Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 15, 2020 5:44 am

Opet spominjanje nekoga ko nije 2 godine u klubu.
Tu pricu o coroni okacite macku o rep.
Mi smo bili u finasijskim problemima i to velikim i prije corone i corona je samo ubrzala ovu situaciju u kojoj smo sada.
Prica o coroni kao alibiju za krah u segmentu funkcionisanju kluba je deplasirana.
Dosli su da nam bude bolje a bolje nam nije....to se iz aviona vidi.
Zadnja izmjena: Dzezvar, dana/u ned nov 15, 2020 7:55 am, ukupno mijenjano 1 put.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 15, 2020 8:54 am

Zato su sve oči bile uprte u "šetača kera" koji ni plate ne može obezbijediti. Ne mogu jadnici održavati ono što im je ostavljeno a najavljivali neke kapitalne projekte.

Elegant
Kontakt:

ned nov 15, 2020 11:27 am

Najtuznije je to sto ce svi oni svoje da dobro naplate a jos ce da tuze klub kada ne dobiju svoje, a da stvar bude jos smjesnija oni su ti koji trebaju da osiguraju to sebi, a onda igracima i drugim uposlenicima na kraju samom klubu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

svraka
Kontakt:

ned nov 15, 2020 1:33 pm

Kada su izbori u savezu?
Forza 1921!

Oda majstore!

MiroslavKruzik

ned nov 15, 2020 4:18 pm

NAVIJAČ je napisao/la:
sub nov 14, 2020 11:51 pm
Kako neko ocekuje gradnju tribine od pet miliona, a mjesecima kasne plate u klubu, znaci ono osnovno. Sta imam skretati s teme, zna se kako stvari stoje. Eto sad ide skupstina, nadam se nekim promjenama koje nece biti kozmeticke nego ce donijeti napredak i popraviti situaciju. Mada u ovom haosu kako kod nas tako i u citavom svijetu ni 4 Mao Ce Tunga iz Rajlovca ne bi jug napravila jer ako sam uspio skontati za taj jug niko marke nije dao od vlasti i oni razni prijedlozi i ideje su zataskane poslije covida.
Sto se tice teza " ja bih ovako, ja bih onako, ne valja onaj, ne valja ovaj" klasicno forumsko supljiranje. Kupi godisnju i dovi da prodje corona, da pratimo Plave. To je jedino prirodno.
Zasto ne bi ocekivao gradnju juga kad su je najavili prije dvije godine uporedo sa Footballom, najavili je prije korone i izolacije,najavili su i Zapad da krecu u dobijanje dozvola i idejnih rjesenja, zasto ne bi ocekivao od Skupstine koja se vec mijenjala po ukusu jednog jedinog, zasto trazite nove clanove Skupstine i do kad, zasto skrivate jedno lice iza svih Skupstinara i pozivate na nove, zasto mislite da smo ovce.

Ko je doveo do toga da kasne plate mjesecima a uporedo s tim je najavljivao megalomanske projekte na stadionu, ko obmanjuje navijace ideoloski.

Ide Skupstina,nek se 90% idolopoklonika skloni i nabije nogom i nek povedu nezadovoljnog ako mu nesto ne odgovara, JER OVAKO VIŠE NE IDE, UZALUDNO TROŠITE SKUPSTINSKA IMENA A ZELJO TONE!

Nismo mi RIJASET pa da dovimo, mi smo FK ZELJEZNICAR kojem su potrebni projekti i znanje sposobnih a ne pijuni koje ce ga uz dove sahraniti.

avlami97
Kontakt:

ned nov 15, 2020 5:25 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
NAVIJAČ je napisao/la:
Kako neko ocekuje gradnju tribine od pet miliona, a mjesecima kasne plate u klubu, znaci ono osnovno. Sta imam skretati s teme, zna se kako stvari stoje. Eto sad ide skupstina, nadam se nekim promjenama koje nece biti kozmeticke nego ce donijeti napredak i popraviti situaciju. Mada u ovom haosu kako kod nas tako i u citavom svijetu ni 4 Mao Ce Tunga iz Rajlovca ne bi jug napravila jer ako sam uspio skontati za taj jug niko marke nije dao od vlasti i oni razni prijedlozi i ideje su zataskane poslije covida.
Sto se tice teza " ja bih ovako, ja bih onako, ne valja onaj, ne valja ovaj" klasicno forumsko supljiranje. Kupi godisnju i dovi da prodje corona, da pratimo Plave. To je jedino prirodno.
Zasto ne bi ocekivao gradnju juga kad su je najavili prije dvije godine uporedo sa Footballom, najavili je prije korone i izolacije,najavili su i Zapad da krecu u dobijanje dozvola i idejnih rjesenja, zasto ne bi ocekivao od Skupstine koja se vec mijenjala po ukusu jednog jedinog, zasto trazite nove clanove Skupstine i do kad, zasto skrivate jedno lice iza svih Skupstinara i pozivate na nove, zasto mislite da smo ovce.

Ko je doveo do toga da kasne plate mjesecima a uporedo s tim je najavljivao megalomanske projekte na stadionu, ko obmanjuje navijace ideoloski.

Ide Skupstina,nek se 90% idolopoklonika skloni i nabije nogom i nek povedu nezadovoljnog ako mu nesto ne odgovara, JER OVAKO VIŠE NE IDE, UZALUDNO TROŠITE SKUPSTINSKA IMENA A ZELJO TONE!

Nismo mi RIJASET pa da dovimo, mi smo FK ZELJEZNICAR kojem su potrebni projekti i znanje sposobnih a ne pijuni koje ce ga uz dove sahraniti.
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ine/41275/
Inovirana Urbanistička dobijena u sred korone. Ostali papiri...piše u saopštenju.
I tada prije par mjesec- pola godinei su pričali da gradnja počinje u septembru 2020. Je li treba da postavljam linkove?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

MATORI
Kontakt:

ned nov 15, 2020 5:38 pm

Faca Sa Ulica je napisao/la:
ned nov 15, 2020 5:44 am
Opet spominjanje nekoga ko nije 2 godine u klubu.
Tu pricu o coroni okacite macku o rep.
Mi smo bili u finasijskim problemima i to velikim i prije corone i corona je samo ubrzala ovu situaciju u kojoj smo sada.
Prica o coroni kao alibiju za krah u segmentu funkcionisanju kluba je deplasirana.
Dosli su da nam bude bolje a bolje nam nije....to se iz aviona vidi.
Kad god je "babuka" sa svojim ljudima vladao klubom bila je corona.
Kad god su on i njegovi ljudi odlazili bio je cunami!
😂😂😂

Ima li ovdje iko normalan a da misli da ce sad biti drugacije?

Elegant
Kontakt:

ned nov 15, 2020 7:30 pm

avlami97 je napisao/la:
ned nov 15, 2020 5:25 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
NAVIJAČ je napisao/la:

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ine/41275/
Inovirana Urbanistička dobijena u sred korone. Ostali papiri...piše u saopštenju.
I tada prije par mjesec- pola godinei su pričali da gradnja počinje u septembru 2020. Je li treba da postavljam linkove?
Prodavaci magle nista drugo, kupuju sebi vrijeme ovim, fantaziraju dok klub nema para za plate i redovne troskove.

Jedino ako savez i neki sponzori, vlast dobro ne ulete, u sta cisto sumnjam obzirom na sve u drzavi i jos covid.

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 15, 2020 8:48 pm

Koldžo sotono, gotovo je gotovo :D

igla
Kontakt:

ned nov 15, 2020 9:06 pm

Smradino seljačka, gotovo je. Povedi i havere iz SDa, jebali ti oni porodicu!

Elegant
Kontakt:

ned nov 15, 2020 9:22 pm

Konacno nesto pozivitno.

fcz
Kontakt:

ned nov 15, 2020 9:25 pm

slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

svraka
Kontakt:

ned nov 15, 2020 9:33 pm

fcz je napisao/la:
ned nov 15, 2020 9:25 pm
slika
:rofl:
Forza 1921!

Oda majstore!

storm_raider
Kontakt:

ned nov 15, 2020 9:41 pm

Volim te ZELJO!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned nov 15, 2020 10:18 pm

Palo SDA govno. Dokazali smo ovim izborima da su promjene ipak moguce. Sad je na njima da opravdaju ovo povjerenje. Izvinajvam se na offu, ali se tice svakodnevnog zivota.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned nov 15, 2020 10:23 pm

Revolucija glavom i olovkom.
Volim te Zeljo
Odlazite na smetljiste historije i povedite svoje bagere i cekove
Alea iacta est!

BHDragons
Kontakt:

ned nov 15, 2020 11:34 pm

Velika stvar za sve nas! Volim te Željo!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon nov 16, 2020 12:03 am

Nikad vise, Joe Cole

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon nov 16, 2020 12:28 am

nisam pratio izbore, jel to pao koldzo? :) mozemo li odahnuti napokon u klubu u sljedecem periodu?
100/94/37/34 - i to je to!

Dzezvar
Kontakt:

pon nov 16, 2020 12:38 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
pon nov 16, 2020 12:28 am
nisam pratio izbore, jel to pao koldzo? :) mozemo li odahnuti napokon u klubu u sljedecem periodu?
Mozemo,novi nacelnik je inace jedan od inicijatora toga da se klub uvrsti da je od znacaja za oocinu novo sarajevo.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava