gavran je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 5:05 pm
5% kapaciteta treba ograditi i ostaviti za goste.
Kome se ne svidja kupi kartu i udji na preostalih 95%.S tim da bih im ja tih 5% dao gratis.I divovima i fukarama i robijasima i mambama ......
Izgleda da je to i jedino, pravo rješenje. S tim da treba naglasiti ovo boldirno.
Iako se permanentno ne slažem sa model-om ipak stoji ova njegova da ako te i treći put preveslaju onda je definitivno do tebe.
Koliko su oni krivi toliko je i naša krivica. Jedan od prvih ciljeva kluba kad je infrastruktura u pitanju je izgradnja sektora za gostujuće navijače jer sve dok im ne mognemo dati cijelu tribinu biće ovako.
Ne mora biti 5% odnosno 700 mjesta, najbolje da je recipročno koliko je % jug koševa toliko i toliko i njima dati, ali ogradi ga, smanji tampon zone time za troduplo i rahat si. To mora biti prioritet svih prioriteta. Zarad mira i našeg a i njihovog.
EDIT: otprilike da bude pola sjevera naše, pola njihovo. Tampon zona da bude na sredini gola red redara - 5 praznih redova stolica - red redara - 1.000 njihovih normalnih. Onda zdenka kavez za Hz sa 1.500 mjesta
Kavez za Hz karte poslati u fks nek daju kako im ćeif. Ove normalne prodavati kod nas na ličnu kartu normalnim navijačima/simpatizerima (ali ipak na ličnu da nebi kome palo na pamet da pravi sra*nje)
Utopija

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍