Zahvaljuju se za nekoliko stotina hiljada maraka koliko je Općina NS u zadnjih 10ak godina doznačila na račun FK željezničar - a nije morala.
P.S. koldžo me zanima ko lanjski snijeg.
Zahvaljuju se za nekoliko stotina hiljada maraka koliko je Općina NS u zadnjih 10ak godina doznačila na račun FK željezničar - a nije morala.
"Oduvijek su me fascinirali lazovi ovog tipa , kao da sutrasnji dan nece nikad doci.Tu vrstu poremecaja licnosti ne mozes izlijeciti."
Oni tamo bolje razumiju znacenje i misao nase "GRBAVICE"od .............ono.na je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 7:01 pmhttps://www.gazzetta.it/Calcio/nazional ... 5183.shtml
Kroz citavu sezonu prozivamo savez napolje, zar to nije tjeranje i prozivanje izmedju ostalog Begica i Vice?NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 10:33 pmMi uveliko zavisimo i od opstine i od kantona i od drzave, a ovako nestabilni i od saveza (sudija, donacija,repke, poziva, sufinansiranja, izbora) i brojnih drugih struktura. Ovo pisem zato sto citam komentare ne samo ovdje u smislu negodovanja nacelnika, premijera, bojkot saveza, " mi sami protiv svih", "daj saopstenje da im jebemo mater" i slicne gluposti. Ne mogu se pisati saopstenja u kojima mi prozivamo savez ili nacelnika i optuzujemo za nesto i objavljujemo neke ratove i slicno. Ovdje mislim iskljucivo na klub, a ne neke neformalne grupacije. Moglo bi da smo mi neka sila, ali nismo da se ne lazemo. Nismo mi toliko mocni i ozbiljni da sve sami mozemo, pa uostalom na zadnjem gostovanju za titulu bilo nas je 130, a pred skupstinom sudbonosnom 200. To je nase pravo mjerilo. A na formumima i drustvenim mrezama sve tastatura poslovni menageri, istrazni novinari, ekonomski strucnjaci, Fergusoni, Trockijevi ideolozi...cuj daj saopstenje i hajmo jebat svu familiju Koldzi, Vici i Begicu, hajmo mi nesto![]()
Ja sam iskljucivo mislio na klub. Prozivaju Manijaci.mamba21 je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 10:40 pmKroz citavu sezonu prozivamo savez napolje, zar to nije tjeranje i prozivanje izmedju ostalog Begica i Vice?NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 10:33 pmMi uveliko zavisimo i od opstine i od kantona i od drzave, a ovako nestabilni i od saveza (sudija, donacija,repke, poziva, sufinansiranja, izbora) i brojnih drugih struktura. Ovo pisem zato sto citam komentare ne samo ovdje u smislu negodovanja nacelnika, premijera, bojkot saveza, " mi sami protiv svih", "daj saopstenje da im jebemo mater" i slicne gluposti. Ne mogu se pisati saopstenja u kojima mi prozivamo savez ili nacelnika i optuzujemo za nesto i objavljujemo neke ratove i slicno. Ovdje mislim iskljucivo na klub, a ne neke neformalne grupacije. Moglo bi da smo mi neka sila, ali nismo da se ne lazemo. Nismo mi toliko mocni i ozbiljni da sve sami mozemo, pa uostalom na zadnjem gostovanju za titulu bilo nas je 130, a pred skupstinom sudbonosnom 200. To je nase pravo mjerilo. A na formumima i drustvenim mrezama sve tastatura poslovni menageri, istrazni novinari, ekonomski strucnjaci, Fergusoni, Trockijevi ideolozi...cuj daj saopstenje i hajmo jebat svu familiju Koldzi, Vici i Begicu, hajmo mi nesto![]()
Od saopstenja se nema nista, to znamo iz proslosti.
Aha, do mene jeNAVIJAČ je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 10:43 pmJa sam iskljucivo mislio na klub. Prozivaju Manijaci.mamba21 je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 10:40 pmKroz citavu sezonu prozivamo savez napolje, zar to nije tjeranje i prozivanje izmedju ostalog Begica i Vice?NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 10:33 pmMi uveliko zavisimo i od opstine i od kantona i od drzave, a ovako nestabilni i od saveza (sudija, donacija,repke, poziva, sufinansiranja, izbora) i brojnih drugih struktura. Ovo pisem zato sto citam komentare ne samo ovdje u smislu negodovanja nacelnika, premijera, bojkot saveza, " mi sami protiv svih", "daj saopstenje da im jebemo mater" i slicne gluposti. Ne mogu se pisati saopstenja u kojima mi prozivamo savez ili nacelnika i optuzujemo za nesto i objavljujemo neke ratove i slicno. Ovdje mislim iskljucivo na klub, a ne neke neformalne grupacije. Moglo bi da smo mi neka sila, ali nismo da se ne lazemo. Nismo mi toliko mocni i ozbiljni da sve sami mozemo, pa uostalom na zadnjem gostovanju za titulu bilo nas je 130, a pred skupstinom sudbonosnom 200. To je nase pravo mjerilo. A na formumima i drustvenim mrezama sve tastatura poslovni menageri, istrazni novinari, ekonomski strucnjaci, Fergusoni, Trockijevi ideolozi...cuj daj saopstenje i hajmo jebat svu familiju Koldzi, Vici i Begicu, hajmo mi nesto![]()
Od saopstenja se nema nista, to znamo iz proslosti.