Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vipla1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 17, 2017 6:43 pm

salle86 je napisao/la:
pon apr 17, 2017 6:33 pm
Elegant je napisao/la:
pon apr 17, 2017 5:50 pm
E u pm kad ce nama muzicar utjecati na posjetu, ali opet ne mozes nikome narediti sta ce radiit tj. ici na koncertu, utakmicu, u grad...itd.

Nema kod nas jos navike odlaska na utakmice, opet stanje u drustvu i drzavi je neizbjezan problem, neko ce dati 10 - 20 KM za kartu na koncert, stadion, neko ce te pare potrosti u kafani, kupit cigare, gorivo...itd. Pogotovo su na trosku raja van Sarajeva.
protiv slobode je bilo 3 milje onih koji bi prije otišli na acu nego na utakmicu da je isti termin
Ako ne i vise..
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Zeljo
Kontakt:

pon apr 17, 2017 6:50 pm

Sramota ako bude mala posjeta.Znam da ce biti standardnih izgovora(tv prenos, hladno i evo sada taj neki koncert), ali igramo polufinale kupa, imamo aktivan rezultat, dobar protivnik i umjesto da nas sto vise dodje i da napravimo sto bolju atmosferu i da vodimo nasu ekipu do FINALA mi zakazemo.I onda ako slucajno bude los rezultat (vjerujem da nece) ti isti sto nisu dosli zbog prenosa i koncerta ce prvi osuti paljbu po ekipi i pogotovo Slavku, a nisu dosli da im pomognu.Uprava je uradila odlican posao kada je snizila cijenu karata jos samo fali dobar marketing.
Svi na Grbavicu!!
Zadnja izmjena: Zeljo, dana/u pon apr 17, 2017 6:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

shzna
Kontakt:

A kad je konzert?
1987

Plava Porodica
Kontakt:

Kako ide pravilo kod nas? Ako 1:0 bude jel idu penali ili produzeci ? Jesu sta mijenjali
Daj Boze da su produzeci da probamo rijesit do penala :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

pon apr 17, 2017 6:53 pm

Treba se napraviti atmosfera da je sramota sto ne ides na Zelju. Cuj da zbog koncerta bude manje ljudi na stadionu, taman posla a onda svi ti dodju i seru po fbu i ostalim mrezama kako se slabo igra i sl. EEE mi igramo polufinale protiv Sirokog, karte 5KM- kakav koncert kakve trice.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 17, 2017 6:54 pm

Nikad se kod nas nisu produzetci igrali pa ne vjerujem da ce i sad. Ima li jos neko takmicenje osim naseg kupa da se odmah posle 90 min. pucaju penali?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

avlami97
Kontakt:

neka i na ovoj stranici

POLUFINALE KUPA BIH - SRIJEDA 18 SATI
ŽELJO - ŠIROKI

ISTOK 5 KM
SJEVER 5 KM

SVI NA GRBAVICU
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 17, 2017 6:59 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Nikad se kod nas nisu produzetci igrali pa ne vjerujem da ce i sad. Ima li jos neko takmicenje osim naseg kupa da se odmah posle 90 min. pucaju penali?
Ne znam.je li u Italiji tako, nesto mi govori da jest al nisam siguran.

Vipla1921
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:00 pm

Ma to je za zrinju koncert haha.. A sad za široki će opravdanje biti loše vrijeme i tv prijenos.. Dabogda bilo 10 milja, ali.. Ma u srijedu svi ko jedan podršku pružiti i u finale proći.. Prolazimo listicu!

gost_manje
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:02 pm

@Vipla1921, da ne citiram cijeli post.. slažem se s tobom itekako, i znam da je tako. Počneš se osjećati kao hajvan što stalno zivkaš, isto kao da zivkaš raju da ti dođu ploču izljevati a ne da idete svi skupa na utakmicu. Ja sam samo pokušao reći da je, vjeruj mi, dobrom dijelu raje iz te Viber grupe drago što je termin baš subota navečer - čisto da ti ne moraju izmišljati nove izgovore. Meni je poštenije kad mi neko kaže 'neću brate, ne da mi se brate, nemam šta vidjeti brate' nego 'joj, pa znaš da ja bih ali imam ovo, moram ono' i tako ama baš svaki put. Termin puno više utječe na izgovor nego na posjetu, bar po mom mišljenju. :)

Kako god, koliko se treba posvetiti proširivanju baze navijača koji su 'standardni', 'bolesnici' (nazovi ih kako god hoćeš), ako dovoljno proširimo i bazu ovih 'povremenih' opet ćemo puniti stadion redovno. Samo kažem da ne treba generalizirati i sve ih svrstavati u istu grupu - ima tu puno više grupa od ove dvije koje stalno spominjemo ('standardni' i 'derbi' navijači). Možda se mi zaželimo Želje već naredni dan, a neko drugi naredni mjesec.. pa dođe na svaku drugu domaću i mirna Bosna, i to je odlično zar ne. :)

I.. jedan mali savjet za ove 'izgovordžije' koji 'uvijek imaju nešto u tom terminu'. Probaj ih ne zvati na dvije naredne domaće, ne spominjat im tekmu, kladim se da će oni tebe početi 'moliti' da ih 'povedeš'. ;) Provjereno.
Zadnja izmjena: gost_manje, dana/u pon apr 17, 2017 7:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

SanMan
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:03 pm

Pa hajmo malo reklame:
počinjemo graditi Jug, dobivamo generalnog sponzora, Džeko ide u Kinu (mi ništa nismo slagali, sve Sinan napiso)
biće lijepo vrijeme, na poluvremenu uživo AcoL. + JelenaK. promocija za koncert, (padne snijeg, avion nije sletio)
usput pogledaš utakmicu

Pompey
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:05 pm

Na osnovu člana 35. Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Izvršni
odbor NS/FS BiH, na sjednici odrţanoj 21.06.2016. godine, d o n o s i
P R O P O Z I C I J E
ZAVRŠNOG DIJELA KUP-a BIH U TAKMIĈARSKOJ 2016/17. GODINI

UTVRĐIVANJE PLASMANA
Ĉlan 9.
-U slučaju neriješenog rezultata u utakmicama šesnaestine finala Kupa, izvode se udarci sa tačke
kaznenog udarca za dobijanje pobjednika na utakmici.

-U utakmicama osmine, četvrtine i polufinala Kup-a, plasman se ostvaruje na osnovu zbira
bodova iz dvije utakmice, s tim da pobjeda donosi tri boda, a neriješen rezultat jedan bod.

-Ako je zbir bodova isti, pobjednika odlučuje odnos primljenih i postignutih pogodaka, a ako je
odnos pogodaka jednak, pogodak postignut u gostima vrijedi dvostruko. Ukoliko je i to identično,
nakon druge utakmice izvode se udarci sa tačke kaznenog udarca za dobijanje pobjednika na utakmici,
prema Pravilima nogometne/fudbalske igre.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Valter
Kontakt:

Mislim da je greska da navijaci iz kopa dodju na sjever. Mi na sjeveru i bez njih znamo napraviti pritisak na protivnika kada nasi napadaju na tu stranu. Mnogo je bolje da budu na istoku i ti u dijelu prema jugu da se i sa te strane pravi pritisak jer utakmica u srijedu je takva da ako imamo namjeru proci dalje moramo nasima konstantno davati vjetar u ledja.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

chile
Kontakt:

Problem termin u 20 a nije u 17, e volio bi cuti vase misljenje kad odgledate tekmu sa istoka uz sunce koje se vinulo iznad zapadne tribine.
Projektant buduce zapadne tribine treba na ovo obratiti paznju i tu tribinu vinuti u vis nar duplo visocije od istoka Salu na stranu nije isti ugodjaj gledati a ni igrati tekmu pod reflektorima i dnevnu narocito kad je vani toplo. S tim da sad na termin odigravanja dosta uticu tv prenosi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

chile
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:06 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Kako ide pravilo kod nas? Ako 1:0 bude jel idu penali ili produzeci ? Jesu sta mijenjali
Nema kod nas produzetaka, bar ih nikad nije bilo.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:12 pm

chile je napisao/la:
pon apr 17, 2017 7:06 pm
Plava Porodica je napisao/la:
Nema kod nas produzetaka, bar ih nikad nije bilo.
Zato i pitam da nisu sta promjenili :D
Hvala druze :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

pon apr 17, 2017 7:24 pm

Valter je napisao/la:
Mislim da je greska da navijaci iz kopa dodju na sjever. Mi na sjeveru i bez njih znamo napraviti pritisak na protivnika kada nasi napadaju na tu stranu. Mnogo je bolje da budu na istoku i ti u dijelu prema jugu da se i sa te strane pravi pritisak jer utakmica u srijedu je takva da ako imamo namjeru proci dalje moramo nasima konstantno davati vjetar u ledja.
U pravu si sto posto :palacgore:
Grupa bi morala da prihvati ovo!
Kiša, pahuljice, cuskije.... su za njih mala maca :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:35 pm

reci ba kurčeve glave, kad već pametuješ, jako do kraja... :pivo: :rofl1:
gradi željo boli te *****

mirsad94
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:47 pm

Zna li neko na koju melodiju ide nova pjesma sto se pjevala za derbi ?

Vipla1921
Kontakt:

pon apr 17, 2017 7:51 pm

Lexington donesi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava