Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 8:02 pm

@BabOsim banovan na 2 sedmice.

Nemoj da vidim ovdje da neko Slavki ili igracima psuje. Nismo pitari!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Refa1921
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:02 pm

Ponavljam opet nije problem izgubiti problem je ovako sup*čki igrati, nismo mi Krupa pa da igramo stalno odbranu kad god je nešto bitnije u pitanju. U zadnje 4 utakmice se vidi da je odbrana blago rečeno mlohava k*ta i da se slabo branimo, ljudi su mogli samo na centaršuteve proći i na neku grešku i mi smo im dopustili ama baš svaki put da centriraju. Umorni, pa j*bem mu majku šta onda za 3 kola očekivati ? da ne mogu hodat nikako. Umor ne smije biti vadiona za ovako lošu igru. Ne pljujem nego kritikujem argumentovano.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:03 pm

revanš trebaju početi bar tri svježija igrača. i ne smije musa igrati beka, siguran sam da ne bi ni sad da je mogao stanić. bokačinija umjesto kerle ili bogičevića, bekrića umjesto zebe, musu na lijevo krilo, radinovića ili čak žeru umjesto markovića, možda čak i nikolića umjesto lendrića. tekmu sa najviše šansi imali smo u kupu protiv radnika.
gradi željo boli te *****

damirfile
Kontakt:

Nismo ni zasluzili vise, osim prilike lendrica nista uradili nismo.
Zakaric stevanovic najgori a ni ostali nisu puno bolji. Miro i musa se najvise trudili.

Dominic
Kontakt:

Cak i Miro nije imao trk kao ranije sto govori da nam najspremniji igrac izgleda potroseno! Ne znam kako Slavko misli zavrsiti prvenstvo i kup ako vjeruje samo ovim 12-13 igraca a ostali dzaba treniraju. Preskromno smo izgledali za ekipu koja napada dva trofeja. Nasekirase me dobro danas.
Ekipa nam je na pribliznom nivou Slobode prosle godine i bojim se da nam se ne ponovi njihova sudbina, guras na oba fronta i zbog umora igraca ostanes kratkih rukava na dvije strane. Ako ce na Slavko reci kako je cilj bio Evropa i da smo to skoro vec ispunili, jebiga onda. Losa najava pred derbi. Nadam se nekoj inspiraciji Lendrica ili Zebe za vikend da se bar jufki rijesimo u prvenstvu!

Reha1921
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:04 pm

Ovaj Zakaric se danas vukao po terenu isto ko neka kurava raspala realno vidi se umor igraca,podrzati momke protiv njanjajeva i onda u srijedu razbiti listicu u nasem hramu. :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:05 pm

samo da ne dozivimo sudbinu slobode iz prosle sezone i ostanemo bez svega...skromno ali sta ces idemo dalje ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

Znaci cestitke Sirokom na osvajanju Kupa, a nasima veliki plus sto su se rijesili Kupa,ali zato ne interesuje me nista osim titule! Sami ste dosli da ga popusite, sad sami vadite ovu sezonu kroz ligu. Trofej na Grbavici mora biti!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

musa se trudi ali ispada k'o iz tramvaja. lijevo krilo mu je taman. od današnjeg zakarića neće biti gori.
gradi željo boli te *****

amar92
Kontakt:

Nije problem ovaj poraz koliko cinjenica da su igraci mrtvi a pakleni tempo tek poceo. Trebalo je vise rotirati zadnjih par utakmica ali gotovo je sad. Idemo dalje, valjda se trgnu malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

Nije problem poraz, nego pickasta igra.

Izmjene zakasnile dobrih 20 minuta, vec je bilo zrelo poslije gola da se odradi dvostruka izmjena, da se ubace Bekric i Nikolic, a izbace Zeba i Zakaric.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

flux
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:06 pm

Ako pobijedimo na derbiju, prolazimo i Siroki 100% ;)

Hadzijalagic
Kontakt:

Moglo je i gore kako smo odigrali ovo drugo poluvrijeme.. Ovako je rezultat aktivan i ja sve nesto kontam da cemo rasuti ovaj Siroki pred prepunom Grbavicom.. Danas je previse igraca bilo indisponirano pa bolje nije ni moglo.. Cak je i Miro danas odigrao mozda i najlosiju svoju utakmicu u zadnjih godinu dana.. Sinisa kritican zajedno sa Zakaricem koji je bio skoro nevidljiv..Kompletna sredina u drugom poluvremenu nevidljiva, ma u stvari nevidljiva citava ekipa.. Po meni je Bekric trebao uci ranije kao i Stevo ali ne umjesto Lendre vec umjesto loseg Zakarica.. Musa, Veca i Kerla solidni, ostali kita..

Moze se ovo dobiti a sad

JEBI MALO SARAJVO OOO OOO JEBI MALO SARAJVO :zeljeznicar1: :baklja: :zeljeznicar1: :baklja:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

Nije problem izgubiti, narocito ako se radi o ekipi koja se ne sjeca kada je poslijednji pur izgubila, i to ni manje ni vise nego od ekipe od koje smo gubili kada smo sve moguce rekorde poobarali. Problem je ono sto je ocigledno a to je definitivno umor koji nas je stigao. Petrovic je morao bar trojicu sa klupe uvrstiti u prvi tim.

Ocekujem odron od derbija.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:07 pm

Mozemo mi pricati sta hocemo,ali je cinjenica da PERMANENTNO igramo lose.Do sada su to pratili rezultati,danas nije i to je sto je.Sretno nam u nastavku,iako ovo nije igra za bilo kakav trofej.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Grbavica
Kontakt:

Slavko isključivi krivac za poraz. Konstantno forsiranje istih igrača koji više nemaju kuveta nam se moralo obiti o glavu. Protiv Krupe je bila prilika da se neki igrači odmore. Može nas ovo skupo koštati, protiv ovakvog Širokog mi se branimo, ko da su Juventus yebo te život.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

FaraonTM
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
revanš trebaju početi bar tri svježija igrača. i ne smije musa igrati beka, siguran sam da ne bi ni sad da je mogao stanić. bokačinija umjesto kerle ili bogičevića, bekrića umjesto zebe, musu na lijevo krilo, radinovića ili čak žeru umjesto markovića, možda čak i nikolića umjesto lendrića. tekmu sa najviše šansi imali smo u kupu protiv radnika.
To je to, jednostavno se mora rotirati više. Ne može konstantno u drugoj polusezoni 10 istih igrača počinjati svaku utakmicu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zeljo
Kontakt:

Nas veliki problem je taj sto nam lopta jako sporo ide sa nase polovice na protivnicku i na tome se dosta mora poraditi..Sto se tice rezultata, nije toliko los mozemo mi ovo lagano nadoknaditi.Sad se okrenuti derbiju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:08 pm

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kospicar
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:09 pm

Generalno lose smo odigrali, ali moralo je doc nekad do kraja one serije. 1-0, opasno za revans. Iskren da budem nisu se nasi danas puno potrosili. Ide vikend i derbi, bitno je neporazen ostati a u revansu ih mozemo dobit 2 razlike.

Opusteno samo, dohavizat ce nas ovaj poraz, da smo uzeli slucajno, ufurali bi se previse :D
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava