Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

IvanOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 28, 2016 11:46 am

VOLIM TE ZELJO

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE

delinjo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 11:52 am

avlami97 je napisao/la:Ova Uprava, da nije ništa uradila, da je stadion ostao onakav kakav je do neki dan bio, da nam nisu doveli Stevanovića, Lendrića..., da su ostali tajnoviti i netransparenti bi imali moju podršku, jer su IVICU OSIMA izabrali za počasnog predsjednika Kluba. Toga se niko ranije nije sjetio, a ova Uprava je to učinila.

Ko pljuje po Upravi, indirektno pljuje i po njihovim djelima, a jedno od tih djela je i to da je ŠVABO počasni predsjednik Kluba. Malo li je?
:zeljeznicar1:
Takodjer ova uprava se sjeti bivsih legendi,pa je nedavno Nikola Nikic bio gost na utakmici protiv Sirokog,poslali su auto po njega i to dovoljno govori,a njegovo odusevljenje nakon toga se ne moze opisati,mozda najbolje govori cinjenica da je covjek sam rekao da je ovo prva uprava koja ga je pozvala da bude gost.....o ovoj upravi igrac koji je odbio da predje kod nas (IBRICIC) prica sve najbolje i hvali je na sva zvona ....mozda i to nesto govori....DUSMANI NECE MOCI !!!!!

PODRSKA UPRAVI !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

sub maj 28, 2016 11:54 am

ma to je bio strašni sud :ganja:
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:02 pm

Ljubav je nesto sto se ne moze analizirati, to rade samo oni koji u nju ne vjeruju, pa je pokusavaju objasniti empirijskim nacinima. Mesa Selimovic je u Dervis i Smrt to mnogo ljepse napisao: "Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog..." Mnogi ni ne znaju, ali upravo Vasa podrska i ljubav prema Zelji je donijela ovo sve lijepo sto se desava i sto ce se tek izdesavati. Iz te ljubavi je i proizasla ustrajnost. Vjerujes u bolje sutra, jer volis, pa kao i svaki romantik se nadas, cekas, ocekujes i sanjaris. Uostalom, zar i Ivica Osim to nije radio? Zar i Milan Ribar to nije radio?

Zeljo je prezivio i zivice zahvaljujuci nama, posljednim romanticarima, u ovom danasnjem vremenu materijalizma i monete. U vremenu neokapitalizma, mi gradimo istok cisto iz ljubavi. Jer nam se moze, jer volimo i jer vjerujemo. Pa zar nije to velicina Zeljeznicara? Generacije prolaze, ali ta ljubav ostaje kao jedan od rijetkih simbola konstantnosti. Nase jedinstvo, nasa bol jauka zapaljene Grbavice koja nas je ojacala i nasa ljubav prema tom klubu je ono sto ce nam "kupiti" mirnija vremena. Ujedinite se, jer ujedinjeni mozemo sve. Sanjarite, jer nekada se san moze ostvariti. A ovaj nas se ostvaruje. Pa ti analiziraj to...
Objavise taj post na Samo Zeljo Fan Pageu. Hvala momci.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:05 pm

Aferim storme! :zeljeznicar1:
1987

vrbanjusa
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:07 pm

Ko ima fb neka podjeli ovaj post sto je samoZeljo objavio.
21 10 4

Petrović Slavko

amerosm
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:13 pm

Nadam se da ce odmah u Ponedjeljak objaviti ime novo trenera kako bi covjek imao vremena da se upozna sa igracima i da uvidi na kojim pozicijama mu trebaju pojacanja.

Svjestan sam ja da je svaki trener imao prezentaciju i da je upoznat sa igracima, ali jedno je teorija, a drugo je praksa. Primjera radi Klopp je 2008 bio odusevljen Petricem, da bi onda nakon par razgovora i treninga shvatio da se uopste ne uklapa u njegov sistem i zajedno sa upravom ga stavio na transfer listu, da bi nakon toga doveli Barriosa pa zatim Lewandowskog.

Takodje mi svi govorimo da je potreban stoper i lijevo krilo, ali mozda novi trener napravi neke izmjene kao npr. Huub Stevens koji je Boatenga u HSV-u sa pozicije desnog bek prebacio na poziciju stopera, a svi danas znamo o kakvom se stoperu radi.

Ovo pisem i razloga zato sto smatram da se trener licno treba upoznati sa igracima, jer neki su ovdje pricali da je Zahirovic govorio wanna-be treneru da moze igrati na poziciji stopera, ali da ga ovaj nije slusao, te moda isti prebaci Zahirovica na poziciju stopera, a zatim bude na trzistu trazio zadnjeg veznog.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:16 pm

Kaze Lars ne smijete pisati plavim slovima, bode ga u oci. U buducnosti ce brisati postove.
Željezničar ante portas !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:24 pm

mi smo streberi i zavrsit cemo zadacu!

slika

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

shzna
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:40 pm

U Zenicu u šoping. :shisha:
1987

cikazubo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:42 pm

shzna je napisao/la:U Zenicu u šoping. :shisha:
Dzidic, 2 metra visok, 32 godine i mozda najbolji stoper lige, hajmo Mirso :shisha:

LARSSON
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:49 pm

Pioniri Željezničara savladali su komšije sa Koševa rezultatom 4:0 u prvoj utakmici finala Završnice Omladinske lige FS Kantona Sarajevo. Fudbaleri Omera Joldića bili su bolji tokom cijelog susreta i na kraju zasluženo došli do visoke pobjede koja im može obezbijediti prolazak dalje u završnicu za prvaka Federacije BiH i državnog prvaka, koje je prošle godine upravo osvojila ekipa sa Koševa.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/foto-plavi-pioniri-pot ... rvaka-bih/" target="_blank

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:55 pm

LARS1921 je napisao/la:Pioniri Željezničara savladali su komšije sa Koševa rezultatom 4:0 u prvoj utakmici finala Završnice Omladinske lige FS Kantona Sarajevo. Fudbaleri Omera Joldića bili su bolji tokom cijelog susreta i na kraju zasluženo došli do visoke pobjede koja im može obezbijediti prolazak dalje u završnicu za prvaka Federacije BiH i državnog prvaka, koje je prošle godine upravo osvojila ekipa sa Koševa.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/foto-plavi-pioniri-pot ... rvaka-bih/" target="_blank
Ma 'ta će omladinci veze nemaju ;) :zeljeznicar1: :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rios
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:56 pm

cikazubo je napisao/la:
Dzidic, 2 metra visok, 32 godine i mozda najbolji stoper lige, hajmo Mirso :shisha:
Meni nije los ni Grahovac iz Celika,gledao sam ga protiv komsija i protiv nas i ostavio je jako dobar utisak na mene.Mlad momak,21 godina,igra centranog veznog,a snalazi se jos i na desnom i lijevom veznom.Znam da smo tu vec poprilicno popunjeni,ali eto..
Sto se tice Dzidica ne bih imao takodjer nista protiv,ali nesto ne vjerujem da bi on htio doci kod nas..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Jaozinho22

sub maj 28, 2016 12:58 pm

LARS1921 je napisao/la:Pioniri Željezničara savladali su komšije sa Koševa rezultatom 4:0 u prvoj utakmici finala Završnice Omladinske lige FS Kantona Sarajevo. Fudbaleri Omera Joldića bili su bolji tokom cijelog susreta i na kraju zasluženo došli do visoke pobjede koja im može obezbijediti prolazak dalje u završnicu za prvaka Federacije BiH i državnog prvaka, koje je prošle godine upravo osvojila ekipa sa Koševa.

Vidio sam par pitara malih oko Argelinija popisano su mi djelovali,tek sad vidim sto :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 28, 2016 1:00 pm

Sad kad komsije navale na ovu nasu djecu iz pionira sto valjaju :ganja:

cikazubo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 1:02 pm

rios je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Meni nije los ni Grahovac iz Celika,gledao sam ga protiv komsija i protiv nas i ostavio je jako dobar utisak na mene.Mlad momak,21 godina,igra centranog veznog,a snalazi se jos i na desnom i lijevom veznom.Znam da smo tu vec poprilicno popunjeni,ali eto..
Sto se tice Dzidica ne bih imao takodjer nista protiv,ali nesto ne vjerujem da bi on htio doci kod nas..
Dzidic je zvijer, taman ima jos 2-3 godine dobrog fudbala ispred sebe, al nije tajna da je lokalpatriota i da mu sigurno nismo najsimpaticniji, ista prica i sa onim Marinom, koji je vec rekao da u ovoj ligi moze samo za Celik igrati, sacekajmo novog sefa, bice sigurno dobrih osvjezenja u igrackom kadru.

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 28, 2016 1:10 pm

Dzidic je svakako dobar stoper, ali kad bi morao birati izmedju njeg i Jahica naravno da bi izabrao Jahica kao i vecina nas. Dzidic se vec zadnjih nekoliko sedmica povezuje sa konama, eno svrsavaju sad na njega, da li ima kontakta s njima ne znam, ali svakako da ce on biti zanimljiv mnogim klubovima.
Upravo, dovedite Jahica da se covjek oprosti sa trofejom u SVETINJI! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

irfo

sub maj 28, 2016 1:19 pm

Dovedemo Jahu i popunimo sve pozicije deficitarne , nisam nikad u zivotu gledo igraca za kojeg ne znas jel bolji u odbrani, na beku u veznom ili u napadu

shzna
Kontakt:

sub maj 28, 2016 1:20 pm

-----------------------------------------Veca
Siniša------------------Aco----------------------------Jahić------------------Husić
-----------------------------------------Zahirović
-------------------------Blagojević--------------------Hervas
---Stevanović---------------------------------------------------------------?------
-----------------------------------------Lendrić

:karanje:
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava