NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub nov 14, 2020 11:51 pm
Kako neko ocekuje gradnju tribine od pet miliona, a mjesecima kasne plate u klubu, znaci ono osnovno. Sta imam skretati s teme, zna se kako stvari stoje. Eto sad ide skupstina, nadam se nekim promjenama koje nece biti kozmeticke nego ce donijeti napredak i popraviti situaciju. Mada u ovom haosu kako kod nas tako i u citavom svijetu ni 4 Mao Ce Tunga iz Rajlovca ne bi jug napravila jer ako sam uspio skontati za taj jug niko marke nije dao od vlasti i oni razni prijedlozi i ideje su zataskane poslije covida.
Sto se tice teza " ja bih ovako, ja bih onako, ne valja onaj, ne valja ovaj" klasicno forumsko supljiranje. Kupi godisnju i dovi da prodje corona, da pratimo Plave. To je jedino prirodno.
Zasto ne bi ocekivao gradnju juga kad su je najavili prije dvije godine uporedo sa Footballom, najavili je prije korone i izolacije,najavili su i Zapad da krecu u dobijanje dozvola i idejnih rjesenja, zasto ne bi ocekivao od Skupstine koja se vec mijenjala po ukusu jednog jedinog, zasto trazite nove clanove Skupstine i do kad, zasto skrivate jedno lice iza svih Skupstinara i pozivate na nove, zasto mislite da smo ovce.
Ko je doveo do toga da kasne plate mjesecima a uporedo s tim je najavljivao megalomanske projekte na stadionu, ko obmanjuje navijace ideoloski.
Ide Skupstina,nek se 90% idolopoklonika skloni i nabije nogom i nek povedu nezadovoljnog ako mu nesto ne odgovara, JER OVAKO VIŠE NE IDE, UZALUDNO TROŠITE SKUPSTINSKA IMENA A ZELJO TONE!
Nismo mi RIJASET pa da dovimo, mi smo FK ZELJEZNICAR kojem su potrebni projekti i znanje sposobnih a ne pijuni koje ce ga uz dove sahraniti.