Larss a šta ti znaci to spam?Ima nas što ne baratamo tim modernim forama.Stvarno ne znam.LARS1921 je napisao/la:Ajmo za spam se prebacite na CHAT
Larss a šta ti znaci to spam?Ima nas što ne baratamo tim modernim forama.Stvarno ne znam.LARS1921 je napisao/la:Ajmo za spam se prebacite na CHAT
Zato sto prijave stizu i onda nabijaju notifikacijearelinho je napisao/la:Malo ste iskreno dosadni sa ovim ako neko spama da se prebaci na temu chat. Neka ljudi pisu gdje hoce. Tesko je kada su dvije teme. Ovo je moje misljenje ne morate se slagati sa mnom.![]()
Larson previse ozb shvatio posao moderatoraarelinho je napisao/la:Ma brate samo ignorisi. Svako nek pise gdje zeli i sta hoce samo da nikoga ne vrijedja.LARS1921 je napisao/la:Zato sto prijave stizu i onda nabijaju notifikacijearelinho je napisao/la:Malo ste iskreno dosadni sa ovim ako neko spama da se prebaci na temu chat. Neka ljudi pisu gdje hoce. Tesko je kada su dvije teme. Ovo je moje misljenje ne morate se slagati sa mnom.![]()
Ajzea je napisao/la:Ovdje se vise ni nasaliti ne mozes, istog trenutka budes docekan na noz ili preusmjeren negdje drugo. Hajde, vi najbolje znate kakvu temu zelite. Ja sam prihvatio vase sugestije.
storm_raider je napisao/la:Ne pomaze voda, majko, sa korita Ivanova...
Ako te zanima zašto piši mi na pmPlavi orkestar je napisao/la:Evo necu sa teme a moram podrzati Ajzeu.Zeljo je tu da nas obraduje ali i nekad zna da nas rastuzi i u tim trenucima tuge Ajzea nas je znao oraspolozit i zbog našeg interesa i interesa kluba,jer cemo manje rondati,predlazem moderaciji da Ajzei i kad pobjegne od teme a kako vi to kazete spamuje ne opminjete i ne brišete postove.
Ajzea je napisao/la:Ovdje se vise ni nasaliti ne mozes, istog trenutka budes docekan na noz ili preusmjeren negdje drugo. Hajde, vi najbolje znate kakvu temu zelite. Ja sam prihvatio vase sugestije.
Banovaću te LarsoneLARS1921 je napisao/la:Ako te zanima zašto piši mi na pmPlavi orkestar je napisao/la:Evo necu sa teme a moram podrzati Ajzeu.Zeljo je tu da nas obraduje ali i nekad zna da nas rastuzi i u tim trenucima tuge Ajzea nas je znao oraspolozit i zbog našeg interesa i interesa kluba,jer cemo manje rondati,predlazem moderaciji da Ajzei i kad pobjegne od teme a kako vi to kazete spamuje ne opminjete i ne brišete postove.
Mrsko mu pisat al zato nije bananu datiGrbavica je napisao/la:Banovaću te LarsoneLARS1921 je napisao/la:Ako te zanima zašto piši mi na pmPlavi orkestar je napisao/la:Evo necu sa teme a moram podrzati Ajzeu.Zeljo je tu da nas obraduje ali i nekad zna da nas rastuzi i u tim trenucima tuge Ajzea nas je znao oraspolozit i zbog našeg interesa i interesa kluba,jer cemo manje rondati,predlazem moderaciji da Ajzei i kad pobjegne od teme a kako vi to kazete spamuje ne opminjete i ne brišete postove.![]()
Larson počeo ko Koldžo čim se dočepo vlasti![]()
![]()
De bjezi obriso 3 posta ljudi se naljutišeGrbavica je napisao/la:Banovaću te LarsoneLARS1921 je napisao/la:Ako te zanima zašto piši mi na pmPlavi orkestar je napisao/la:Evo necu sa teme a moram podrzati Ajzeu.Zeljo je tu da nas obraduje ali i nekad zna da nas rastuzi i u tim trenucima tuge Ajzea nas je znao oraspolozit i zbog našeg interesa i interesa kluba,jer cemo manje rondati,predlazem moderaciji da Ajzei i kad pobjegne od teme a kako vi to kazete spamuje ne opminjete i ne brišete postove.![]()
![]()
Pitala ga sestra u bolnici,jeste li vi za EKG ? On rekao ja sam za SDA !!fk1921 je napisao/la:Mrsko mu pisat al zato nije bananu datiGrbavica je napisao/la:Banovaću te LarsoneLARS1921 je napisao/la:
Ako te zanima zašto piši mi na pm![]()
![]()
Hahahah, bjezi razbudih sve u kuci. Larsone, pomalo brate nasi smo.Izlija je napisao/la:[video]https://youtu.be/G-zAcGGdbQw[/video]