Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 21, 2020 5:24 pm

teteac8684 je napisao/la:
sub nov 21, 2020 5:22 pm
Haklapuc je napisao/la:
sub nov 21, 2020 5:17 pm
NAVIJAČ je napisao/la:
sub nov 21, 2020 5:04 pm

Kakav on, imali pet poraza zaredom, - 15 sa puno vise para i vise policije nego navijaca na stadionu.
Korak nazad ka tituli ovo danas. Ali idemo dalje, moramo vjerovati u ekipu i davati podrsku.
Kako puno više para ako su kasnile dvije plate i ako je ostala nuls na računu uz dugove? Kako?
Kad vec, po milioniti put, potezete tu pricu, od Misimovica i njegove ekipe cemo uvijek imati nesto cemu da se ponosimo (citaj stadion), a od ovih neces imati nista, apsolutno nista... Ogroooomna razlika...
Prijatelju jasno je to meni sve, samo odgovaram na kontradiktornost. Ko papagaji ponavljaju istu priču dvije godine i sad odjednom s puno više para -15 pa se pitam kako to.

Kospa
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:24 pm

NAVIJAČ je napisao/la:
sub nov 21, 2020 5:04 pm
kokoška je napisao/la:
sub nov 21, 2020 5:01 pm
Treba otici kod gospodina Misimovica pognute glave veoma ponizno i ponuditi mu da udje u klub jos jednom i to mu ponuditi dozivotni ugovor. A ove uhljupe na celu sa Osimom mrsnuti i staviti zabranu 100 metara blizu stadiona, to bi bilo najpostenije.
Kakav on, imali pet poraza zaredom, - 15 sa puno vise para i vise policije nego navijaca na stadionu.
Korak nazad ka tituli ovo danas. Ali idemo dalje, moramo vjerovati u ekipu i davati podrsku.
Nista Amar nije bolji na terenu, a svuk'o nas je u ravan svojim menadzerisanjem. Podrsku nema ko dati, raja je vise poravnila
... Godine života svoga tebi dao sam...

MiroslavKruzik

sub nov 21, 2020 5:26 pm

Osim: Brljali smo, imamo problema sa nekim stvarima u igri koje nam prije nisu bile problem

Amar Osim je djelovao veoma razočarano nakon utakmice sa Slobodom (2:2).

Trener Željezničara na press-konferenciji nakon utakmice na Grbavici je kazao:

“Fina utakmica za publiku, malo manje za trenere. Mi smo puno bolji u prvom dijelu bili, imali smo nesreće i neznanja da odmah primimo gol. Drugo je bilo drugačije jer smo iz početka počeli brljati i vratili smo Slobodu u utakmicu. Oni su već bili u utakmici i kad smo dali drugi gol. Nije im se bilo problem prešaltati. Nastavili su normalno igrati, a mi počeli biti jos smušeniji”, kazao je Osim te nastavio:

“Da je ostalo još dvije-tri minute, prije bi mi primili gol nego oni”.

Na pitanje da li je današnji ishod korak unazad u nastojanjima da se osvoji prvo mjesto, Osim je odgovorio:

“Utakmica je gotova, imali smo pravo da računamo na pobjedu. Desi se da uđeš katastrofalno u utakmicu. Nije nas taj gol poremetio što se tiče utakmice. Nije ovo košarka pa da daš tricu i povedeš. To je fudbal. Oni su se borili do kraja, a mi nismo”.

Zatim je govorio o nekim hroničnim poteškoćama u igri njegove ekipe:

“Desi se, očigledno imamo problema sa nekim stvarima u igri koje nam prije nisu bile problem. Prelako primamo golove. Već drugu-treću utakmicu nam se to dešava. Primamo golove bez pritiska. Oni su najslabija ekipa na prekidima i nemaju večeras Jusića i opet ti daju tako gol. Borili su se k'o lavovi. Sebi su dali tako nekakvu snagu, to pretvorili u par dobrih akcija i zasluženo osvojili bod”.

AMAREEEE AMAREEEE, HEBOOOO SIII NAS AMAREEEEE!

dell21
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:29 pm

Zasto ga nije pitao kad ce dati ostavku.

teteac8684
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:31 pm

Ovo ispada ko diktatura jbt, niko ne mrda iz pozicija...Amareeee vakat je, povedi i Memica i ostale poltrone

fcz
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:35 pm

ODLAZI SOTONO!!!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

neda_TM87
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:37 pm

**** je nas Jehova za sva vremena, pa dobro nadam se skoro sva, jos ce Miljacke protece da mi dodjemo na nivo funkcionisanja kluba prije Jehove i njegovih sljedbenika, dakle uradjen je ne jedan nego pedeset i jedan korak u nazad kad su ovi poltroni na celu sa Jehovom dosli u klub, a mi smo na to relativno sutili.. e pa uzivajmo sada ljudine u futbalu i maestralnom vodjenju kluba od strane najveceg menadzera, racunovodje, marketinskog i finansijkog strucnjaka brkatog morza

amelaga
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:38 pm

Realno ono je sramota od igre.

neroazzuro
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:39 pm

Pa bolan kad god nam treba malo sreće na terenu il pri nekom žrijebu odmah se sjetite šampanjca i odmah će vam biti jasni svi naši pehovi.

NAVIJAČ

sub nov 21, 2020 5:39 pm

Qooler je napisao/la:
sub nov 21, 2020 5:01 pm
Zanimljivo kako se raja upali na rezultat, a šuti na uništavanje kluba. Valjda jer je to vidljivo šta li...

Ljudi, Krupa, Mladost , Sloboda...to je najmanja šteta. Nama babukini zatvaraju klub, razumjete li vi to? Suvišno je baviti se rezultatom.
Konacno jedan razuman post. Cesce pisi.
Sto se tice psovanja, na Malti sam pa pisite u pp da se dogovorimo da psujete uzivo, svakako sam nervozan zbog iksa. Forum je neozbiljan, a i ja vam mogu jebat mame dlakave ali necu jer je seljacki i tastatura voriorski.
Odigrati ovo do kraja, pa sjesti na zimu vratiti barem Adnana Misimovica.
Ja volim Želju. Za njega sve.

storm_raider
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:40 pm

Prezivice Zeljo i ovo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:41 pm

Sramota je na koje niske grane su nam srozali Klub, djeca nam se smiju, postalo je mucno i gledati, udara to vec na zdravlje.
Nama ne trebaju bageri na tribinama, nama trebaju bageri unutar Kluba...Bageri i brezova metla...Evo, napokon nam je trener
objasnio sta je podrazumijevao pod tim famoznim pojmom " football ", u izjavi poslije utakmice:
To je fudbal, primili smo golove u prvoj i 89. minuti susreta.
Hvala lijepo na objasnjenju i dovidjenja !
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

teteac8684
Kontakt:

Futbol, anglosaksonks rijec, brrrrrr, sampanjac, dan pobjede, hrpa betona...

BrUDA
Kontakt:

cemu nezadovoljstvo... ovo smo trazili, za ovo se borili, uzivajmo...
trebali bi biti zadovoljni sretno osvojenim bodom :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Računali smo na te bodove protiv ekipe koja je slabija od nas hahaha isto ko sto smo uzeli protiv MDK i Krupe.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fcz
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:47 pm

storm_raider je napisao/la:
Prezivice Zeljo i ovo.
Dzaba se nadas, nece. Ovo se moze rijesiti samo brutalnom silom a mi smo, nazalost, ovce.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

NAVIJAČ

sub nov 21, 2020 5:49 pm

fcz je napisao/la:
Prezivice Zeljo i ovo.
Dzaba se nadas, nece. Ovo se moze rijesiti samo brutalnom silom a mi smo, nazalost, ovce.
Kako mislis brutalnom silom? Hoces nas povesti kopljima na zapad? Poslije online peticija ovo je jos jedan vrhunski prijedlog.
Ja volim Želju. Za njega sve.

pestabudimpesta
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:53 pm

Bio sam za povratak Amara Osima, izvini Zeljo..
Prezivili smo i gore..
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

fcz
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:56 pm

NAVIJAČ je napisao/la:
sub nov 21, 2020 5:49 pm
fcz je napisao/la:
Prezivice Zeljo i ovo.
Kako mislis brutalnom silom? Hoces nas povesti kopljima na zapad? Poslije online peticija ovo je jos jedan vrhunski prijedlog.
Da je srece pa da nam je svima Zeljo vazniji od Amara, tako bi i bilo. Leglo zmija nece samo otici. Ali dzaba, dok god grupa navijaca fanativno podrzava covjeka koji uspijeva ono sto pitari godinama sanjaju, nece biti nikakvog hajra.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub nov 21, 2020 5:57 pm

Ne treba raja gubiti zivce zbog debila, ko ima jebe mater.

Ako njima nije stalo vala nije ni meni.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.

Prijava