Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 6:41 pm

Neko napisa jug ili titula za narednu sezonu ?

Da li to 2.000.000 KM garantuje titulu kad bi se taj novac ulozi u tim umjesto u tribinu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gost_manje
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:42 pm

SanMan je napisao/la:
pet apr 28, 2017 6:36 pm

Sve dok imamo bilo kakvu šansu želim ne titulu nego borbu i želju za istu (igrača, navijača i uprave), a ako je neuzmemo nema frke, i nesmijemo se ponašati kao pojedini (ne mogu ih nazvati navijačima) u srijedu.
Potpuno se slažem sa tvojim postom, pogotovo boldirano,
Do sada sam prezadovoljan a biću i na kraju taman bod ne osvojili
Ali 5 kola do kraja, prvi smo, Zrinjski nam dolazi na Grbavicu - hoću titulu, a ne ja zadovoljan i bez titule
Ti baš navalio sam na sebe sa kontradikcijama. :)

Zato sam napisao da pola ljudi nije kako treba skontalo anketu. Ja ti garantujem da se svi koji su glasali za prvu opciju slažu sa ovim tvojim komentarom/stavom, samo što iz nekog razloga ne kontate da je tako. Jok eto mi smo zadovoljni Evropom i želimo da ekipa ne igra ovih preostalih 5 kola, čisto da se ne umaraju pred Evropu.. a i da ne gulimo travnjak na Grbavici bezveze. :r

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:44 pm

Elegant je napisao/la:

Da li to 2.000.000 KM garantuje titulu kad bi se taj novac ulozi u tim umjesto u tribinu ?
2 miliona plus lova predvidjena budzetom za igracki kadar za narednu sezonu jedino pitarima ne bi bila dovoljna za titulu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

gost_manje
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:47 pm

Elegant je napisao/la:

Teoretski, ništa ti ne garantuje titulu, ali 2M KM za jednu sezonu te po mom mišljenju u ovakvoj ligi približava tituli na vjerovatnoću od 90%. Sa 2M (dodatnog budžeta za ekipu) možeš da plaćaš 11 igrača takvog kvaliteta kakvog sada niti jednog ne možeš (očito da ne možeš, ako je tačno da nismo mogli ispuniti Mirinih 200-250k KM po sezoni). Pa skontaj na šta bi ličila ta ekipa.

Naravno, ako misliš ukupno 2M za 'sportski segment', onda je to smiješno - jer ja vjerujem da se tolike pare i trenutno troše po sezoni.. kad uzmeš u obzir sve troškove, ne samo plate.

Ali, ima jedan 'mali' problem. Jug kad izgradiš za 2M - jug ti ostaje narednih 50 godina. A kad u titulu uložiš 2M, uslikaš se s njom i pitaš se 'šta ćemo dogodine'. :)

cikazubo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:49 pm

Model1964 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 6:15 pm
Mozda sam ja nakaradan navijac....
Ja ocekujem da moj ŹELJO ima od 10 pokusaja 7 titula i pokoju duplu krunu
Slažem se apsolutno s tim brojem titula po godinama, a mislim da nas ovaj sistem lagano vodi polako ka tom cilju, a šansa koja se sada ukazala mora se iskoristiti kako bi lagano počeli sa stvaranjem jakog i dominantnog Želje u ovoj ligi, ne znam čemu strah nakon jednog poraza, eto koliko je Zrinjski dobar da smo toliku prednost istopili relativno lako, gledao sam zadnje 2-3 utakmice Slobode i mislim da se nemamo čega pribojavati, nadam se samo da će Slavko imati hrabar pristup u tom slučaju ne sumnjam u pobjedu, uz eventualni kiks Zrinjskog koji je realno moguć mi smo jako blizu cilja, glave naravno nećemo skidati nikome ali titulu želimo, imamo kvalitet a i dovoljno vremena za pripremu utakmica s ovim ispadanjem iz kupa.
Evropa je bila imperativ, bojali smo se da je ne uhvatimo u određenim trenucima i naravno da se lakše diše kada istu imamo u džepu kao prvobitni cilj, a sad kad smo to apsolvirali zajedno sa ispadanjem iz kupa, ostalo je još samo 5 utakmica a mi smo na prvoj poziciji uz prednost što dočekujemo drugog kod kuće. Sve do kraja Željo nema predaje !
:zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:49 pm

ma zasto ne razmisljati o tituli kad smo u najboljoj poziciji za uzet je
nidje veze, ok imamo dobrih uspomenu od ove sezone prije svega tu je Istok i neki super postupci uprave ali sad kad su stigli onoliki zaostatak i zasjeli na prvu poziciju necemo i ne trebamo reci ne necemo je
u kost i pokupit sve sto se nudi
vlado jagodo na q te nabodo !!!!
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:52 pm

Svi mi razmisljamo o tituli i svi mi zelimo titulu i svi cemo biti nezadovoljni ako je ne uzmemo ali sezona je vec sada uspjesna i s obzirom sta je u ovoj sezoni uradjeno sezona ne moze biti neuspjesna da ga hebes..

A pitanje u anketi je takvo "Smatramo li sezonu uspjesnom ili ne"..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pet apr 28, 2017 6:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

pet apr 28, 2017 6:53 pm

Misimovic js rekao " Sportskom segmentu smo dali sve i hocemo sve"
Samo da podsjetim :kafa:
Davanja za istok nisu utjecala na buđet ekipe
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

slika

Model1964

pet apr 28, 2017 7:00 pm

Pustite suplju... da se je lova od istoka upumpala u ekipu
Ta lova je posebna prica
Od skoro 800 prodanih 10godisnjih nebi ni 2% njih dali za ekipu i titulu
Ja pri nebi

psihopata
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:03 pm

Vrag je napisao/la:
čet apr 27, 2017 11:24 pm
Psovke narucene i plaćene hahah
Inace psovka novina na nasim stadionima
Pa sto mi mozemo smisliti teoriju to ne moze niko...
:rofl1: :rofl1:
ja vidio violinu s gutom ispred istoka kako poslije utakmice dijeli raji,ne znam za sta,samo kazem.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

gost_manje
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:04 pm

Model1964 je napisao/la:
Ta lova je posebna prica
Ja pri nebi
A ko je spomenuo da je lovu od tribine trebalo upumpati u ekipu? Ko je uopće spomenuo lovu od istoka? Stvoriš sebi u glavi neku nepostojeću priču i onda počneš na nju 'odgovarati' drugim ljudima i pisati 'pustite šuplju'. :r

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:05 pm

avlami97 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 6:24 pm
Prije pocetka sezone je bilo, napravite nam Istok, halalit cemo vam Evropu 3 g., a neki su halal davali i na 5 g.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ja sam medju tim ljudima sto su to izjavili :)
Jednostavno vidjeti izgradjen istok je nevjerovatno. Nema sanse da bih ikome povjerovao prije dvije godine da cemo dobiti ovu tribinu, ma sta tribinu, da cemo euro utakmice moci igrati na Grbavici!

U anketi sam glasao za cetvrtu opciju. Nije uspjesna, ali daleko od toga da sam nezadovoljan! Mislim da bi stvarno bila ogromna steta da ne iskoristimo ovo sto smo uradili do sada i ne uzmemo titulu. Ne kazem da je to lagano, ali stici 11 poena, a znamo u kakvoj smo katastrofalnoj situaciji bili, sigurno nije malo. U slucaju da uzmemo titulu, bilo bi fino to uraditi sa mnogim igracima koji idu, jer od sljedece sezone nema Vece, Lendrica, Miroslava, mislim da bi to bio savrsen nacin za oprostaj :)

U Tuzlu po pobjedu, ali bit ce pakleno. Zrinjski dobija Krupu, skoro sam pa uvjeren. Ovi pritisci na sudije su nevjerovatni, ovo je bruka sta se desava. Stoji i to da mi trebamo na terenu pokazati, ali ipak nije ni samo do nas. Na ovo se ne smije zazmiriti, otvoreno se radi protiv nas. Real bi se pobunio, koji je jaci pet levela od 90% svoje lige, a mi da se ne pobunimo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:06 pm

Model1964 je napisao/la:
Neka sad ce on ubjediti i Misimovica da je on upravu.
Kakve price oko 2 miliona, nemojte se time zavaravati i okretati vodu na svoj mlin tim smjesnim argumentom.

Zakaric, Zeba, Crnov, Kerla, Lendric, Miroslav, Blagojevic su samo takvi igraci i normalno da nisu nimalo jeftini. Kad smo to prije imali jacu ekipu pa da mozemo reci da je istok uticao na budzet prvog tima?!

@gost, citaj malo pa onda napadaj. Je li iznad pricano o 2 miliona za jug koja bi se dala ekipi i sigurno bi uzeli titulu.

Ma ode ova prica u pogresnom pravcu, jer ste uveli u pricu neke stvari koje ne mozemo tako postavljati i porediti.

P.S. Ovaj covjek na Poluvremenu je vrlo strucan, veceras bas pametno prica. A Vedo pitaru, napusi nam se kc.

Model1964

pet apr 28, 2017 7:08 pm

gost_manje je napisao/la:
pet apr 28, 2017 7:04 pm
Model1964 je napisao/la:
Ta lova je posebna prica
Ja pri nebi
A ko je spomenuo da je lovu od tribine trebalo upumpati u ekipu? Ko je uopće spomenuo lovu od istoka? Stvoriš sebi u glavi neku nepostojeću priču i onda počneš na nju 'odgovarati' drugim ljudima i pisati 'pustite šuplju'. :r
Citaj malo nazad :D
Prica o buđetu, da nije bilo istoka...
A u sustini i permanentno su to dva odvojena pojma

cikazubo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:08 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Kakve price oko 2 miliona, nemojte se time zavaravati i okretati vodu na svoj mlin tim smjesnim argumentom.

Zakaric, Zeba, Crnov, Kerla, Lendric, Miroslav, Blagojevic su samo takvi igraci i normalno da nisu nimalo jeftini. Kad smo to prije imali jacu ekipu pa da mozemo reci da je istok uticao na budzet prvog tima?!

@gost, citaj malo pa onda napadaj. Je li iznad pricano o 2 miliona za jug koja bi se dala ekipi i sigurno bi uzeli titulu.

Ma ode ova prica u pogresnom pravcu, jer ste uveli u pricu neke stvari koje ne mozemo tako postavljati i porediti.

P.S. Ovaj covjek na Poluvremenu je vrlo strucan, veceras bas pametno prica. A Vedo pitaru, napusi nam se kc.
I Nedim je pitar.

gost_manje
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:09 pm

Model1964 je napisao/la:

Kakve veze imaju dva miliona za jug sa lovom za istok?

Leon_Professional
Kontakt:

Bar je strucan i realniji, ovaj kloc pojma nema a mlati.

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:12 pm

gost_manje je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

Kakve veze imaju dva miliona za jug sa lovom za istok?
Pitanje na pocetku je bilo Jug ili titula.
Pa su spominjali 2 miliona koja bi se dala za Jug, umjesto juga da se to upumpa u ekipu i sigurno bi uzeli titulu,
Je li treba crtati, jos objasnjavati ili je jednostavnije citati sve redom i malo razmisljati.

cikazubo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 7:12 pm

Bar je strucan i realniji, ovaj kloc pojma nema a mlati.
Pa dobro čovjek je dugogodišnji trener naravno da je stručan, a ovaj obični novinar, sad je i miran kakav je prije bio, pogotovu kad komentariše utakmice gurbeta ili kad piše statuse po fb.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava