Nikako čovjek da vam ugodi, jel to sad ni anketa ne valja?

Nikako čovjek da vam ugodi, jel to sad ni anketa ne valja?
Da malo pustim među raju jednu jako interesantnu ideju projektanta, odnosno informaciju uposlenika kod istog
Kada se napravi novi Jug i sve pokrije ondaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 8:51 pmMa OSMICA bi idealna bila. Ionako su nam najskuplje karte.
Ti ko rukovoiJoc bi bio van takav
Sjedneš na mjesto F5, najbolji pogledPompey je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 9:04 pmMoze li mi neko od upucenijih , ovih vlasnika desetogodisnjih ulaznica reci da li cu ja(tj. mi koji cemo kupovati pojedinacne karte) moci sjesti na istok gdje mi hocemo ili...?? Hoce li ta vasa mjesta biti oznacena?
Eto ako ko znade, pa ako moze da mi odgovori.
Znam da je smijesno pitanje al jbg. kad ne kontam![]()
Prostor za vlasnike desetogodišnjih će biti ograđen i tu će moći sjesti samo vlasnici istih. Na ostale dijelove istoka za koje se prodaju pojedinačne karte ćeš moći sjesti normalno gdje želišPompey je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 9:04 pmMoze li mi neko od upucenijih , ovih vlasnika desetogodisnjih ulaznica reci da li cu ja(tj. mi koji cemo kupovati pojedinacne karte) moci sjesti na istok gdje mi hocemo ili...?? Hoce li ta vasa mjesta biti oznacena?
Eh to me interesuje, hvalaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 9:06 pmProstor za vlasnike desetogodišnjih će biti ograđen i tu će moći sjesti samo vlasnici istih. Na ostale dijelove istoka za koje se prodaju pojedinačne karte ćeš moći sjesti normalno gdje želišPompey je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 9:04 pmMoze li mi neko od upucenijih , ovih vlasnika desetogodisnjih ulaznica reci da li cu ja(tj. mi koji cemo kupovati pojedinacne karte) moci sjesti na istok gdje mi hocemo ili...?? Hoce li ta vasa mjesta biti oznacena?
Bice tacno oznacena mjesta. Imat ce svoj ulaz,nece se gurati sa nama sirotinjom.Pompey je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 9:04 pmMoze li mi neko od upucenijih , ovih vlasnika desetogodisnjih ulaznica reci da li cu ja(tj. mi koji cemo kupovati pojedinacne karte) moci sjesti na istok gdje mi hocemo ili...?? Hoce li ta vasa mjesta biti oznacena?