Panj se pokaza sinoc , jarane veze ti nemasdelinjo je napisao/la:Seferovic uz Girouda najveci panj na kugli zemaljskoj ....ova Svicarska ili je prelosa ili nisu htjeli da igraju protiv svojih ....nemam drugog objasnjenja da imas 60 minuta igraca vise i ne mozes rijesiti utakmicu ....idemo dalje
najveci panj on i Seferovic....Kruha mi Dzeko je klasa za obojicu !!AsharaK je napisao/la:Panj se pokaza sinoc , jarane veze ti nemasdelinjo je napisao/la:Seferovic uz Girouda najveci panj na kugli zemaljskoj ....ova Svicarska ili je prelosa ili nisu htjeli da igraju protiv svojih ....nemam drugog objasnjenja da imas 60 minuta igraca vise i ne mozes rijesiti utakmicu ....idemo dalje
Ma nisi realan brate, onaj Giroud sinoc je bio klasa za Grizmana npr. Da je Giroud promasio one njegove prilike bio bi najveci panj na svijetu, i tako sl. Realnosto malo druzedelinjo je napisao/la:najveci panj on i Seferovic....Kruha mi Dzeko je klasa za obojicu !!AsharaK je napisao/la:Panj se pokaza sinoc , jarane veze ti nemasdelinjo je napisao/la:Seferovic uz Girouda najveci panj na kugli zemaljskoj ....ova Svicarska ili je prelosa ili nisu htjeli da igraju protiv svojih ....nemam drugog objasnjenja da imas 60 minuta igraca vise i ne mozes rijesiti utakmicu ....idemo dalje
Giroud klasa za Griezmanna? Haj nek sam i to procitao.AsharaK je napisao/la:Ma nisi realan brate, onaj Giroud sinoc je bio klasa za Grizmana npr. Da je Giroud promasio one njegove prilike bio bi najveci panj na svijetu, i tako sl. Realnosto malo druzedelinjo je napisao/la:najveci panj on i Seferovic....Kruha mi Dzeko je klasa za obojicu !!AsharaK je napisao/la:
Panj se pokaza sinoc , jarane veze ti nemas
Ma objasnio sam ja Deli, mislio sam na to da je momak sinoc odigrao dobar fudbal, bio dosta bolji od Grizmana al se naziva Panjudom jbg. Nisam ljubitelj Zike, molik Boga da dodje neka ubica u Arsenal i da on ode na klupu, al treba biti nekad realan pa reci onako kako stoji na terenu, a tako je sinoc bilo, htio to neko priznati ili ne. Pozzž'21 je napisao/la:Giroud klasa za Griezmanna? Haj nek sam i to procitao.AsharaK je napisao/la:Ma nisi realan brate, onaj Giroud sinoc je bio klasa za Grizmana npr. Da je Giroud promasio one njegove prilike bio bi najveci panj na svijetu, i tako sl. Realnosto malo druzedelinjo je napisao/la:
najveci panj on i Seferovic....Kruha mi Dzeko je klasa za obojicu !!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ma on je kvalitetan napadac, nema sumnje, ali mi je zapalo za oko ovo oko Griezmanna koji je medju pet najboljih napadaca svijeta. Zato sam te citirao jer je po mom misljenju Antoine klasa za Oliviera.AsharaK je napisao/la:Ma objasnio sam ja Deli, mislio sam na to da je momak sinoc odigrao dobar fudbal, bio dosta bolji od Grizmana al se naziva Panjudom jbg. Nisam ljubitelj Zike, molik Boga da dodje neka ubica u Arsenal i da on ode na klupu, al treba biti nekad realan pa reci onako kako stoji na terenu, a tako je sinoc bilo, htio to neko priznati ili ne. Pozzž'21 je napisao/la:Giroud klasa za Griezmanna? Haj nek sam i to procitao.AsharaK je napisao/la:
Ma nisi realan brate, onaj Giroud sinoc je bio klasa za Grizmana npr. Da je Giroud promasio one njegove prilike bio bi najveci panj na svijetu, i tako sl. Realnosto malo druze
Naravno da jest klasa za Girouda druže, al sad sam ti objasnio. Malo me je iznerviralo, samo treba bit realan i reć ko je bio bolji sinoć, a ko se nazivo pogrdnim imenima. Nadam se da razumiješ.ž'21 je napisao/la:Ma on je kvalitetan napadac, nema sumnje, ali mi je zapalo za oko ovo oko Griezmanna koji je medju pet najboljih napadaca svijeta. Zato sam te citirao jer je po mom misljenju Antoine klasa za Oliviera.AsharaK je napisao/la:Ma objasnio sam ja Deli, mislio sam na to da je momak sinoc odigrao dobar fudbal, bio dosta bolji od Grizmana al se naziva Panjudom jbg. Nisam ljubitelj Zike, molik Boga da dodje neka ubica u Arsenal i da on ode na klupu, al treba biti nekad realan pa reci onako kako stoji na terenu, a tako je sinoc bilo, htio to neko priznati ili ne. Pozzž'21 je napisao/la: Giroud klasa za Griezmanna? Haj nek sam i to procitao.
Obojica imala po dvije sanse. Giroud 1/2 a Griezmann 0/2. Sve u svemu moraju obojica puno bolje ako Francuzi hoce na vrhAsharaK je napisao/la:Naravno da jest klasa za Girouda druže, al sad sam ti objasnio. Malo me je iznerviralo, samo treba bit realan i reć ko je bio bolji sinoć, a ko se nazivo pogrdnim imenima. Nadam se da razumiješ.ž'21 je napisao/la:Ma on je kvalitetan napadac, nema sumnje, ali mi je zapalo za oko ovo oko Griezmanna koji je medju pet najboljih napadaca svijeta. Zato sam te citirao jer je po mom misljenju Antoine klasa za Oliviera.AsharaK je napisao/la:
Ma objasnio sam ja Deli, mislio sam na to da je momak sinoc odigrao dobar fudbal, bio dosta bolji od Grizmana al se naziva Panjudom jbg. Nisam ljubitelj Zike, molik Boga da dodje neka ubica u Arsenal i da on ode na klupu, al treba biti nekad realan pa reci onako kako stoji na terenu, a tako je sinoc bilo, htio to neko priznati ili ne. Pozz