Vidis da odugovlace petnaestak dana jos da nam elegant ne preseliJaozinho22 je napisao/la: ↑pet apr 21, 2017 11:29 pmAko je generalni, recite odmah da se ne patimo bezveze.![]()

Vidis da odugovlace petnaestak dana jos da nam elegant ne preseliJaozinho22 je napisao/la: ↑pet apr 21, 2017 11:29 pmAko je generalni, recite odmah da se ne patimo bezveze.![]()
Ti si uvijek bio kredibilan insajder,nadam se da se ne zezaš.
Dadi ??? pa zar taj nije dobio dvoljno prilika ?kvalitet je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 12:00 amOdličan intervju sa Zubanom. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da mi poštenu šansu nismo dali, prije svega, Žeriću i Osmankoviću. A to bi značilo najmanje 5, 6 utakmica u kontinuitetu. Uvijek je priča "bitna utakmica". Ma ne može biti svaka toliko bitna.
Dalje, neki navode da oni nisu baš i neki kvalitet (općenito naša djeca). Pa mi da imamo igrača koji će čim izađe iz juniora nositi našu igru, bio bi već kaparisan od nekog ozbiljnijeg evropskog kluba. Moramo s njima raditi polahko, sistemski.
Razumijem ja potrebu za rezultatom ove sezone. Ali bojim se da smo sve podredili kratkoročnom uspjehu, na duže staze ne gledamo. Govorim o čisto sportskom segmentu kluba. Naredne sezone se mora dati prilika i Dadi i Žeriću i Osmankoviću. Kroz sezonu vidjeti ima li još neko ko bi mogao "uskočiti".
Od Zubana očekujem da proda "svog" Vecu, bar 300k eura![]()
Jeste. I ništa lošiji od ovih sadašnjih veznjaka. Zato bih mu dao priliku i naredne sezone.delinjo je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 12:02 amDadi ??? pa zar taj nije dobio dvoljno prilika ?kvalitet je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 12:00 amOdličan intervju sa Zubanom. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da mi poštenu šansu nismo dali, prije svega, Žeriću i Osmankoviću. A to bi značilo najmanje 5, 6 utakmica u kontinuitetu. Uvijek je priča "bitna utakmica". Ma ne može biti svaka toliko bitna.
Dalje, neki navode da oni nisu baš i neki kvalitet (općenito naša djeca). Pa mi da imamo igrača koji će čim izađe iz juniora nositi našu igru, bio bi već kaparisan od nekog ozbiljnijeg evropskog kluba. Moramo s njima raditi polahko, sistemski.
Razumijem ja potrebu za rezultatom ove sezone. Ali bojim se da smo sve podredili kratkoročnom uspjehu, na duže staze ne gledamo. Govorim o čisto sportskom segmentu kluba. Naredne sezone se mora dati prilika i Dadi i Žeriću i Osmankoviću. Kroz sezonu vidjeti ima li još neko ko bi mogao "uskočiti".
Od Zubana očekujem da proda "svog" Vecu, bar 300k eura![]()
Bez sumnje da je Zera veliki talenat i potecijal, treba mu pruzit sansu da se dokaze da izbori svoje mjesto u timu, jer bilo bi steta da propadne, jer bi klub mogao fino da zaradi ili profitira na njemu, sjetite se Amira, Bajica, njih dvojica su nam donijela preko milion eura...Vrag je napisao/la: ↑pet apr 21, 2017 11:44 pmMa Zuban jeste upravu, ali treba lijepo sjesti sa Zericem i objasniti mu neke stvari. Mino kada je upoznao Zlatana ocitao mu bukvicu, a danas je i dalje najbolji napadac svijeta u 35 godini.
Znaci moras sjesti sa svojim igracem. Mozda i dobije ozbiljnu sansu, mozda nece biti povrijedjen 29 dana od 30 u jednom mjesecu. Nije samo reci decko imas talenta prodat cu te u Trucima.
Kratko i jasno..
Momčiluk je već završen, kakve imamo skaute to ni la masia nemaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 12:32 amDajte Vukotu da gore forumi!
Kakva Evropa, je.bo Evropu![]()
Ma gdje bih ja o @gavranu lose..Cekamo 15 dana..In gavran we trust..
Zahvalite se @PP Sport Agency uz pomoc @fcz @blwd & @larss1921LARS1921 je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 12:34 amMomčiluk je već završen, kakve imamo skaute to ni la masia nemaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 12:32 amDajte Vukotu da gore forumi!
Kakva Evropa, je.bo Evropu![]()