Mozda cemo plakati. Ali cemo zato orgijati na nekog drugog i treceg. Svi su oni prolazni
Samo da on nastavi zabijati jos ovih 5 kola do kraja. Poslije idi dzaba.sajo10 je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 9:40 amMozda cemo plakati. Ali cemo zato orgijati na nekog drugog i treceg. Svi su oni prolazniNadam se da cemo zaraditi finu lovu na njemu i to je to, njemu hvala i sretno bilo! Poslije Hodzica stvarno je bila uzivancija gledati Lendrica u napadu Zelje. A Bogami ima jos do kraja sezone.. ja se rasprico ko da je kraj
![]()
Ma ko zna...sajo10 je napisao/la:Mozda cemo plakati. Ali cemo zato orgijati na nekog drugog i treceg. Svi su oni prolazniNadam se da cemo zaraditi finu lovu na njemu i to je to, njemu hvala i sretno bilo! Poslije Hodzica stvarno je bila uzivancija gledati Lendrica u napadu Zelje. A Bogami ima jos do kraja sezone.. ja se rasprico ko da je kraj
Meni je to više konstatacija vođena uglavnom kvalitetom igrača. Mene ako pitate za taj famozni DNK haha koliko mi smiješno to zvuči ali hajde, meni je to Odina ekipa 1/1, skromna ekipa bez neke podrške bilo sa tribina, medija, pa i samog kluba, ali su momci ginuli i po meni totalno opravdali dres i grb koji nose, počevši od naše zlatne djece pa do igrača ala Kokot koji je totalno limitiran ali zna da cijeni i poštuje dres koji nosi i vidiš na njemu da zrači srećom i ponosom što ima priliku tu da igra, znaju svaku pjesmu sa tribina, svaki go emotivno proslave, izagaraju na terenu, ne mislim konkretno na Kokota nego na sve ostale u toj ekipi kao Aco, Bogdanović, Antolović itd..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 9:47 amDimitrije, Ludvig, Stjepan, Edurad, braca Gmaz, Hinko, Josko pa kasnije Ivica, Enver, Branimir, Josip, Edin S., Miso, Milan, Bozidar, Dzemaludin, Velija, Josip, Slobodan, ili jos novije, Dragan, Mirsad, Josip, Branislav, Refik, Vlado, Mehmed, Zoran, Edin C., Edin B., Radmilo, Haris, Vlado, Nikola, Milomir pa jos novije Suvad, Mario, Haris, Sead, Amar, Dzelaludin, Bulend, Edis.......... to su vam drugari ljudi za koje mozemo reci da su bili ili jos uvijek jesu nosioci necega sto ovdje popularno zovete "Zeljin DNK".
ako medju ove ljude danas mozemo smjestiti, uz svo duzno postovanje, jednog Ivana, Samira, Miroslava, Zajku, Slavku...... predlazem da motamo kablove i gasimo struju!