Neko napisa jug ili titula za narednu sezonu ?
Da li to 2.000.000 KM garantuje titulu kad bi se taj novac ulozi u tim umjesto u tribinu ?
Ti baš navalio sam na sebe sa kontradikcijama.SanMan je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 6:36 pm
Sve dok imamo bilo kakvu šansu želim ne titulu nego borbu i želju za istu (igrača, navijača i uprave), a ako je neuzmemo nema frke, i nesmijemo se ponašati kao pojedini (ne mogu ih nazvati navijačima) u srijedu.
Potpuno se slažem sa tvojim postom, pogotovo boldirano,
Do sada sam prezadovoljan a biću i na kraju taman bod ne osvojili
Ali 5 kola do kraja, prvi smo, Zrinjski nam dolazi na Grbavicu - hoću titulu, a ne ja zadovoljan i bez titule
2 miliona plus lova predvidjena budzetom za igracki kadar za narednu sezonu jedino pitarima ne bi bila dovoljna za titulu..
Teoretski, ništa ti ne garantuje titulu, ali 2M KM za jednu sezonu te po mom mišljenju u ovakvoj ligi približava tituli na vjerovatnoću od 90%. Sa 2M (dodatnog budžeta za ekipu) možeš da plaćaš 11 igrača takvog kvaliteta kakvog sada niti jednog ne možeš (očito da ne možeš, ako je tačno da nismo mogli ispuniti Mirinih 200-250k KM po sezoni). Pa skontaj na šta bi ličila ta ekipa.
Slažem se apsolutno s tim brojem titula po godinama, a mislim da nas ovaj sistem lagano vodi polako ka tom cilju, a šansa koja se sada ukazala mora se iskoristiti kako bi lagano počeli sa stvaranjem jakog i dominantnog Želje u ovoj ligi, ne znam čemu strah nakon jednog poraza, eto koliko je Zrinjski dobar da smo toliku prednost istopili relativno lako, gledao sam zadnje 2-3 utakmice Slobode i mislim da se nemamo čega pribojavati, nadam se samo da će Slavko imati hrabar pristup u tom slučaju ne sumnjam u pobjedu, uz eventualni kiks Zrinjskog koji je realno moguć mi smo jako blizu cilja, glave naravno nećemo skidati nikome ali titulu želimo, imamo kvalitet a i dovoljno vremena za pripremu utakmica s ovim ispadanjem iz kupa.
ja vidio violinu s gutom ispred istoka kako poslije utakmice dijeli raji,ne znam za sta,samo kazem.
A ko je spomenuo da je lovu od tribine trebalo upumpati u ekipu? Ko je uopće spomenuo lovu od istoka? Stvoriš sebi u glavi neku nepostojeću priču i onda počneš na nju 'odgovarati' drugim ljudima i pisati 'pustite šuplju'.
Ja sam medju tim ljudima sto su to izjavili
Neka sad ce on ubjediti i Misimovica da je on upravu.
Citaj malo nazadgost_manje je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 7:04 pmA ko je spomenuo da je lovu od tribine trebalo upumpati u ekipu? Ko je uopće spomenuo lovu od istoka? Stvoriš sebi u glavi neku nepostojeću priču i onda počneš na nju 'odgovarati' drugim ljudima i pisati 'pustite šuplju'.![]()
I Nedim je pitar.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 7:06 pmNeka sad ce on ubjediti i Misimovica da je on upravu.
Kakve price oko 2 miliona, nemojte se time zavaravati i okretati vodu na svoj mlin tim smjesnim argumentom.
Zakaric, Zeba, Crnov, Kerla, Lendric, Miroslav, Blagojevic su samo takvi igraci i normalno da nisu nimalo jeftini. Kad smo to prije imali jacu ekipu pa da mozemo reci da je istok uticao na budzet prvog tima?!
@gost, citaj malo pa onda napadaj. Je li iznad pricano o 2 miliona za jug koja bi se dala ekipi i sigurno bi uzeli titulu.
Ma ode ova prica u pogresnom pravcu, jer ste uveli u pricu neke stvari koje ne mozemo tako postavljati i porediti.
P.S. Ovaj covjek na Poluvremenu je vrlo strucan, veceras bas pametno prica. A Vedo pitaru, napusi nam se kc.
Kakve veze imaju dva miliona za jug sa lovom za istok?Leon_Professional je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 7:06 pmNeka sad ce on ubjediti i Misimovica da je on upravu.
Kakve price oko 2 miliona, nemojte se time zavaravati i okretati vodu na svoj mlin tim smjesnim argumentom.
Zakaric, Zeba, Crnov, Kerla, Lendric, Miroslav, Blagojevic su samo takvi igraci i normalno da nisu nimalo jeftini. Kad smo to prije imali jacu ekipu pa da mozemo reci da je istok uticao na budzet prvog tima?!
@gost, citaj malo pa onda napadaj. Je li iznad pricano o 2 miliona za jug koja bi se dala ekipi i sigurno bi uzeli titulu.
Ma ode ova prica u pogresnom pravcu, jer ste uveli u pricu neke stvari koje ne mozemo tako postavljati i porediti.
P.S. Ovaj covjek na Poluvremenu je vrlo strucan, veceras bas pametno prica. A Vedo pitaru, napusi nam se kc.
Pitanje na pocetku je bilo Jug ili titula.gost_manje je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 7:09 pmKakve veze imaju dva miliona za jug sa lovom za istok?Leon_Professional je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 7:06 pmNeka sad ce on ubjediti i Misimovica da je on upravu.
Pa dobro čovjek je dugogodišnji trener naravno da je stručan, a ovaj obični novinar, sad je i miran kakav je prije bio, pogotovu kad komentariše utakmice gurbeta ili kad piše statuse po fb.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 7:09 pmBar je strucan i realniji, ovaj kloc pojma nema a mlati.