Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 10:31 pm

Ajde da završimo sa tom stranicom..

storm_raider
Kontakt:

čet maj 26, 2016 10:31 pm

Imate chat na nasem dijelu foruma, pa tamo tu zaebanciju prebacite.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

godrina
Kontakt:

čet maj 26, 2016 10:32 pm

joj nema me jedan dan na forumu i treba mi 3 sata da sve pofatam
uglavnom niste normalni :zeljeznicar1:
ne smijemo bas toliko znacaja davati tom debilu violini, a meni se cini da ima desetak stranica oko njega i njemu slicnim
sto se tice trenera, ko god da bude njemu ce se trebati dodati jos 2-3 dobra saradnika da bi to moglo liciniti na nesto ii ono jos vaznije nasa (vise vasa jer ste blize) podrska kao u drugom djelu prosle sezone ne smije izostati
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mali plavisa
Kontakt:

čet maj 26, 2016 10:33 pm

Mogu li da iscitam pa zavrsavajte?Nije me bilo par dana pa dok sve pretabirim! :)

Elegant
Kontakt:

čet maj 26, 2016 10:38 pm

Uskoro ce velika dizalica na istok da se pomjeri lokomotiva, veliki je posao u pitanju obzirom da je ista jako teska i raspada se od stajanja na otvorenom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

irfo

čet maj 26, 2016 10:42 pm

ima li trenera, do kad je ta sjednica

fk1921

čet maj 26, 2016 10:43 pm

irfo je napisao/la:ima li trenera, do kad je ta sjednica
a izgl nista prije sutra ili iduce sedmice
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Zeljo AP
Kontakt:

čet maj 26, 2016 10:45 pm

Ma ovo je samo dokaz da smo na pravom putu s ovom upravom

boccaccio
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:10 pm

rios je napisao/la:Imam jedno pitanje,da li vi vidite moj avatar? Ja vec neko vrijeme ne vidim i ne znam sta je pb!?

Procitao sam maloprije @sergejevicev post u kojem on prica o svom polozaju na ovom forumu i pronasao sam se u dosta toga.I na onom tamo forumu i ovdje pisem,uglavnom,o timu i trenerima,nasim utakmicama,porazima i pobjedama,protivnicima ili skraceno o onom sto vidim na Grbavici ili putem tv-a,odnosno procitam na zvanicnoj stranici.Jednostavno pricam o fudbalu.Koliko sam kao takav zanimljiv i (ne)doprinosim kvaliteti ovog foruma ne znam,vjerovatno i ne bas,ali ono sto znam je da imam iskristalisanu sliku cije postove sa zadovoljstvom citam a cije zaobilazim u sirokom luku.Mislim da bi svi trebali postupati na taj nacin.
Dragi prijatelju, upravo teme o kojima pišete @sergejevic i ti, najviše doprinose kvaliteti foruma kao foruma uopste. Naravno vas dvojica kao i mnogi drugi na ovom forumu. Bar meni najveću radost donosi čitanje koje je vezano za teme kojima se vi bavite. Iako je dobro imati razne tematike, što čini raznolikost,pa čak kada izgleda besmisleno,dobro je kada se malo kroz zezanje nasmijemo, dobro je kada imamo neka saznanja kao informacije od nekih forumasa koji tvrde da imaju izvore, dobro je kada imamo neke forumase koji jako detaljno iznose tematiku oko procesa građenja stadiona,koji elaboriraju tu temu, dobro je kada imamo različita mišljenja u smislu zašto neko misli da nešto jeste ili nije dobro a vezano je za različite odluke, kada se raspravlja o klupskim odlukama, dobro je što imamo statisticare koji nas podsjete oko nekih stvari i vezano za statistiku sa nekim protivnikom...Tako da posebnu vrijednost imaju sve ove teme i svaka se klasifikuje kvalitetom kod čitalaca koji posebno vrijednuju neku zadanu temu. Dakle,samo naprijed, kvalitet prije svega, kroz teme koje nas zanimaju, uz uvažavanje u čitanju i kroz izražavanje koje nije maliciozno u svom stavu prema bilo kome ovde i prema klubu zbog kojeg se ovde osjećamo kao porodica. Svi smo zajedno i svi smo važni. Radujem se svakom tvom postu,svakoj analizi tebe,sergejevica,zaboljisport i svih ostalih jako dobrih i jako kvalitetnih forumasa,da sada ne nabrajamo pojedinačno, trebalo bi mi dugo vremena. Svi doprinosimo onako kako u trenutku osjećamo da treba,kroz podršku, kroz kritiku, kroz radost, kroz oprez, kroz bojazan, kroz šalu, kroz analizu. Jer to je onda neprobojan bedem koji čini živi zid u životu svih nas koji volimo bez interesa. Ja za tu ljubav živim,a siguran sam i svi mi koji ovde ostavljamo dragocjene minute pričajući o raznim temama koje čine cjelokupnu sliku ljubavi o našem Želji.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 11:18 pm

AnelZ je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Znaci opstina nam dodje 500milja, a para nigdje?
300.000 KM, 200.000 KM za terene sa vjestackom travom su vlasnistvo Opcine. Sto se tice ovih 300.000 KM, ne mozemo ni ocekivati iste za izgradnju stadiona dok onda ne dobijemo urbanisticku i gradjevinsku dozvolu jer su sredstva ocigledno namjenska. Nadam se da cemo do kraja prve sedmice juna dobiti napokon tu urbanisticku sto bi znacilo da gradjevinska ne bi trebala biti upitna i ona dolazi 2-4 sedmice nakon toga.
Do tada bi se moglo ovo sve fino ocistiti i odvuci da bude spremno za radove

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:21 pm

MrRiccoli
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:21 pm

teteac8684 je napisao/la:Svim forumasima kojima je Siljak urucio 50 KM ruke su se oduzele... :shisha:
Jel u certifikatima ili u novcu uostalom bitno je da je po zakonu

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:23 pm

Svakim zlim glasom prema našem projektu, ja sam sve više uvjeren da pišemo zajedno lijepu priču. Ovih zlih glasova nije bilo prije, odnosno bilo ih je, ali u znaaaaaaatno manjoj mjeri. Zašto? - Jer su na drugoj strani lihvari kojima ne odgovara čišćenje kluba od pijavica i sama uređenost i organizacija kluba te sami dušmani imena i značenja te magične riječi Željezničar. Ovo je njihov očajnički vapaj, a na svaki njihov vapaj mi ih ošamarimo odgovorom i šaljemo ih polako tamo gdje pripadaju - na dno.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:24 pm

boccaccio je napisao/la:
rios je napisao/la:Imam jedno pitanje,da li vi vidite moj avatar? Ja vec neko vrijeme ne vidim i ne znam sta je pb!?

Procitao sam maloprije @sergejevicev post u kojem on prica o svom polozaju na ovom forumu i pronasao sam se u dosta toga.I na onom tamo forumu i ovdje pisem,uglavnom,o timu i trenerima,nasim utakmicama,porazima i pobjedama,protivnicima ili skraceno o onom sto vidim na Grbavici ili putem tv-a,odnosno procitam na zvanicnoj stranici.Jednostavno pricam o fudbalu.Koliko sam kao takav zanimljiv i (ne)doprinosim kvaliteti ovog foruma ne znam,vjerovatno i ne bas,ali ono sto znam je da imam iskristalisanu sliku cije postove sa zadovoljstvom citam a cije zaobilazim u sirokom luku.Mislim da bi svi trebali postupati na taj nacin.
Dragi prijatelju, upravo teme o kojima pišete @sergejevic i ti, najviše doprinose kvaliteti foruma kao foruma uopste. Naravno vas dvojica kao i mnogi drugi na ovom forumu. Bar meni najveću radost donosi čitanje koje je vezano za teme kojima se vi bavite. Iako je dobro imati razne tematike, što čini raznolikost,pa čak kada izgleda besmisleno,dobro je kada se malo kroz zezanje nasmijemo, dobro je kada imamo neka saznanja kao informacije od nekih forumasa koji tvrde da imaju izvore, dobro je kada imamo neke forumase koji jako detaljno iznose tematiku oko procesa građenja stadiona,koji elaboriraju tu temu, dobro je kada imamo različita mišljenja u smislu zašto neko misli da nešto jeste ili nije dobro a vezano je za različite odluke, kada se raspravlja o klupskim odlukama, dobro je što imamo statisticare koji nas podsjete oko nekih stvari i vezano za statistiku sa nekim protivnikom...Tako da posebnu vrijednost imaju sve ove teme i svaka se klasifikuje kvalitetom kod čitalaca koji posebno vrijednuju neku zadanu temu. Dakle,samo naprijed, kvalitet prije svega, kroz teme koje nas zanimaju, uz uvažavanje u čitanju i kroz izražavanje koje nije maliciozno u svom stavu prema bilo kome ovde i prema klubu zbog kojeg se ovde osjećamo kao porodica. Svi smo zajedno i svi smo važni. Radujem se svakom tvom postu,svakoj analizi tebe,sergejevica,zaboljisport i svih ostalih jako dobrih i jako kvalitetnih forumasa,da sada ne nabrajamo pojedinačno, trebalo bi mi dugo vremena. Svi doprinosimo onako kako u trenutku osjećamo da treba,kroz podršku, kroz kritiku, kroz radost, kroz oprez, kroz bojazan, kroz šalu, kroz analizu. Jer to je onda neprobojan bedem koji čini živi zid u životu svih nas koji volimo bez interesa. Ja za tu ljubav živim,a siguran sam i svi mi koji ovde ostavljamo dragocjene minute pričajući o raznim temama koje čine cjelokupnu sliku ljubavi o našem Želji.
U tvom stilu. Meni ovo liči na tvoj definitivni povratak i što je još važnije naznaku da si fit.
Odlična vijest da ne kažem boom.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:27 pm

Prvo ljetno pojačanje, vratio se boccaccio. :zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

MrRiccoli
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:28 pm

ChWilla je napisao/la:slika

stvarni šiljkov potpis.
Dovoljno je ono kako se vidi da je uradjeno i sto ke najbitnije siljak nije sportski direktor

storm_raider
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:32 pm

I tako @boccaccio ukrasi ovaj forum jos jednom...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:32 pm

http://fkzeljeznicar.ba/bekric-podici-c ... nije/1547/" target="_blank

Hajde Bekrija trebamo te za ligu 12.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:47 pm

Glavna priča nedavno završene Premijer lige Bosne i Hercegovine bila je afera “punac” u kojoj je predsjednik FK Sloboda optužio čelnike FK Sarajevo da tuzlanskim fudbalerima nisu isplatili premiju od 20.000 KM.

Fudbalski savez BiH sproveo je istragu, a pred tužiocima su se pojavili pomenuti Husić, zatim direktor FK Sarajevo Dino Selimović, ali i bivši sportski direktor kluba sa Koševa Abdulah Ibraković.

Afera je dobila i novo poglavlje jer je kompletan slučaj prijavljen Tužilaštvu Bosne i Hercegovine, odnosno Savez je Tužilaštvu prijavio Husića te je za krovnu kuću fudbala u našoj zemlji ovaj slučaj trenutno zaključen.

Ostaje da vidimo šta nas u budućnosti očekuje od ovog slučaja, koji očigledno neće ostati samo na pukim prijetnjama.

cala
Kontakt:

čet maj 26, 2016 11:51 pm

Za savez slucaj zakljucen -_-
Ionako niko nije nista ocekivao al da ostane na ovome i da ne bude nikakvih kazni u sportskom dijelu je smijesno. ***** ti drzavu

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava