Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 9:45 pm

Jel bilo na acinom portalu ovaj demnat iz kluba ili moramo to platiti da postavi ?

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:45 pm

sergejevic je napisao/la:Gledam sad ovaj projekat 1921.tv i razgovor s Adzemom.
"Prije svega to je meni bila velika cast. Klub mi je ukazao povjerenje da mi prvi seniorski posao bude u najtrofejnijem klubu u drzavi."
Jos je covjek dobio bukvalno ekipu koju su napustili glavni igraci, morao je sklepati nesto od juniora i igraca koji do tada nisu mnogo igrali(Tomic, Stanic), imao je Seju Bucana i Vareu. Bog zna da li su i plate dobijali i covjek je bio pri vrhu. Apsolutno je opravdao povjerenje i niko mu nije mogao prigovoriti nista. Ogromna razlika izmedju njega i Edisa.
Nadam se da ce Adzem dobiti jos jednu sansu na klupi Zelje u boljim vremenima od onih iz prvog mandata.
jako, jako tegobna situacija, nebo i zemlja u poređenju sa današnjom. pisao sam to više puta.

i još bitna stvar, trener si a ne praviš ekipu, a drugi ti stoji u tunelu...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:49 pm

Eh šta nam Zvezda počini,napravi rasulo na forumu među forumašima zbog rada/nerada omladinskog pogona. :ganja: :lol:

Nego kad smo se već dotakli FM-a..raja pomagajte živi bili.Po prvi put nakon Fm10 igram...na polusezoni 14. Završio,Vukotić me nabio s noge na nogu.Drina me kući potopila 1-4.
Počeo sam ponovo sa Željom,dajte mi par savjetaooko formacije,vođenja utakmice i tako.Iznerviram se vazda.Ko da sa Kozarom igram,a ne sa Željom.. :r
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:54 pm

Plava Porodica je napisao/la:Eh šta nam Zvezda počini,napravi rasulo na forumu među forumašima zbog rada/nerada omladinskog pogona. :ganja: :lol:

Nego kad smo se već dotakli FM-a..raja pomagajte živi bili.Po prvi put nakon Fm10 igram...na polusezoni 14. Završio,Vukotić me nabio s noge na nogu.Drina me kući potopila 1-4.
Počeo sam ponovo sa Željom,dajte mi par savjetaooko formacije,vođenja utakmice i tako.Iznerviram se vazda.Ko da sa Kozarom igram,a ne sa Željom.. :r
Ima li gdje opcija "poginut ćemo" ? :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:54 pm

Plava Porodica je napisao/la:Eh šta nam Zvezda počini,napravi rasulo na forumu među forumašima zbog rada/nerada omladinskog pogona. :ganja: :lol:

Agresivan Team Talk, pojacaj malo treninge i sto vise prijateljskih tekmi da se uigra formacija.

http://fmpreporuke.blogspot.ba/2015/01/ ... eziku.html" target="_blank Tu imas Team Instrukcije na nasem, pa moze pomoci.
http://fmpreporuke.blogspot.ba/2016/03/ ... tions.html" target="_blank Ovdje je Player Inst.

Ako sta jos treba, javi se, mozda mognem pomoci. :ganja:

Jaozinho22

sri maj 25, 2016 9:55 pm

Haj na fb da ne smaram ljude ovdje :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:55 pm

Team talk...
Ostavite kosti na terenu !
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:57 pm

:ganja:
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sergejevic

sri maj 25, 2016 9:57 pm

ChWilla je napisao/la:
"Prije svega to je meni bila velika cast. Klub mi je ukazao povjerenje da mi prvi seniorski posao bude u najtrofejnijem klubu u drzavi."
Jos je covjek dobio bukvalno ekipu koju su napustili glavni igraci, morao je sklepati nesto od juniora i igraca koji do tada nisu mnogo igrali(Tomic, Stanic), imao je Seju Bucana i Vareu. Bog zna da li su i plate dobijali i covjek je bio pri vrhu. Apsolutno je opravdao povjerenje i niko mu nije mogao prigovoriti nista. Ogromna razlika izmedju njega i Edisa.
Nadam se da ce Adzem dobiti jos jednu sansu na klupi Zelje u boljim vremenima od onih iz prvog mandata.
jako, jako tegobna situacija, nebo i zemlja u poređenju sa današnjom. pisao sam to više puta.

Tacno sam i zaboravio da je Amar tada bio u tunelu. Cini mi se jednu utakmicu(ako nije i derbi bio)nesto ga je i ruzio. :mrgreen:
Stvarno kad se povuce paralela ono vrijeme je bilo izuzetno tesko, Nedo u napadu, Enis na stoperu, Varea i Bucan kao glavni igraci, Eldar i Tomic u Vezi, mozda i najslabija ekipa Zelje. Da nije povukao Bajica, Amira, Memiju, pa i Dadu ko zna gdje bi zavrsili.
Ja sam i tada bio protiv smjene Adzema i smatrao sam da je zasluzio da nastavi voditi ekipu, ali je nesto bilo za licencu.
Nadam se da postoji mogucnost da se mozda on priljuci novom strucnom stabu. Pokazao je sta znaci biti pravi Zeljin vojnik, ne samo na jeziku(neko je rekao da se ne smije vise spominjati ta fraza, ali moram).

delinjo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:58 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Agresivan Team Talk, pojacaj malo treninge i sto vise prijateljskih tekmi da se uigra formacija.

http://fmpreporuke.blogspot.ba/2015/01/ ... eziku.html" target="_blank Tu imas Team Instrukcije na nasem, pa moze pomoci.
http://fmpreporuke.blogspot.ba/2016/03/ ... tions.html" target="_blank Ovdje je Player Inst.

Ako sta jos treba, javi se, mozda mognem pomoci. :ganja:
svima pomognes samo meni ne :palacdole: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:01 pm

delinjo je napisao/la:
svima pomognes samo meni ne :palacdole: :ganja:
Delinjo brate, ne znam sto kod tebe nece. Mogu ti dat link FM ali nisu uradjeni ovi zimski transferi, valja ti se patiti sa Kokotom i Livajom :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:02 pm

sergejevic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Tacno sam i zaboravio da je Amar tada bio u tunelu. Cini mi se jednu utakmicu(ako nije i derbi bio)nesto ga je i ruzio. :mrgreen:
Stvarno kad se povuce paralela ono vrijeme je bilo izuzetno tesko, Nedo u napadu, Enis na stoperu, Varea i Bucan kao glavni igraci, Eldar i Tomic u Vezi, mozda i najslabija ekipa Zelje. Da nije povukao Bajica, Amira, Memiju, pa i Dadu ko zna gdje bi zavrsili.
Ja sam i tada bio protiv smjene Adzema i smatrao sam da je zasluzio da nastavi voditi ekipu, ali je nesto bilo za licencu.
Nadam se da postoji mogucnost da se mozda on priljuci novom strucnom stabu. Pokazao je sta znaci biti pravi Zeljin vojnik, ne samo na jeziku(neko je rekao da se ne smije vise spominjati ta fraza, ali moram).
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Me07d7ZCQoQ[/video]

To je ta situacija. Svakako bih i ja pridružio stručnom štabu Adžema ili Mulaosmanovića. Možda i Joldić da uleti? :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:03 pm

Hvala vam braćo..a što se tiče team talka uvijek ide agresivno, i šatro budu motivisani,Benko mi četri komada na Grbavici uvali,malo je falilo da laptop ode u risajkl bin ali ispred kuće. :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:04 pm

Sto nas podsjeti na to... Bas mi sad jos vise zao Ade, s ove distance i nakon ovoga s Edisom...
Nadam se, a ustvari sam i siguran da ce on kad tad dobiti novu sansu i da ce je maksimalno iskoristiti.

Edit:
slika
:zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u sri maj 25, 2016 10:08 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:04 pm

Offtopic, al moj leotar osvaja prvu ligu rs, pa premijer ligu sa 11 bodova prednosti :ganja:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:08 pm

dell21 je napisao/la:Jel bilo na acinom portalu ovaj demnat iz kluba ili moramo to platiti da postavi ?
Ma jest klinac..Oni samo polete da objave nesta kad neko blati o nama a kad ide nesta u nasu korist jok..Eto jutros su jedva docekali da postave kako Mulalic rezi na sve strane..A onaj clanak sto su spanske novine pricale o nama stavili u rubriku zanimljivosti da niko ne zna o tome.. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:17 pm

Bice veselo, bice veselo. :kafa:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

black64
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:18 pm

storm_raider je napisao/la:Bice veselo, bice veselo. :kafa:
sta nas vise ka*ate :ganja: hahaha

storm_raider
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:19 pm

Inace, slazem se za ovaj dio o Adzemu. Ljudina je Adzo i primjer kako se ponasa u Zelji. Niko nije veci od Zelje, a Adzem je u odnosu na Edisa ipak trener.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

psihopata
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:21 pm

storm_raider je napisao/la:Bice veselo, bice veselo. :kafa:

da li je izabran trener?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava