a izgl nista prije sutra ili iduce sedmiceirfo je napisao/la:ima li trenera, do kad je ta sjednica
Dragi prijatelju, upravo teme o kojima pišete @sergejevic i ti, najviše doprinose kvaliteti foruma kao foruma uopste. Naravno vas dvojica kao i mnogi drugi na ovom forumu. Bar meni najveću radost donosi čitanje koje je vezano za teme kojima se vi bavite. Iako je dobro imati razne tematike, što čini raznolikost,pa čak kada izgleda besmisleno,dobro je kada se malo kroz zezanje nasmijemo, dobro je kada imamo neka saznanja kao informacije od nekih forumasa koji tvrde da imaju izvore, dobro je kada imamo neke forumase koji jako detaljno iznose tematiku oko procesa građenja stadiona,koji elaboriraju tu temu, dobro je kada imamo različita mišljenja u smislu zašto neko misli da nešto jeste ili nije dobro a vezano je za različite odluke, kada se raspravlja o klupskim odlukama, dobro je što imamo statisticare koji nas podsjete oko nekih stvari i vezano za statistiku sa nekim protivnikom...Tako da posebnu vrijednost imaju sve ove teme i svaka se klasifikuje kvalitetom kod čitalaca koji posebno vrijednuju neku zadanu temu. Dakle,samo naprijed, kvalitet prije svega, kroz teme koje nas zanimaju, uz uvažavanje u čitanju i kroz izražavanje koje nije maliciozno u svom stavu prema bilo kome ovde i prema klubu zbog kojeg se ovde osjećamo kao porodica. Svi smo zajedno i svi smo važni. Radujem se svakom tvom postu,svakoj analizi tebe,sergejevica,zaboljisport i svih ostalih jako dobrih i jako kvalitetnih forumasa,da sada ne nabrajamo pojedinačno, trebalo bi mi dugo vremena. Svi doprinosimo onako kako u trenutku osjećamo da treba,kroz podršku, kroz kritiku, kroz radost, kroz oprez, kroz bojazan, kroz šalu, kroz analizu. Jer to je onda neprobojan bedem koji čini živi zid u životu svih nas koji volimo bez interesa. Ja za tu ljubav živim,a siguran sam i svi mi koji ovde ostavljamo dragocjene minute pričajući o raznim temama koje čine cjelokupnu sliku ljubavi o našem Želji.rios je napisao/la:Imam jedno pitanje,da li vi vidite moj avatar? Ja vec neko vrijeme ne vidim i ne znam sta je pb!?
Procitao sam maloprije @sergejevicev post u kojem on prica o svom polozaju na ovom forumu i pronasao sam se u dosta toga.I na onom tamo forumu i ovdje pisem,uglavnom,o timu i trenerima,nasim utakmicama,porazima i pobjedama,protivnicima ili skraceno o onom sto vidim na Grbavici ili putem tv-a,odnosno procitam na zvanicnoj stranici.Jednostavno pricam o fudbalu.Koliko sam kao takav zanimljiv i (ne)doprinosim kvaliteti ovog foruma ne znam,vjerovatno i ne bas,ali ono sto znam je da imam iskristalisanu sliku cije postove sa zadovoljstvom citam a cije zaobilazim u sirokom luku.Mislim da bi svi trebali postupati na taj nacin.
Do tada bi se moglo ovo sve fino ocistiti i odvuci da bude spremno za radoveAnelZ je napisao/la:300.000 KM, 200.000 KM za terene sa vjestackom travom su vlasnistvo Opcine. Sto se tice ovih 300.000 KM, ne mozemo ni ocekivati iste za izgradnju stadiona dok onda ne dobijemo urbanisticku i gradjevinsku dozvolu jer su sredstva ocigledno namjenska. Nadam se da cemo do kraja prve sedmice juna dobiti napokon tu urbanisticku sto bi znacilo da gradjevinska ne bi trebala biti upitna i ona dolazi 2-4 sedmice nakon toga.AsharaK je napisao/la:Znaci opstina nam dodje 500milja, a para nigdje?
Jel u certifikatima ili u novcu uostalom bitno je da je po zakonuteteac8684 je napisao/la:Svim forumasima kojima je Siljak urucio 50 KM ruke su se oduzele...
U tvom stilu. Meni ovo liči na tvoj definitivni povratak i što je još važnije naznaku da si fit.boccaccio je napisao/la:Dragi prijatelju, upravo teme o kojima pišete @sergejevic i ti, najviše doprinose kvaliteti foruma kao foruma uopste. Naravno vas dvojica kao i mnogi drugi na ovom forumu. Bar meni najveću radost donosi čitanje koje je vezano za teme kojima se vi bavite. Iako je dobro imati razne tematike, što čini raznolikost,pa čak kada izgleda besmisleno,dobro je kada se malo kroz zezanje nasmijemo, dobro je kada imamo neka saznanja kao informacije od nekih forumasa koji tvrde da imaju izvore, dobro je kada imamo neke forumase koji jako detaljno iznose tematiku oko procesa građenja stadiona,koji elaboriraju tu temu, dobro je kada imamo različita mišljenja u smislu zašto neko misli da nešto jeste ili nije dobro a vezano je za različite odluke, kada se raspravlja o klupskim odlukama, dobro je što imamo statisticare koji nas podsjete oko nekih stvari i vezano za statistiku sa nekim protivnikom...Tako da posebnu vrijednost imaju sve ove teme i svaka se klasifikuje kvalitetom kod čitalaca koji posebno vrijednuju neku zadanu temu. Dakle,samo naprijed, kvalitet prije svega, kroz teme koje nas zanimaju, uz uvažavanje u čitanju i kroz izražavanje koje nije maliciozno u svom stavu prema bilo kome ovde i prema klubu zbog kojeg se ovde osjećamo kao porodica. Svi smo zajedno i svi smo važni. Radujem se svakom tvom postu,svakoj analizi tebe,sergejevica,zaboljisport i svih ostalih jako dobrih i jako kvalitetnih forumasa,da sada ne nabrajamo pojedinačno, trebalo bi mi dugo vremena. Svi doprinosimo onako kako u trenutku osjećamo da treba,kroz podršku, kroz kritiku, kroz radost, kroz oprez, kroz bojazan, kroz šalu, kroz analizu. Jer to je onda neprobojan bedem koji čini živi zid u životu svih nas koji volimo bez interesa. Ja za tu ljubav živim,a siguran sam i svi mi koji ovde ostavljamo dragocjene minute pričajući o raznim temama koje čine cjelokupnu sliku ljubavi o našem Želji.rios je napisao/la:Imam jedno pitanje,da li vi vidite moj avatar? Ja vec neko vrijeme ne vidim i ne znam sta je pb!?
Procitao sam maloprije @sergejevicev post u kojem on prica o svom polozaju na ovom forumu i pronasao sam se u dosta toga.I na onom tamo forumu i ovdje pisem,uglavnom,o timu i trenerima,nasim utakmicama,porazima i pobjedama,protivnicima ili skraceno o onom sto vidim na Grbavici ili putem tv-a,odnosno procitam na zvanicnoj stranici.Jednostavno pricam o fudbalu.Koliko sam kao takav zanimljiv i (ne)doprinosim kvaliteti ovog foruma ne znam,vjerovatno i ne bas,ali ono sto znam je da imam iskristalisanu sliku cije postove sa zadovoljstvom citam a cije zaobilazim u sirokom luku.Mislim da bi svi trebali postupati na taj nacin.
Dovoljno je ono kako se vidi da je uradjeno i sto ke najbitnije siljak nije sportski direktorChWilla je napisao/la:
stvarni šiljkov potpis.