Najmanje je do igraca ovdje...
Steanka te prati....tu sam ja...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:10 pmDZEZVARUUUUUUUU IDE POBJEDA BODOVI IDU ... Ismijavas normalne rezonske komentare, progovori?!
I gdje sam ja to rekao da ce biti pobjeda eksplicitno...samo nadji i postavi...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:10 pmDZEZVARUUUUUUUU IDE POBJEDA BODOVI IDU ... Ismijavas normalne rezonske komentare, progovori?!
"Boga mi da vi u subotu ne budete drugu pnesmu pjevali"Dzezvar je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:25 pmI gdje sam ja to rekao da ce biti pobjeda eksplicitno...samo nadji i postavi...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:10 pmDZEZVARUUUUUUUU IDE POBJEDA BODOVI IDU ... Ismijavas normalne rezonske komentare, progovori?!
A zamolit cu administraciju da reqguje na ovu vrstu provokacije...
Zanimljiv si mi, inteligencija.Dzezvar je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:23 pmSteanka te prati....tu sam ja...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:10 pmDZEZVARUUUUUUUU IDE POBJEDA BODOVI IDU ... Ismijavas normalne rezonske komentare, progovori?!
Kada i gdje sam ismijavao....
Dobro i gdje ti vidis da spominje pobjeda...svabo je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:27 pm"Boga mi da vi u subotu ne budete drugu pnesmu pjevali"Dzezvar je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:25 pmI gdje sam ja to rekao da ce biti pobjeda eksplicitno...samo nadji i postavi...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:10 pmDZEZVARUUUUUUUU IDE POBJEDA BODOVI IDU ... Ismijavas normalne rezonske komentare, progovori?!
A zamolit cu administraciju da reqguje na ovu vrstu provokacije...
Pa ti i sad stoji.....dzaba trosis svoje vrijeme po forumima....plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:27 pmZanimljiv si mi, inteligencija.Dzezvar je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:23 pmSteanka te prati....tu sam ja...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:10 pmDZEZVARUUUUUUUU IDE POBJEDA BODOVI IDU ... Ismijavas normalne rezonske komentare, progovori?!
Kada i gdje sam ismijavao....
"Pokupi kofere i u lige petice" neki dan napisao...
Skrivene dubokoumne poruke. A de nam reci koje su to dobre vijesti koje su danas trebale osvanuti, a nije pobjeda na terenu?
Jesi li siguran da je do trenera?cikoradovic je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:19 pmŠta se čeka još? Zašto još nije dobio otkaz? Svaki njegov potez i odabir igrača je vrijeđanje inteligencije.