Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 21, 2017 11:51 am

Goražde igra 1.ligu federacije i tamo se bori za opstanak. Doduše tu se pola lige bori za taj cilj ali bitna je poenta.
Ćeman, Midžić, Hiroš...koliko se misli da oni imaju kvalitete kad u federalnoj ligi u ekipi koja je osrednja nisu igrači koji dskaču od ostalih.
Dino Hasanović je igrao u Čeliku, ekipi koja je u donjem domu PL, nije igrao ništa specijalno, doduše nije ni bio loš ali ko želi da shvati shvatiće.
Dado, vječita boljka navijača igra u sloveniji, ekipa treća sa dna, borba za opstanak do kraja sezone.
Đenis Beganović ode u Metalege, igra ali ne zabija

Ne mogu sad ovako na brzinu da se više sjetim ko gdje ima, ali po svemu viđenom, tražimo mlade igrače da igraju u Želji koji se bori za titule, a isti ti u dosta slabijim timovima jedva da se ističu u masi, neki i ne igraju...
Malo realnosti.
Dobar je put mladog igrača poslati na posudbu u slabiji tim, ali isti taj igrač bi tamo trebao da "bude Ronaldo" pa da se vrati u Želju...a jok da se uklopi u sivilo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Morzhy
Kontakt:

pet apr 21, 2017 11:52 am

Kad se pojavi dovoljno kvalitetan omladinac on će i igrati, sve drugo je vadiona luzerskih roditelja

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:05 pm

salle86 je napisao/la:
pet apr 21, 2017 11:51 am
Goražde igra 1.ligu federacije i tamo se bori za opstanak. Doduše tu se pola lige bori za taj cilj ali bitna je poenta.
Ćeman, Midžić, Hiroš...koliko se misli da oni imaju kvalitete kad u federalnoj ligi u ekipi koja je osrednja nisu igrači koji dskaču od ostalih.
Dino Hasanović je igrao u Čeliku, ekipi koja je u donjem domu PL, nije igrao ništa specijalno, doduše nije ni bio loš ali ko želi da shvati shvatiće.
Dado, vječita boljka navijača igra u sloveniji, ekipa treća sa dna, borba za opstanak do kraja sezone.
Đenis Beganović ode u Metalege, igra ali ne zabija

Ne mogu sad ovako na brzinu da se više sjetim ko gdje ima, ali po svemu viđenom, tražimo mlade igrače da igraju u Želji koji se bori za titule, a isti ti u dosta slabijim timovima jedva da se ističu u masi, neki i ne igraju...
Malo realnosti.
Dobar je put mladog igrača poslati na posudbu u slabiji tim, ali isti taj igrač bi tamo trebao da "bude Ronaldo" pa da se vrati u Želju...a jok da se uklopi u sivilo
To se veze za stari sistem, kad je fudbaler to postajao samo zahvaljujuci samom sebi i to je razlog sto ih otpadne 98%.
Polahko, sacekajmo rezultate ovog novog sistema i ja se nadam da ce profesionalnim pristupom praviti fudbalere. Mislim da se pravilnim usmjeravanjem djece mogu napraviti igraci koji bi pravili razliku u ovoj ligi, a ne moraju svi biti super talenti od kojih ocekujemo transfere u najvece klubove u europi.
To je do sad bio problem zbog ovog sto je @Izlija naveo. Svi mi mislimo da su svi supertalentovani i onda jednostavno ko to nije, otpada zbog pritiska ili nekog drugog razloga.

Grbavica
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:11 pm

Nije ni Tomic u GOSK-u bio Iniesta, ni Svraka u Travniku, pa osvojise titulu/e. Nije to bas tako kako vi kontate.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:18 pm

Nije bio Iniesta ali se isticao u Gosku, pogledaj tekmu protiv nas kad je prekucao nas vezni red, na kraju smo dobili golom iz kornera u zadnjoj minuti..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:21 pm

Pozvao Sakib Hasanovica za euro ipak...

Jaozinho22

pet apr 21, 2017 12:26 pm

Interesantna profilna, kapitena Krupe. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:27 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Haj postavi
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:29 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Gledaj komentara :lol: :lol:
i na kraju nas naguzi i predje na kosevo :D

Minjore
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:30 pm

slika

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:32 pm

dobar
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Brkoo
Kontakt:

Ovako smo i Memisevica prizivali, dizali mu cijenu i lik se onda ispali u Holandiju.. :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:35 pm

Cuva najboljeg strijelca lige , po meni normalna slika :ganja:

Minjore
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:35 pm

Brkoo je napisao/la:
Ovako smo i Memisevica prizivali, dizali mu cijenu i lik se onda ispali u Holandiju.. :ganja:
Fakat. Po meni je nerealno ovog momka ocekivati. Haman pa je (bukvalno :D ) prerastao nasu ligu. Vjerovatno ce za finu lovu zavrsiti negdje vani. A valjao bi nam.. Kako ne bi.
@damirfile otkad je Zaki najbolji strijelac lige jel to znas nesto sto mi ne znamo ? moze i u pp

ChWilla
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:39 pm

e taman holandski stabilni prvoligaš gleda šta pišu bosanski forumi i novinari. otišao je zato što je dobar, i igra stalno...najvjerovatnije će tako i ovaj.

jedino je realno da se sjede s gazdom, ubijedi ga da će od nas nakon lige šampiona ići za tri puta veće pare nego od njega i dogovore procenti.

kad kažem ubijedi ga, ne mislim nešto što nije, jer to jeste tako...samo da se pravilno prezentira :DD:
gradi željo boli te *****

Pompey
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:40 pm

Boga mi Vukotic svima lajkao komentare
Spoiler:
To znaci da sigurno prelazi kod nas :ganja:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Minjore
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:43 pm

Jos da predsjednik Krupe lajka i da proslavimo :)

ChWilla
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:43 pm

e draško pita đe sam ja tu... :DD:
gradi željo boli te *****

drtooth
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:44 pm

Treba Vedran umijesati prste, neka ga dovede zbog prezimena xD

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet apr 21, 2017 12:50 pm

Grbavica je napisao/la:
pet apr 21, 2017 12:11 pm
Nije ni Tomic u GOSK-u bio Iniesta, ni Svraka u Travniku, pa osvojise titulu/e. Nije to bas tako kako vi kontate.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bas tako, ljudi imaju nerealna ocekivanja od posudbi. Sta je trebao to Hasanovic u Celiku raditi? Iznositi loptu iz svojih 16 metara do protivnickih i asistirati za gol? Dajte ljudi, zna se sta je cilj posudbi, da igraci skupe veoma potrebne minute za iskustvo i rutinu igranja u seniorskim vodama.

Ko se to osim Miroslava kod nas isticao prvih par kola, a mi smo Zeljo jbt i tu ima pravo dobrih igraca...neko bi rekao da niko nema pojma od svih ovih igraca, sto nije istina.

Niko se ne smije otpisivati, mada normalno da cemo se nekim igracima mozda zahvaliti, dok drugi i iznenade. Ja nisam otpisao ni Sadikovica ni Beganovica. Sta mi znamo sta od njih moze napraviti Petrovic. Vidjeli smo los primjer gdje Kostic od dobrih igraca napravi haos, i u sistemu i timskom duhu koji je klonuo, gdje smo se svoje sjene bojali.

Sta sam jos primijetio, Kemo je strasno odigrao derbi, ali to ne znaci automatski da je bolji sad od svakog naseg stopera. Ja imam strpljenja za nase igrace, zna se koliko sam Memiju branio i tek se sada vidi da nam nedostaje njegov ofanzivni anganzman, a tek ce se to vidjeti kada ode Miro (ne kazem da je to nenadoknadivo, prava je odluka sto je Memija otisao jer ipak je predugo kod nas, ne valja da se desi slucaj nekih nasih igraca). Moja je zelja da Kemo igra sto vise, ali morat cemo imati strpljenja za njega, sigurno je da nece igrati bez greske. Jbt, ne igraju ni Kerla i Bogi koji imaju dovoljno iskustva u svojim nogama. Moramo nekada i smanjiti nasa ocekivanja.

Za Radnik, ono sto je nama trenutno najbitnije, je bitno da se Zeba odmori i izvadi iz igre oko 60 minute. Bekric u 30 minuta igre sigurno da moze ponuditi dosta. Ja bih opet Crnova stavio od prve minute, jer nam treba Zakaric full spreman za uzvrat kupa. Crnov mi se pravo svidio na derbiju, ali i od njega cemo najbolje vidjeti sljedece sezone, kao i od Zakarica. Odlican je potez dovodjenje njih dvojice, primjer kako se razmislja za buducnost i kako postoji mogucnost da smo vec rijesili krilne pozicije za sljedecu sezonu i da je to glavobolja manje za transfer period. Do toga ima jos i o tome cemo kada dodje vrijeme.
Neka igra Bokacini, iako bi ja Kemu stavio, ali to je svakako rizik. Meni nije cudno sto ne igra Bokacini, jer momak iskreno nije nista specijalno. Vjerujem da ljudi zmire na njegove greske zato sto je stranac, Talijan, gdje oni ne znaju igrati defanzivu, cuje se cesto to. Cisto sumnjam da on ostaje sljedece sezone, jer ne vjerujem da mu je plata proporcionalna kvaliteti koju posjeduje. Grijese i Bogicevic i Kerla, ali cu opet napomenuti da se to desava i zbog propusta veznog reda, i onda znamo kako su u globalu sporiji stoperski tandem, lako im je pobjeci, pa im nista ne preostaje nego praviti prekrsaj.

Idemo dobiti Radnika, to je pod moranje, pa cemo vidjeti za kup onda.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava