jagnjetina je za djecu
zaista fasciniran sam kako ljudi kod nas imaju kratko pamcenje....jok ne stimaju oni ne kupuju... a evo dokaza i ima ih jos mali milion ali jok ....oni posteni cak evo ni nasi ne daju reci da kupuju odmah si ublehaOmar500 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 7:20 pmMnogi zaboravljaju.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 6:35 pmDa se podsjetimo kako su i Slobodu razvalili.
![]()
Hvala prijatelju, ova teletina po meraku...vrbanjusa je napisao/la:@gavrane, dobra ti ona teletina
Hvala na infu
Bas tako.igla je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 9:05 pmJoj jebla vas priča. Svaka utakmica Sarajeva priča da su kupili tekmu. Kad ima osnova, priča se to malo više i sazna se, manite se tog razmišljanja. Prošle godine ih Husref ubio nogama kad god je mogao, eto sad im je dao.
Uostalom, to veze sa nama nema, mi trebamo proći Široki, pa onda ne mogu nama "kupit" ako i kupuju. Godinama slušam priče o kupovinama, ne kažem da nije bilo, ali 90 posto su priče bez ikakvog osnova.
igla je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 9:05 pmJoj jebla vas priča. Svaka utakmica Sarajeva priča da su kupili tekmu. Kad ima osnova, priča se to malo više i sazna se, manite se tog razmišljanja. Prošle godine ih Husref ubio nogama kad god je mogao, eto sad im je dao.
Uostalom, to veze sa nama nema, mi trebamo proći Široki, pa onda ne mogu nama "kupit" ako i kupuju. Godinama slušam priče o kupovinama, ne kažem da nije bilo, ali 90 posto su priče bez ikakvog osnova.