Ma ovdje mozes biti laik i skontati koji mediji sta pišu, odma znaš šta pokušavaju i kolika je ovo šansa večeras.
Hrabro i sretno svima.
BotinoSky1 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:21 pmUočio sam isto problem ovdje, pokušava se iskoristiti ovaj moment i relativizirati zločin AO prema našem klubu.cikoradovic je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:12 pmJa ne prijetim nikome pa ni tebi. Zašto i bih? Zato što ne dijelimo mišljenja? Ponesi muda se odnosi na to da dođeš na skupštinu ako si član iste i da hrabro sa mudima braniš mišljenje koje zastupaš.
Ja se iskreno nadam da si ti član skupštine kao što kažeš i da ćeš imati priliku da braniš mišljenje koje zastupaš. Tebe niko ne može natjerati da glasaš ako ti smatraš da ponuda nije dobra po klub.
Moja poruka se na to odnosila i uopšte nije prijetnja. Meni je draže da dođeš i da hrabro braniš sa argumentima zašto smatraš da ponuda nije dobra nego da pobjegneš kao što su pojedini uradili. Pobjegli u zadnjem momentu ko zadnje pi jer nemaju hrabrosti da kažu šta misle i ako nešto misle.
Kao prvo nije tačno u vezi Amara. A kao drugo u ovom momentu je on totalno nebitan lik. Vi ste juče pokušali opravdati Misimovićevu izjavu, plan nije bio loš, ali danas i on nebitan.Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:21 pmUočio sam isto problem ovdje, pokušava se iskoristiti ovaj moment i relativizirati zločin AO prema našem klubu.cikoradovic je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:12 pmJa ne prijetim nikome pa ni tebi. Zašto i bih? Zato što ne dijelimo mišljenja? Ponesi muda se odnosi na to da dođeš na skupštinu ako si član iste i da hrabro sa mudima braniš mišljenje koje zastupaš.
Ja se iskreno nadam da si ti član skupštine kao što kažeš i da ćeš imati priliku da braniš mišljenje koje zastupaš. Tebe niko ne može natjerati da glasaš ako ti smatraš da ponuda nije dobra po klub.
Moja poruka se na to odnosila i uopšte nije prijetnja. Meni je draže da dođeš i da hrabro braniš sa argumentima zašto smatraš da ponuda nije dobra nego da pobjegneš kao što su pojedini uradili. Pobjegli u zadnjem momentu ko zadnje pi jer nemaju hrabrosti da kažu šta misle i ako nešto misle.
Mega Mix pusikurci nemam druge rijeci
10 hiljada ljudi na utakmici protiv Veleža je reklo svoje, oni budale aaa, ti pametan.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:28 pmKao prvo nije tačno u vezi Amara. A kao drugo u ovom momentu je on totalno nebitan lik. Vi ste juče pokušali opravdati Misimovićevu izjavu, plan nije bio loš, ali danas i on nebitan.Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:21 pmUočio sam isto problem ovdje, pokušava se iskoristiti ovaj moment i relativizirati zločin AO prema našem klubu.cikoradovic je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:12 pm
Ja ne prijetim nikome pa ni tebi. Zašto i bih? Zato što ne dijelimo mišljenja? Ponesi muda se odnosi na to da dođeš na skupštinu ako si član iste i da hrabro sa mudima braniš mišljenje koje zastupaš.
Definitivno je vrijeme da obojica lagano odu u istoriju, svako sa svojim i dobrim i lošim stvarima.
Uživaj ti meni Legendo!!!Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:41 pm10 hiljada ljudi na utakmici protiv Veleža je reklo svoje, oni budale aaa, ti pametan.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:28 pmKao prvo nije tačno u vezi Amara. A kao drugo u ovom momentu je on totalno nebitan lik. Vi ste juče pokušali opravdati Misimovićevu izjavu, plan nije bio loš, ali danas i on nebitan.
Definitivno je vrijeme da obojica lagano odu u istoriju, svako sa svojim i dobrim i lošim stvarima.
U travnju 1946. na otoku Lubang iz džungle je izašao odred od 41 japanskog vojnika – nisu ni znali da je rat završio.
Krajem ožujka 1947. nakon borbe predala se banda od 33 japanskih vojnika pod vodstvom poručnika Ei Tadamichi Yamaguchi. Banda je napala američku patrolu ručnim granatama. Na otoku je u to vrijeme boravilo 150 američkih vojnika, koji su ubrzo zatražili pojačanje.
Američke patrole potpomognute sa japanskim admiralom uspjele su nagovoriti bandu na predaju nakon što su im objasnili da je rat završio.
Bar nam je donio titule i neku sreću godinama dok smo harali, za razliku od Misketa koji nam je samo haos i podjele donio nažalostSky1 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:41 pm10 hiljada ljudi na utakmici protiv Veleža je reklo svoje, oni budale aaa, ti pametan.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:28 pmKao prvo nije tačno u vezi Amara. A kao drugo u ovom momentu je on totalno nebitan lik. Vi ste juče pokušali opravdati Misimovićevu izjavu, plan nije bio loš, ali danas i on nebitan.
Dok je buduci predsjednik ako Bog da bio dio kluba da uzimali smo titule....kako ga je ovaj otjerao tako je poceo i pokazivati da je karina trener...teatrale36 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:26 pmBar nam je donio titule i neku sreću godinama dok smo harali, za razliku od Misketa koji nam je samo haos i podjele donio nažalostSky1 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:41 pm10 hiljada ljudi na utakmici protiv Veleža je reklo svoje, oni budale aaa, ti pametan.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:28 pm
Kao prvo nije tačno u vezi Amara. A kao drugo u ovom momentu je on totalno nebitan lik. Vi ste juče pokušali opravdati Misimovićevu izjavu, plan nije bio loš, ali danas i on nebitan.
Djeda mraz je izmisljen...