Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 12, 2021 12:36 am

Nemamo paHa ni da plaćamo ovo što je sad kod nas jer imamo debelu moHžinu koja misli da je veća od kluba i da mu je klub babovina.

Racional87
Kontakt:

uto jan 12, 2021 8:41 am

Lendrić i Veselinović su tek početak. Biće svega kad cijela ekipa podnese tužbe i pritisne klub. Ali to nam je možda jedina šansa da se Lojavog otarasimo.
Svaki dan se dug enormno povećava jer obaveze uopće ne izmirujemo. Na glasu smo kao propali klub u koji niko ozbiljan neće doći igrati. Sve to dugujemo amaru osimu najvećem ublehašu koji nas je mogao zadesiti.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

Norsborg
Kontakt:

uto jan 12, 2021 9:03 am

Zato sada znamo nešto što ranije nismo znali. Sada znamo šta je "football klub".
Da smo bogdo ostali gradjevinski klub.

Qooler
Kontakt:

uto jan 12, 2021 9:35 am

storm_raider je napisao/la:
uto jan 12, 2021 12:03 am
neroazzuro je napisao/la:
uto jan 12, 2021 12:00 am
Stvarno ne vidim kako bi se mogli izvući iz ove finansijske dubioze, sa Amarom ili bez njega. Evo neka mi neko da neki plan da me razuvjeri.
1. Svi da odu, bez iznimke
2. Nezavisna revizija, da se tacno prebroji dug prema povjeriocima
3. Privatizacija

Uzasno dug i bolan proces, ali u pravim rukama i sa pravim ljudima moguc. Klub kao udruzenje gradjana je zastario koncept. To je jedini nacin. Ustvari, mislim da je ovo neminovno i da drugacije svakako nece biti. Imovinu treba zastititi i ne dirati, jer ce na Skupstini vjerovatno biti rijeci i o njoj. Prodati zemljiste iza Zapada da se namire osnovna potrazivanja je samoubistvo. Produbljivanje patnje. Koncept placenog mjesta u Skupstini i sva ta prica je po mom smisljenju apsolutno isto. Nerealno i neozbiljno.

Ima Zeljo mnogo bitnijih stvari od toga ko je kriv i ko je uradio sta je uradio. Klub treba da sacuva imovinu i da prezivi kao takav, bice vremena i za sravnjivanje racuna. Prioriteti, prioriteti...
Storme, šta ti misliš pod privatizacijom? Ono kao pitari ili neki drugi koncept?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jan 12, 2021 9:50 am

Ljudi bez brige samo dok se Amar vrati na klupu sve ce to ici bez zastoja, igrat cemo futbol, idu titule, igraci ce dolaziti zbog Amara i njegove rijeci.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

uto jan 12, 2021 10:14 am

Qooler je napisao/la:
uto jan 12, 2021 9:35 am
storm_raider je napisao/la:
uto jan 12, 2021 12:03 am
uto jan 12, 2021 12:00 am
Stvarno ne vidim kako bi se mogli izvući iz ove finansijske dubioze, sa Amarom ili bez njega. Evo neka mi neko da neki plan da me razuvjeri.
1. Svi da odu, bez iznimke
2. Nezavisna revizija, da se tacno prebroji dug prema povjeriocima
3. Privatizacija

Uzasno dug i bolan proces, ali u pravim rukama i sa pravim ljudima moguc. Klub kao udruzenje gradjana je zastario koncept. To je jedini nacin. Ustvari, mislim da je ovo neminovno i da drugacije svakako nece biti. Imovinu treba zastititi i ne dirati, jer ce na Skupstini vjerovatno biti rijeci i o njoj. Prodati zemljiste iza Zapada da se namire osnovna potrazivanja je samoubistvo. Produbljivanje patnje. Koncept placenog mjesta u Skupstini i sva ta prica je po mom smisljenju apsolutno isto. Nerealno i neozbiljno.

Ima Zeljo mnogo bitnijih stvari od toga ko je kriv i ko je uradio sta je uradio. Klub treba da sacuva imovinu i da prezivi kao takav, bice vremena i za sravnjivanje racuna. Prioriteti, prioriteti...
Storme, šta ti misliš pod privatizacijom? Ono kao pitari ili neki drugi koncept?
Mislim na to da ce se pod novom vladom gurati promjene u sportskom zakonu. U sklopu toga djelovati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

neroazzuro
Kontakt:

uto jan 12, 2021 12:05 pm

Biće zanimljivo gledati iskakanje jednog po jednog potražioca sa evidentiranim i neevidentiranim pozajmicama jednom kad babuka opet ode na godišnji.

Grbavica
Kontakt:

uto jan 12, 2021 12:09 pm

Da se drzao dalje od kluba, raja bi ga pamtila kao jednu od legendi Zelje i kao covjeka koji nam je donio jako puno radosti. Ovako ce nazalost biti upamcen kao covjek koji je unistio klub za 100. rodjendan.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

damirfile
Kontakt:

uto jan 12, 2021 12:54 pm

Trenutno meni najogavniji lik u historiji.

neroazzuro
Kontakt:

uto jan 12, 2021 1:31 pm

Sam sa sobom sam par puta vodio borbu oko pomiješanih emocija vezanih za njega.
Bio mi je jedno od najdražih ljudskih bića na planeti i ni dan-danas ne mogu pobjeći od tih emocija ali ovo šta je uradio s kluba isključivo radi kaprica, lične sujete, a možda i koristoljublja ga naprosto upisuje na listu ljudi koji su najviše uništili klub.
Poslije ***** 96.-te je bar postojao entuzijazam za obnovom i to neko jedinstvo i optimizam.
A on je, pored toga što je uništio, u svoje igre uvukao i jedan dio navijača i time zauvijek posvađao i nas koji volimo klub s onima koji ipak više vole Amara.

neroazzuro
Kontakt:

uto jan 12, 2021 1:37 pm

Grbavica je napisao/la:
Da se drzao dalje od kluba, raja bi ga pamtila kao jednu od legendi Zelje i kao covjeka koji nam je donio jako puno radosti. Ovako ce nazalost biti upamcen kao covjek koji je unistio klub za 100. rodjendan.
Samo je trebao doći da radi kao sportski direktor, menadžer ili trener. Zamisli gdje bi sad bili, u svakom smislu...

igla
Kontakt:

uto jan 12, 2021 1:46 pm

Sve ovo što smo u par bodova na tabeli je stabilnije i finansijski i igrački od nas i pojačava se.

dell21
Kontakt:

uto jan 12, 2021 1:48 pm

uto jan 12, 2021 1:37 pm
Grbavica je napisao/la:
Samo je trebao doći da radi kao sportski direktor, menadžer ili trener. Zamisli gdje bi sad bili, u svakom smislu...
Ni u jednom tom segmentu on vise nije ni prosjecan a kamoli neki strucnjak.

igla
Kontakt:

uto jan 12, 2021 1:53 pm

slika

Naš Cesar, šetao kerove po Malti

Grbavica
Kontakt:

uto jan 12, 2021 2:01 pm

Ja sam to i govorio vise puta. Svi ga se sjecamo po trofejima, rekordima, mangupluku. Ljudi su po njemu djeci ime davali. I sve su to opet ocekivali i mastali o tome, "kad se Amar vrati bice ovo, bice ono"... Medjutim, ko i uvijek u zivotu, kad se previse nadas i ocekujes puno od nekoga, dobijes upravo ovo. Sadasnji Amar nije nista bolji ni drugaciji od svih tih trenera koji su prodefilovali nasim klubom. Jedino po cemu se razlikuje je velicina primanja i kolicina stete koju cini klubu. Trofeji 0 bodova, igra 0 bodova, ekipa 0 bodova, finansije 0 bodova, infrastruktura 0 bodova. Umjesto napretka, ogroman nazadak u svim poljima. Mi nemamo igraca kojeg mozemo prodati nekome. Ekipa staraca kojima je Zeljo vrhunac karijere, kao i treneru, nazalost.
Nazalost razocarao je mnoge koji su ga voljeli vise nego svoje najblize, ljude koji su se kleli u njega i vecina nas samo ceka dan kada ce osloboditi klub.
Yebi ga...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

avlami97
Kontakt:

uto jan 12, 2021 2:55 pm

Glas Razuma je napisao/la:
pon jan 11, 2021 7:00 pm
Da ne zaboravimo one koji su ovo sve skuhali. Veci cetnici od cetnika, veci dusmani od pitara

phpBB [video]

Adnan Beganovic - sjedi pored gospodina Siljka. Glavni i odgovorni urednik ss.ba portala i njegovog foruma. Autor tekstova o propasti Dinastije Misimovica i ostalih.
Rusmir M, poznat kao Neandertalac, mohikanac, Dokoljenko - Sipa sampanjac. Placeni bot gospodina Amara Osima. Psovao gospodinu Misimovicu sina, postavljao smrtovnice, tjerao bivsu Upravu na sve demokratske i nedemokratske nacine.

Gospodo, spavate li mirno? Stidite li se barem imalo ovoga sto ste uradili Zeljeznicaru? Niste vi nastetili ni ljudima koje ste otjerali ni sponzorima, vec ste nastetili Zeljeznicaru. Katili, grobari!
Priznaj da gotiviš Ahmeda Muftića Violinu, čim ga nisi ni pomenuo u ovom snimku :D
slika
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

igla
Kontakt:

uto jan 12, 2021 3:00 pm

Violina kad napiše rečenicu, Hanki Vajzović preskoči otkucaj srca.

dell21
Kontakt:

uto jan 12, 2021 3:05 pm

Ni korona ga nece.

Racional87
Kontakt:

uto jan 12, 2021 3:38 pm

Hajde što se sve ovo dešava i što cijelo Sarajevo zna u kojem je stanju klub i u kakav ponor ga ovaj ublehaš vodi, ali ne mogu da vjerujem da nema niti jedan novinar koji bi objelodanio i razotkrio stanje u najvećem klubu u BiH.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

tm87alem
Kontakt:

uto jan 12, 2021 3:55 pm

igla je napisao/la:
uto jan 12, 2021 3:00 pm
Violina kad napiše rečenicu, Hanki Vajzović preskoči otkucaj srca.
Svaka čast na ovome! Baš me nasmija u ova turobna vremena po naš klub! To je moja uvažena profesorica. Ako nisi znao, nisi mogao proći kod nje, da si ne znam ti ko! Bar je tako nekad bilo, ne znam u skorije vrijeme i kod ovih novih generacija kojima je predavala, ali sumnjam da se promijenila. Neka uživa u zasluženoj penziji i hvala joj za sve što me je naučila u bosanskom jeziku.
:DD:

Napomena za mod: Ako je off od teme, prebacite je gdje smatrate da je potrebno, ali samo sam se nadovezao na plavog brata.

Trenutno korisnika/ca: pestabudimpesta i 43 gosta.

Prijava