sub apr 15, 2017 9:55 pm
Prvih 30 minuta smo ih pojeli. Realizacija slaba, steta sto tada nismo uspjeli dati gol, ubili bi ih. Miro prekucao, nema gdje ga nema. Bravo Kemo, drago mi je sto je dobio priliku danas. Crnov se isto dobro pokazao. Stana Zeljin vojnik, nevjerovatno borben, ne libi se krenuti naprijed.
Kerla i crveni, nije mi jasno kako je prvi zuti dobio, ali imam osjecaj da je sudija dobro zasrao. A Ivetic tamo ubi Zakarica i dade mu zuti samo, i jos Stanicu zato sto sa pravom prigovara :S
Juga nigdje nije bilo krajem utakmice da podigne ekipu, pogotovo kad ostadosmo bez igraca.
Steta, ne ide nikako pobjeda u ovom derbiju, a bili su zreli za poraza danas. Zrinjski ide na prvu poziciju, Sloboda ce im se naguziti sigurno na Tusnju.
U srijedu ne znam sta bih ocekivao. Nije mi jasno zasto se Bekric nije ubacio, sigurno bolja izmjena nego Markovic za Radinovica (osim ako je to zbog zutog, onda okej)
Ipak sam razocaran, opet cu reci, mogli smo ih ubiti danas, bili su itekako zreli za poraza sto se vidjelo u prvih pola sata kada smo napravili strasan pritisak.
Zadnja izmjena:
Omar500, dana/u sub apr 15, 2017 9:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?