Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Simply Blue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 28, 2016 2:03 am

sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas

apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
Jedna poučna priča..za ove naše nove moderatore :D
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

sub maj 28, 2016 2:06 am

U ponedjeljak ponovo bager na starom mjestu bi trebao biti. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

sub maj 28, 2016 2:10 am

Sto se tice ovih dozvola i urbanistickih saglasnosti onako realno gledajuci mi bi to trebali dobiti jer imamo ciste papire. Ovo kad su nam odbili dati za zapad i kad je bila ona presica kod koldze nekako mislim da je to bilo kao neko ispitivanje snaga i da se vidi kako ce to biti prihvaceno kod javnosti i nekako sad mislim da se ni Koldzi ne isplati puno igratinsa tim jer nije ni on glup u smislu da zna da su izbori za par mjeseci i da su navijaci najvece glasacko tijelo u opstini tako da sam 99% siguran da cemo dobiti uredno sve dozvole.

Sent from my C5303 using Tapatalk
I zaboravih pa da dodam. Nadam se da razbojnik nece pobijediti na izborima

Plavi orkestar
Kontakt:

sub maj 28, 2016 2:11 am

Simply Blue je napisao/la:
sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas

apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
Jedna poučna priča..za ove naše nove moderatore :D
...voli jesti sudzuke... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Grbavica
Kontakt:

sub maj 28, 2016 2:17 am

Čitam da je raja pisala svakakve priče jer bagera nije bilo. Odmah se konstruišu razne priče i nagađanja, a nije se ni blizu toga. Kako čuh, običan problem tehničke prirode koji će brzo biti uklonjen. Niko ti ne može zabraniti ono što je bager trenutno radio, a to je obično skidanje slojeva betona i zemlje. Nikakva dozvola za te radnje nije potrebna, tako da nam to niko i nije mogao zabraniti. Kada se teren pripremi i krene se sa izgradnjom, e za to je već potrebna dozvola i nadam se da ćemo je pribaviti u što skorijem roku.

GRADI ŽELJO BOLI TE ... :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

diego1921
Kontakt:

sub maj 28, 2016 2:19 am

MrRiccoli je napisao/la:Sto se tice ovih dozvola i urbanistickih saglasnosti onako realno gledajuci mi bi to trebali dobiti jer imamo ciste papire. Ovo kad su nam odbili dati za zapad i kad je bila ona presica kod koldze nekako mislim da je to bilo kao neko ispitivanje snaga i da se vidi kako ce to biti prihvaceno kod javnosti i nekako sad mislim da se ni Koldzi ne isplati puno igratinsa tim jer nije ni on glup u smislu da zna da su izbori za par mjeseci i da su navijaci najvece glasacko tijelo u opstini tako da sam 99% siguran da cemo dobiti uredno sve dozvole.

Ja prije ovih dozvola ocekujem jos jednu paljbu u narednom periodu i to dobru paljbu,vjerujem da ce puno ljudi biti ukljuceno u ovo sve!! Vjerujem da ce tu biti i bivsih uposlenika koji su doveli klub u ovu situaciju,kod nas bi za pare majku prodali !! Svi ovi ljudi koji su trenutno u upravi imaju privatne biznise,mene je samo strah da ih tu ne stisnu,mislim na inspekciju !! Nadam se da nece popustiti makar ne napravili stadion jos par godina !!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 28, 2016 2:27 am

diego1921 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Sto se tice ovih dozvola i urbanistickih saglasnosti onako realno gledajuci mi bi to trebali dobiti jer imamo ciste papire. Ovo kad su nam odbili dati za zapad i kad je bila ona presica kod koldze nekako mislim da je to bilo kao neko ispitivanje snaga i da se vidi kako ce to biti prihvaceno kod javnosti i nekako sad mislim da se ni Koldzi ne isplati puno igratinsa tim jer nije ni on glup u smislu da zna da su izbori za par mjeseci i da su navijaci najvece glasacko tijelo u opstini tako da sam 99% siguran da cemo dobiti uredno sve dozvole.

Ja prije ovih dozvola ocekujem jos jednu paljbu u narednom periodu i to dobru paljbu,vjerujem da ce puno ljudi biti ukljuceno u ovo sve!! Vjerujem da ce tu biti i bivsih uposlenika koji su doveli klub u ovu situaciju,kod nas bi za pare majku prodali !! Svi ovi ljudi koji su trenutno u upravi imaju privatne biznise,mene je samo strah da ih tu ne stisnu,mislim na inspekciju !! Nadam se da nece popustiti makar ne napravili stadion jos par godina !!
Ma bice paljbi, ja ne ocekujem da ce ftv i pismena nerminka stati na onom prilogu u mrezi cak sta vise ocekujem opet neki prilog u nekoj od narednih emisija ali mislim da su dovoljno pokazali koliko su glupi u onoj prosloj tako da im je to vec suvisno i provaljeno. Iskreno volio bi pogledati face to face nekog iz kluba i nekog od ovih uhljupa koji tvrde kako ova uprava krade da ih neko iz kluba dobro popisa za sve lazi

diego1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 28, 2016 2:32 am

MrRiccoli je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:

Ma bice paljbi, ja ne ocekujem da ce ftv i pismena nerminka stati na onom prilogu u mrezi cak sta vise ocekujem opet neki prilog u nekoj od narednih emisija ali mislim da su dovoljno pokazali koliko su glupi u onoj prosloj tako da im je to vec suvisno i provaljeno. Iskreno volio bi pogledati face to face nekog iz kluba i nekog od ovih uhljupa koji tvrde kako ova uprava krade da ih neko iz kluba dobro popisa za sve lazi

Vjeruj da sam htio veceras to da napisem,postoji li sansa da se neko od nasih pojavi kod Senada u dnevniku,ne bitno hoce li to biti face to face s nekim uhljupom ili kao pojedinac, da objasni neke stvari!! Ovo su zadnji trzaji FTV ,njih vise niko ne shvata ozbiljno..Nadam se da ce se uprava svaki put suprostaviti ! A mi navijaci znamo sta nam je ciniti !!Bez obzira hoce li se ikad stadion ili istok izgraditi,ovi ljudi ce uvijek imati moju podrsku,zato sto su se javno suprostavili i vidim da imaju iskren nijet !! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sub maj 28, 2016 2:37 am

Znaci ponovo napad nepismenoscu... Valjda serveri izdrze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavi orkestar
Kontakt:

sub maj 28, 2016 2:46 am

diego1921 je napisao/la:

Diego da smo mi normalna zemlja sa normalnim narodom Grbavica bi bila završena do 2000-te godine.Trenutni sistem je takav da svi nivoi vlasti nisu tu zbog naroda,cak ni zbog enormno visokih plata vec zbog bogacenja na nezakonit nacin.Predhodnici koji su sjedili u vlasti su vec sve opuhali i sad se lešinari skupljaju na ono malo što je ostalo da razgrabe.Ok da mi tu gradimo gradjevinu za nekakvo namjene pa se našli ljudi da kazu ne tu je bio stadion i treba i dalje da bude stadion nego ti hoceš ruševinu od stadiona da pretvoriš u pravi sportski objekat koji je za dobrobit sviju nas i neki to sve zaustave.I to zaustavljaju oni koji su davno trebali da ga izgrade.Godinama covjek ocekuje gradnju i znam ko i kakve je sve probleme pravio i normalno je da i sada ocekujem destukcije ali uprava treba istrajati a javnost obavještavati o svemu.Ako ne bude išlo kako treba puno je opcija na stolu kako to izgurati do kraja.Nadam se da su ovi iz vlasti uvidjeli neke stvari i da ce se staviti na stranu zakona,pravde i konacno uraditi nešto dobro za gradjane u suprotnom oni su se stavili na drugu stranu a ta druga strana ovu bitku ne moze dobiti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

diego1921
Kontakt:

sub maj 28, 2016 3:01 am

Plavi orkestar je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:

Diego da smo mi normalna zemlja sa normalnim narodom Grbavica bi bila završena do 2000-te godine.Trenutni sistem je takav da svi nivoi vlasti nisu tu zbog naroda,cak ni zbog enormno visokih plata vec zbog bogacenja na nezakonit nacin.Predhodnici koji su sjedili u vlasti su vec sve opuhali i sad se lešinari skupljaju na ono malo što je ostalo da razgrabe.Ok da mi tu gradimo gradjevinu za nekakvo namjene pa se našli ljudi da kazu ne tu je bio stadion i treba i dalje da bude stadion nego ti hoceš ruševinu od stadiona da pretvoriš u pravi sportski objekat koji je za dobrobit sviju nas i neki to sve zaustave.I to zaustavljaju oni koji su davno trebali da ga izgrade.Godinama covjek ocekuje gradnju i znam ko i kakve je sve probleme pravio i normalno je da i sada ocekujem destukcije ali uprava treba istrajati a javnost obavještavati o svemu.Ako ne bude išlo kako treba puno je opcija na stolu kako to izgurati do kraja.Nadam se da su ovi iz vlasti uvidjeli neke stvari i da ce se staviti na stranu zakona,pravde i konacno uraditi nešto dobro za gradjane u suprotnom oni su se stavili na drugu stranu a ta druga strana ovu bitku ne moze dobiti.
Brate ja se slazem s tobom,al svi mi znamo da ovo nije normalna zemlja..Da smo negdje vani vjerovatno bi opstina,grad,drzava se takmicili ko ce prije izgraditi nas stadion !! Vjerovatno bi ljudi napravili i muzej pored stadiona ,da ljudi koji dolaze sa strane vide od kakvog je znacaja bio taj stadion.Problem je sto mi zivimo u sredini gdje zakoni vrijede samo za slabije..Ja se nadam da cemo mi svi ustrajati u ovome,da cemo svi biti ko jedno,pogotoovo mi navijaci,da necemo srati poslije prvog poraza..Opet kazem bez obzira hoce li ovi ljudi napraviti stadion,oni ce uvijek imati moju podrsku !!

Plavi orkestar
Kontakt:

sub maj 28, 2016 3:09 am

diego1921 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Ja prije ovih dozvola ocekujem jos jednu paljbu u narednom periodu i to dobru paljbu,vjerujem da ce puno ljudi biti ukljuceno u ovo sve!! Vjerujem da ce tu biti i bivsih uposlenika koji su doveli klub u ovu situaciju,kod nas bi za pare majku prodali !! Svi ovi ljudi koji su trenutno u upravi imaju privatne biznise,mene je samo strah da ih tu ne stisnu,mislim na inspekciju !! Nadam se da nece popustiti makar ne napravili stadion jos par godina !!
Brate ja se slazem s tobom,al svi mi znamo da ovo nije normalna zemlja..Da smo negdje vani vjerovatno bi opstina,grad,drzava se takmicili ko ce prije izgraditi nas stadion !! Vjerovatno bi ljudi napravili i kakav muzej pored stadiona ,da ljudi koji dolaze sa strane vide kakavog je znacaja bio taj stadion.Problem je sto mi zivimo u sredini gdje zakoni vrijede samo za slabije..Ja se nadam da cemo mi svi ustrajati u ovome,da cemo svi biti ko jedno,pogotoovo mi navijaci,da necemo srati poslije prvog poraza..Opet kazem bez obzira hoce li ovi ljudi napraviti stadion,oni ce uvijek imati moju podrsku !!
Sportski rezultati sa ovim nebi trebali imati ništa.Na ovom stadionu je bilo i uspjeha i neuspjeha,izmjenjalo se hiljade igraca, trenera,uprava... generacije i generacije navijaca ali je naš stadion uvijek tu.Zbog buducih generacija ovo treba dovesti do kraja.Pomoci upravi u svakom pogledu u njihovoj borbi dobra protiv zla.1% od onoga što navijaci i gradjani mogu uraditi u ovoj borbi još nije iskorišteno i vec treba poceti razmišljati i o tom neiskorištenom kapacitetu.

fcz
Kontakt:

sub maj 28, 2016 3:23 am

slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AnelZ
Kontakt:

sub maj 28, 2016 3:32 am

Sto se tice daljeg uklanjanja istoka, sa stranice Opcine:

"Građevinska dozvola je potrebna za:

- novoplaniranu građevinu,
- rekonstrukciju,
- dogradnju,
- nadziđivanje,
- promjenu namjene građevine,
- konzervaciju građevine,
- za uklanjanje građevine (rušenje, demontaža građevine ili dijela građevine) i
- privremene (pomoćne) građevine.
- za sve radove na izgradnji objekata komunalne infrastrukture"

Ja i dalje stojim iza toga da su pokrenuti radovi na istoku cisto pritisak nase uprave na Opcinu Novo Sarajevo i SD sto podrzavam jer je ocigledno da smo trenutno u fazi gdje se pokazuje koje jaci i tu moramo istrajati posto smo u velikoj prednosti :) ukoliko smatrate da se moj post moze iskoristiti u neke negativne svrhe zbog citave ove hajke sto se desava, slobodono obrisite.

Prebrodili smo mnogo toga, sitni interesi nece nas pokolebati :)

Neandertalac

sub maj 28, 2016 3:53 am

Samo da se prikljucim podrsci velike plave armije.
Dusmani, u zid udarate, samo izvolite!!!
Željeznicar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 28, 2016 5:33 am

Evo ja opet pristavio kafu.Danas se nadam i zvaničnoj o Ivanu.Uglavnom neka mu je sa srećom.Bio mi je prvi izbor od ovih svih nabrojanih.Ako Bog da da Grbavica bude puna :titula: :titula: sa njim.A vjerujem da hoće.Samo punu podršku mu davati,a da ima kvaliteta,ima
Još jednom sretno šefe.

A kada kosa uz tebe osijedi,ni tada se nemoj brinuti.. :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

sub maj 28, 2016 7:20 am

Nesto kontam:Kroševski,Siniša,Husić,Aco,Jahić,Zaha,Blagoje,Hervas,MS,Lendrić,OK.Umjesto koga ce igrati Štilić i Salihović?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

baxuz87
Kontakt:

sub maj 28, 2016 7:39 am

Bijeli dim iz bhtelecoma :-)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

neroazzuro
Kontakt:

sub maj 28, 2016 8:29 am

Ne znam vala, al čovjek ako bi morao sebi birat dušmane mislim da bi prvo izabrao ove. Čuj, vođeni gladom :rofl: :rofl: :rofl:
Nego, čitam ovo sto bocaccio piše i kontam koliko sam ja, ustvari, imao sreće.
Naime, ono poslije rata, nema televizije, struja se tek ustabilila i ja tek, k'o biva počeo pratit fudbal. Im'o tad "cijelih" četrnaes'. I u onom famoznom play-offu tekme bile na tv-u i meni se nešto, ne sjećam se sad ni zbog čega, svidi ŽELJEZNIČAR. Ostalo je istorija.
A kod mene djed cijeli radni vijek proveo na Željeznici, a dajdže (to ću tek kasnije saznat od majke) cijeli život bili vatreni Željovci. Likovi tad, 70-ih, pičili vozom po Jugi gledat Želju, po seharama su posteri Bukala, Spreče i co.
Tek mi onda nešto bilo puno srce. Reko, vidi, u neznanju srce vuče pravu stranu.
Kasnije, ko stariji momci odemo penzionerski povremeno na utakmicu al eto, ni ti geni nisu za potcijenit.

ž'21
Kontakt:

sub maj 28, 2016 9:10 am

http://exfilmofili.blogspot.ba/2010/10/ ... e.html?m=1" target="_blank

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.

Prijava