VOLIM TE ZELJO
KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE
Takodjer ova uprava se sjeti bivsih legendi,pa je nedavno Nikola Nikic bio gost na utakmici protiv Sirokog,poslali su auto po njega i to dovoljno govori,a njegovo odusevljenje nakon toga se ne moze opisati,mozda najbolje govori cinjenica da je covjek sam rekao da je ovo prva uprava koja ga je pozvala da bude gost.....o ovoj upravi igrac koji je odbio da predje kod nas (IBRICIC) prica sve najbolje i hvali je na sva zvona ....mozda i to nesto govori....DUSMANI NECE MOCI !!!!!avlami97 je napisao/la:Ova Uprava, da nije ništa uradila, da je stadion ostao onakav kakav je do neki dan bio, da nam nisu doveli Stevanovića, Lendrića..., da su ostali tajnoviti i netransparenti bi imali moju podršku, jer su IVICU OSIMA izabrali za počasnog predsjednika Kluba. Toga se niko ranije nije sjetio, a ova Uprava je to učinila.
Ko pljuje po Upravi, indirektno pljuje i po njihovim djelima, a jedno od tih djela je i to da je ŠVABO počasni predsjednik Kluba. Malo li je?
Objavise taj post na Samo Zeljo Fan Pageu. Hvala momci.Ljubav je nesto sto se ne moze analizirati, to rade samo oni koji u nju ne vjeruju, pa je pokusavaju objasniti empirijskim nacinima. Mesa Selimovic je u Dervis i Smrt to mnogo ljepse napisao: "Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog..." Mnogi ni ne znaju, ali upravo Vasa podrska i ljubav prema Zelji je donijela ovo sve lijepo sto se desava i sto ce se tek izdesavati. Iz te ljubavi je i proizasla ustrajnost. Vjerujes u bolje sutra, jer volis, pa kao i svaki romantik se nadas, cekas, ocekujes i sanjaris. Uostalom, zar i Ivica Osim to nije radio? Zar i Milan Ribar to nije radio?
Zeljo je prezivio i zivice zahvaljujuci nama, posljednim romanticarima, u ovom danasnjem vremenu materijalizma i monete. U vremenu neokapitalizma, mi gradimo istok cisto iz ljubavi. Jer nam se moze, jer volimo i jer vjerujemo. Pa zar nije to velicina Zeljeznicara? Generacije prolaze, ali ta ljubav ostaje kao jedan od rijetkih simbola konstantnosti. Nase jedinstvo, nasa bol jauka zapaljene Grbavice koja nas je ojacala i nasa ljubav prema tom klubu je ono sto ce nam "kupiti" mirnija vremena. Ujedinite se, jer ujedinjeni mozemo sve. Sanjarite, jer nekada se san moze ostvariti. A ovaj nas se ostvaruje. Pa ti analiziraj to...
Dzidic, 2 metra visok, 32 godine i mozda najbolji stoper lige, hajmo Mirsoshzna je napisao/la:U Zenicu u šoping.
Ma 'ta će omladinci veze nemajuLARS1921 je napisao/la:Pioniri Željezničara savladali su komšije sa Koševa rezultatom 4:0 u prvoj utakmici finala Završnice Omladinske lige FS Kantona Sarajevo. Fudbaleri Omera Joldića bili su bolji tokom cijelog susreta i na kraju zasluženo došli do visoke pobjede koja im može obezbijediti prolazak dalje u završnicu za prvaka Federacije BiH i državnog prvaka, koje je prošle godine upravo osvojila ekipa sa Koševa.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/foto-plavi-pioniri-pot ... rvaka-bih/" target="_blank
Meni nije los ni Grahovac iz Celika,gledao sam ga protiv komsija i protiv nas i ostavio je jako dobar utisak na mene.Mlad momak,21 godina,igra centranog veznog,a snalazi se jos i na desnom i lijevom veznom.Znam da smo tu vec poprilicno popunjeni,ali eto..cikazubo je napisao/la:Dzidic, 2 metra visok, 32 godine i mozda najbolji stoper lige, hajmo Mirsoshzna je napisao/la:U Zenicu u šoping.
Vidio sam par pitara malih oko Argelinija popisano su mi djelovali,tek sad vidim stoLARS1921 je napisao/la:Pioniri Željezničara savladali su komšije sa Koševa rezultatom 4:0 u prvoj utakmici finala Završnice Omladinske lige FS Kantona Sarajevo. Fudbaleri Omera Joldića bili su bolji tokom cijelog susreta i na kraju zasluženo došli do visoke pobjede koja im može obezbijediti prolazak dalje u završnicu za prvaka Federacije BiH i državnog prvaka, koje je prošle godine upravo osvojila ekipa sa Koševa.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/foto-plavi-pioniri-pot ... rvaka-bih/" target="_blank
Dzidic je zvijer, taman ima jos 2-3 godine dobrog fudbala ispred sebe, al nije tajna da je lokalpatriota i da mu sigurno nismo najsimpaticniji, ista prica i sa onim Marinom, koji je vec rekao da u ovoj ligi moze samo za Celik igrati, sacekajmo novog sefa, bice sigurno dobrih osvjezenja u igrackom kadru.rios je napisao/la:Meni nije los ni Grahovac iz Celika,gledao sam ga protiv komsija i protiv nas i ostavio je jako dobar utisak na mene.Mlad momak,21 godina,igra centranog veznog,a snalazi se jos i na desnom i lijevom veznom.Znam da smo tu vec poprilicno popunjeni,ali eto..cikazubo je napisao/la:Dzidic, 2 metra visok, 32 godine i mozda najbolji stoper lige, hajmo Mirsoshzna je napisao/la:U Zenicu u šoping.
Sto se tice Dzidica ne bih imao takodjer nista protiv,ali nesto ne vjerujem da bi on htio doci kod nas..