Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 11:22 am

Mirek11 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ako ćemo gledati po iskustvu, između njega i Kostića, više iskustva ima Slovenac.
Kao glavni trener je to tu negdje, Kostic je ove godine malo vodio Krku ostalo vrijeme su radili kao pomocnici. Ovaj Ivan je radio i u fudbalskom savezu Belgije.
Vjerujem da ce konacna odluka zavisiti od njihovih ambicija, planova itd. koje su prezentovali ( mladi su treneri, dolaze iz zdravih sredina) ali i prihvatanja nekih nasih uslova, finasija, izlaska u evropu, titule, mladih igraca ....

Mi moramo svakako dati podrsku novom sefu i biti strpljivi. Rezultati ce sve reci, nadam se da ce aBd napredak u igri biti vidljiv i da ce donijeti pozitivne promjene u sportskom dijelu.
SRETNO NAM! :zeljeznicar1:
S tim da je Kostić vodio i omladinske selekcije Slovenije, ali tu je to negdje što se tiče iskustva slažem se. Obojica su mladi, ambiciozni treneri koji uz prave ljude oko sebe tj. kvalitetan stručni štab sigurno mogu mnogo napraviti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

Ko god bio novi trener, pronto ga treba uputiti na jedan od foruma gdje obitavaju ne toliko poznati, ali sasvim sigurno vrhunski poznavaoci fudbalskih carolija.
Njegovo znanje i nije toliko bitno, dovoljno je da zna slusat sta oni porucuju i da tim prilagodi njihovim zeljama.
Rezultat zagarantovan :-)

Salu na stranu, ko god bio, Sizifov posao ga ocekuje. Tim koji nije stvarao, jedna doza nezadovoljstva kod igraca, ogromna lupa javnosti, placeni novinarski clanci za blacenje rada i imena, donekle imperativ rezultata a sto je jos bitnije vidljiv iskorak u igri te lavina koja se oko kluba svakodnevno pokrece.
A opet, imat ce podrsku, vjerujem 90+ % navijaca koji pokazuju koheziju kakva jos nije vidjena u ovim kako rekoh, jako turbulentnim vremenima.

VTZ
Željeznicar za život cijeli!

Virtu4L

Vukomanovic mi djeluje kao pravi covjek za Zelju, gospodin, mlad, ambiciozan i prije svega svjestan u sta se upusta.

Fedelta, armani ili dolce?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:23 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=GEwpjVxMmG0[/video]
Nesto ne vjerujem, takodjer, da je ovaj intervju prosao u ovom tonu.
"Honaaj, vidi 'vako Ligaa, (pobrises stol), dobro pitanje, dobro pitanje.. Mi, nase je, znas, da poginemo. Prvo ja, a onda svi oni. Ako pobijedimo, honaj, oni su zasluzni, to stoji, i to je tako. Ako izgubimo, ja sam kriv - sto sam ziv. Honaj, neke stvari tu imaju, to cemo interno rijesavati (otvoris Sky colu u medjuvremenu, koja se nasla na stolu, a zatim je i zatvoris).."
Etc.

@Fedelta
Hoce li nam to igraci, na gostujuce utakmice, putovati u odijelima?
IDEMO I MI NAVIJACI, IZVUCIMO MATURSKA ODIJELA. SVI U CRNOM, I KRAVATA OKO VRATA !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pet maj 27, 2016 11:24 am, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:24 am

1921.ba je napisao/la:Kad ste kod odijela, biće iznenađenja za sljedeću sezonu i ekipu. :palacgore:
jel to dobijamo odjela, reklama za neku marku?

slika
Željezničar ante portas !

plavi kanarinac
Kontakt:

w0st je napisao/la:Danas taj ocekivani 'boom' , Osim je vec u dolini cupova, tako da on ili Smajic :titula:
STA OSIM JE VEC U DOLINI CUPOVA?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ChWilla
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Ma isti Edis. Ne skida trenerku, pa cak je i proizvodjac isti.
nikada nisam imao problem sa Edisovim stilom oblacenja i vodjenjem ekipe. naprotiv. bilo mi je drago sto je u trenerci, jer je covjek sportski radnik, trener. bilo mi je drago sto je stalno na terenu, bilo na treningu, zagrijavanju pred utakmicu ili uz out liniju na utakmici.
Edis je imao druge nedostatke za koje vjerujem da ih njegov nasljednik nece imati.
tako nekako. ne kontam što ljudi stalno jašu na tom oblačenju - fudbalskog trenera...
gradi željo boli te *****

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:25 am

Virtu4L je napisao/la:Vukomanovic mi djeluje kao pravi covjek za Zelju, gospodin, mlad, ambiciozan i prije svega svjestan u sta se upusta.

Fedelta, armani ili dolce?
jeordies :mrgreen:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

Kad krene priča o oblačenju trenera...

slika

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tryg
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:Kad ste kod odijela, biće iznenađenja za sljedeću sezonu i ekipu. :palacgore:

Auuuu, prije svake tekme izlazimo iz busa sa istim odijelima i znacka na lijevoj strani, auuuuuu :karanje: :karanje: :karanje: :karanje:

slika
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

dell21
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:27 am

Možda je čovjek mislio na dresove :ganja:

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:28 am

ma jok, dresovi su diadora, bice odijela... moderni smo, ide slikanje uskoro :kafa:

dell21
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:29 am

:pljesak: :pljesak: :pljesak:

Tryg
Kontakt:

Majke mi ko da sam znao, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Djulaga_
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:Ko god bio novi trener, pronto ga treba uputiti na jedan od foruma gdje obitavaju ne toliko poznati, ali sasvim sigurno vrhunski poznavaoci fudbalskih carolija.
Njegovo znanje i nije toliko bitno, dovoljno je da zna slusat sta oni porucuju i da tim prilagodi njihovim zeljama.
Rezultat zagarantovan :-)

Salu na stranu, ko god bio, Sizifov posao ga ocekuje. Tim koji nije stvarao, jedna doza nezadovoljstva kod igraca, ogromna lupa javnosti, placeni novinarski clanci za blacenje rada i imena, donekle imperativ rezultata a sto je jos bitnije vidljiv iskorak u igri te lavina koja se oko kluba svakodnevno pokrece.
A opet, imat ce podrsku, vjerujem 90+ % navijaca koji pokazuju koheziju kakva jos nije vidjena u ovim kako rekoh, jako turbulentnim vremenima.

VTZ

Sve ide po planu. :DD:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Ajzea je napisao/la:Najradije bih volio Amara vidjeti, odmah nakon njega ide Kek i Norvezanin, kojeg nazalost, ne mozemo placati.. Ali, jebes ga.. Ako Ivan ima dugorucnu viziju, zasto da ne? Pa i jedan Svabo nije imao nikakvo iskustvo, ali jeste ono sto sam gore naveo. Isto ocekujem i od "odabranog", valjda su zato i uzeli ovoliko vremena, a znaju da fuliti bas i ne smiju. Ipak bi to bilo previse..
I amar je bio mlad kad nas je preuzeo bez ikakvog seniorskog iskustva, Vukomanovic vec ima iskustva dosta gledao je kako se to radi po Belgiji i mislim da je bolji od Kostica

Sent from my C5303 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:30 am

hoćel se moć kupit odjela u fan shopu :shisha:
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:30 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=D8S2lvd_mQg[/video]

Sve, baš sve,
Moga Želje dušmane,
Naći će Bog jer mrze to,
Ovoga grada što ponos je...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:31 am

AsharaK je napisao/la:hoćel se moć kupit odjela u fan shopu :shisha:
puno me pitaš :mrgreen: :mrgreen:

Neandertalac

pet maj 27, 2016 11:32 am

:idea:
Virtu4L je napisao/la:Ja se još uvijek nadam brkatom gospodinu, sve dok zvanicna ne objavi suprotno.
Da malo mastamo dok nije pocelo.
Osim na klupi, dan dva, pressica;
Novinar; Kako vidite ekipu, imate li prvih jedanaest?
Amar; Vidim, tu su negdje na pomocnom, trckaraju.
Novinar; Moze li neko od njih biti siguran za mjesto u sastavu?
Amar; Da, Enis Sadikovic je siguran, ostali se bore za prvu postavu.

Kraj sezone, dupla kruna :-)
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava