Storme, šta ti misliš pod privatizacijom? Ono kao pitari ili neki drugi koncept?storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 12:03 am1. Svi da odu, bez iznimkeneroazzuro je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 12:00 amStvarno ne vidim kako bi se mogli izvući iz ove finansijske dubioze, sa Amarom ili bez njega. Evo neka mi neko da neki plan da me razuvjeri.
2. Nezavisna revizija, da se tacno prebroji dug prema povjeriocima
3. Privatizacija
Uzasno dug i bolan proces, ali u pravim rukama i sa pravim ljudima moguc. Klub kao udruzenje gradjana je zastario koncept. To je jedini nacin. Ustvari, mislim da je ovo neminovno i da drugacije svakako nece biti. Imovinu treba zastititi i ne dirati, jer ce na Skupstini vjerovatno biti rijeci i o njoj. Prodati zemljiste iza Zapada da se namire osnovna potrazivanja je samoubistvo. Produbljivanje patnje. Koncept placenog mjesta u Skupstini i sva ta prica je po mom smisljenju apsolutno isto. Nerealno i neozbiljno.
Ima Zeljo mnogo bitnijih stvari od toga ko je kriv i ko je uradio sta je uradio. Klub treba da sacuva imovinu i da prezivi kao takav, bice vremena i za sravnjivanje racuna. Prioriteti, prioriteti...
Mislim na to da ce se pod novom vladom gurati promjene u sportskom zakonu. U sklopu toga djelovati.Qooler je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 9:35 amStorme, šta ti misliš pod privatizacijom? Ono kao pitari ili neki drugi koncept?storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 12:03 am1. Svi da odu, bez iznimkeneroazzuro je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 12:00 amStvarno ne vidim kako bi se mogli izvući iz ove finansijske dubioze, sa Amarom ili bez njega. Evo neka mi neko da neki plan da me razuvjeri.
2. Nezavisna revizija, da se tacno prebroji dug prema povjeriocima
3. Privatizacija
Uzasno dug i bolan proces, ali u pravim rukama i sa pravim ljudima moguc. Klub kao udruzenje gradjana je zastario koncept. To je jedini nacin. Ustvari, mislim da je ovo neminovno i da drugacije svakako nece biti. Imovinu treba zastititi i ne dirati, jer ce na Skupstini vjerovatno biti rijeci i o njoj. Prodati zemljiste iza Zapada da se namire osnovna potrazivanja je samoubistvo. Produbljivanje patnje. Koncept placenog mjesta u Skupstini i sva ta prica je po mom smisljenju apsolutno isto. Nerealno i neozbiljno.
Ima Zeljo mnogo bitnijih stvari od toga ko je kriv i ko je uradio sta je uradio. Klub treba da sacuva imovinu i da prezivi kao takav, bice vremena i za sravnjivanje racuna. Prioriteti, prioriteti...
Samo je trebao doći da radi kao sportski direktor, menadžer ili trener. Zamisli gdje bi sad bili, u svakom smislu...
Ni u jednom tom segmentu on vise nije ni prosjecan a kamoli neki strucnjak.neroazzuro je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 1:37 pmSamo je trebao doći da radi kao sportski direktor, menadžer ili trener. Zamisli gdje bi sad bili, u svakom smislu...
Priznaj da gotiviš Ahmeda Muftića Violinu, čim ga nisi ni pomenuo u ovom snimkuGlas Razuma je napisao/la: ↑pon jan 11, 2021 7:00 pmDa ne zaboravimo one koji su ovo sve skuhali. Veci cetnici od cetnika, veci dusmani od pitara
Adnan Beganovic - sjedi pored gospodina Siljka. Glavni i odgovorni urednik ss.ba portala i njegovog foruma. Autor tekstova o propasti Dinastije Misimovica i ostalih.
Rusmir M, poznat kao Neandertalac, mohikanac, Dokoljenko - Sipa sampanjac. Placeni bot gospodina Amara Osima. Psovao gospodinu Misimovicu sina, postavljao smrtovnice, tjerao bivsu Upravu na sve demokratske i nedemokratske nacine.
Gospodo, spavate li mirno? Stidite li se barem imalo ovoga sto ste uradili Zeljeznicaru? Niste vi nastetili ni ljudima koje ste otjerali ni sponzorima, vec ste nastetili Zeljeznicaru. Katili, grobari!
Svaka čast na ovome! Baš me nasmija u ova turobna vremena po naš klub! To je moja uvažena profesorica. Ako nisi znao, nisi mogao proći kod nje, da si ne znam ti ko! Bar je tako nekad bilo, ne znam u skorije vrijeme i kod ovih novih generacija kojima je predavala, ali sumnjam da se promijenila. Neka uživa u zasluženoj penziji i hvala joj za sve što me je naučila u bosanskom jeziku.