Sutra,u najboljem slucaju vecerasteteac8684 je napisao/la:Kada uopšte možemo očekivati odluku o novom šefu stručnog štaba???

Sutra,u najboljem slucaju vecerasteteac8684 je napisao/la:Kada uopšte možemo očekivati odluku o novom šefu stručnog štaba???
Oko 3 poslije ponoći.exdomorocki je napisao/la:Sutra,u najboljem slucaju vecerasteteac8684 je napisao/la:Kada uopšte možemo očekivati odluku o novom šefu stručnog štaba???
Ne.damirfile je napisao/la:Jel istina ovo, znači opet je načelnik ili SD poslali inspekciju jer oni rade po prijavi ??iggy2377 je napisao/la:Nezvanicno, prija dva dana je bila inspekcija i nalozila obustavu radova bilo koje vrste na istocnoj tribiniHadzijalagic je napisao/la:A sto se stalo sa kopanjem na istoku? Koliko sam vidio ono samo malo otkopali oko lokomotive.. Jel nju moraju prvo pomjeriti da bi nastavili ili je obustavljeno iz nekog drugog razloga?
Otkud ti to vala i nije nešto, prosječne ili ispod prosjeka klubove vodio siroki najveci domet.Ajzea je napisao/la:Izgleda Davor Mladina
Jel istina da ce u klub povesti i gajbu Staropramena?Ajzea je napisao/la:Izgleda Davor Mladina
Trolla, pusti ga xD Ajzea je to hahahahdamirfile je napisao/la:Otkud ti to vala i nije nešto, prosječne ili ispod prosjeka klubove vodio siroki najveci domet.Ajzea je napisao/la:Izgleda Davor Mladina
Kakav crni mladina ja koliko znam on nije bio ni među kandidatima za treneraAjzea je napisao/la:Izgleda Davor Mladina
Valjda zbog frizuredamirfile je napisao/la:Otkud ti to vala i nije nešto, prosječne ili ispod prosjeka klubove vodio siroki najveci domet.Ajzea je napisao/la:Izgleda Davor Mladina
MinjoreJaozinho22 je napisao/la:Jel istina da ce u klub povesti i gajbu Staropramena?Ajzea je napisao/la:Izgleda Davor Mladina
Zasto si negtivan brate, Mladina je perspektivan i mlad trener.. ako gledamo frizuruAjzea je napisao/la:Ne znam sta da mislim, nadao sam da ce biti donesena najbolja moguca odluka, ipak, ovo je katastrofalno. Nadam se da ce me demantovati, iako prosto ne vjerujem da grijesim po pitanju Davora. Kakav autogol..
Potvrdjujem.. Mladina je u pitanju. Kazu da je imao najbolju prezentaciju. Razocaran sam.Ajzea je napisao/la:Ne znam sta da mislim, nadao sam da ce biti donesena najbolja moguca odluka, ipak, ovo je katastrofalno. Nadam se da ce me demantovati, iako prosto ne vjerujem da grijesim po pitanju Davora. Kakav autogol..
To radi lakseg sporazumijevanja sa strancima..cikazubo je napisao/la:Mladina insistira da u strucnom stabu ima Baku Sliskovica, vidjecemo sta ce se desiti..