova. Kad imas ovakvu odbranu ispred sebe, sta ces, ne mozes nista.
I Dinu obavezno forsirati, kako momak poce probijati naprijed, bori se za svaku loptu, i na zemlji ne odustaje od nje. Ekstra momak, vrijedi ga istrpiti, nije pregorio u ovoj utakmici koja je bila iznimno bitna i gdje su mnogo stariji podbacili i kriminalno odigrali.
Zadnja izmjena:
Omar500, dana/u ned apr 30, 2017 7:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?