Smeta LigatiFatić Nermin je napisao/la:Ima li ko da mi pojasni kome, zbog čega i zašto smeta ovaj Vukmanović ?

@storme ovaj je Sašlagić

Smeta LigatiFatić Nermin je napisao/la:Ima li ko da mi pojasni kome, zbog čega i zašto smeta ovaj Vukmanović ?
pa ne smeta normalnim osobama ....smeta ovim drugimFatić Nermin je napisao/la:Ima li ko da mi pojasni kome, zbog čega i zašto smeta ovaj Vukmanović ?
Vjerujem ovoj upravi i imaju moju punu podršku, samo da ovo nije preveliko kockanje?Plavo - Bijeli je napisao/la: kakav moze stil imati kad je vodio 15 utakmica u karijeri
E'o nasekir'o sam se pravo zbog te jedne sezone..diego1921 je napisao/la:Navodno zato sto je igrao u Obilic ,a nije sigurno otisao svojom voljom..Lazetica u gepek stavljali.
Uglavnom Ligata ***** ti mamu !!
sto se mene tice mogao je i u Ceceniji igratidiego1921 je napisao/la:Navodno zato sto je igrao u Obilic ,a nije sigurno otisao svojom voljom..Lazetica u gepek stavljali.
A znači u tome je fazon, nije mi bilo jasno zašto bi neko prijetio nekome zbog izbora trenera, zbog toga i moje pitanje... Nonsens balijski, standardno. Fala brate.diego1921 je napisao/la:Navodno zato sto je igrao u Obilic ,a nije sigurno otisao svojom voljom..Lazetica u gepek stavljali.
Ne treba ni jednoumlje da vladadelinjo je napisao/la:pa ne smeta normalnim osobama ....smeta ovim drugimFatić Nermin je napisao/la:Ima li ko da mi pojasni kome, zbog čega i zašto smeta ovaj Vukmanović ?
pokusavaju napraviti naseg Ljupka PetrovicaFatić Nermin je napisao/la:A znači u tome je fazon, nije mi bilo jasno zašto bi neko prijetio nekome zbog izbora trenera, zbog toga i moje pitanje... Nonsens balijski, standardno. Fala brate.diego1921 je napisao/la:Navodno zato sto je igrao u Obilic ,a nije sigurno otisao svojom voljom..Lazetica u gepek stavljali.
Pa i Sablja je imao toliko pa se "stil" vidio,Plavo - Bijeli je napisao/la:kakav moze stil imati kad je vodio 15 utakmica u karijerikontranogama je napisao/la:Ja sam tek sad pogledao karijeru ivana Vukomanovica vidim prije nas ga htjeo Nothingem F. fine rezultate pokazao sa Standardom. Nesto kao i Sablja pa dobio nogu. E sad nisam pogledao kakvu je igru imao sa Standardom, koji mu je stil. Imali ko kakve linkove gdje se moze nesto naslutiti?
daleko od toga brate mojPlavo - Bijeli je napisao/la:Ne treba ni jednoumlje da vladadelinjo je napisao/la:pa ne smeta normalnim osobama ....smeta ovim drugimFatić Nermin je napisao/la:Ima li ko da mi pojasni kome, zbog čega i zašto smeta ovaj Vukmanović ?
Nije nista ni trebalo biti od Rahimica. Tu je bio cisto kao prijatelj.Kapiten je napisao/la:da li ce bit sta od Rahimica ?
Bilo koga da izaberes,a ne zove se Amar Osim,kockanje ti ne gine...O tome smo vise puta pricali. I slozili se.IlProfessore je napisao/la:Vjerujem ovoj upravi i imaju moju punu podršku, samo da ovo nije preveliko kockanje?Plavo - Bijeli je napisao/la: kakav moze stil imati kad je vodio 15 utakmica u karijeri