Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 25, 2025 1:01 pm

amar92 je napisao/la:
čet dec 25, 2025 12:55 pm
SamoIstina je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
čet dec 25, 2025 12:35 pm

Udario mu na Nijaza, dje ces to…

Ljude nervira sto se Miske javlja, a niko da procita. Svaka na mjestu.
Evo ja sam procitao.

Zar nije interesantno da se sjetio javiti dan pred skupstinu? Nekako se uvijek javi kad se prelama, da kaze "ne valja to."

Jos je interesantnije da se ne petlja u rad kluba i nema ljude u njemu, a nekako tacno zna sta pise u ugovoru iako su se cak i NDA potpisivali i placa tekstove redovno.

Stvarno puno koincidencija, ali treba procitati clanak svakako.
Procitao si i opet ti bitniji Miske i tajming, a ne zabrinjavajuca situacija.

Ja ne znam da igdje ima model gdje investitor ulozi 30% svojih sredstava, dobije cijeli klub na upravljanje, upravlja i sa onih 70% budzeta kako hoce, i kad vidi da je promasio, ispali se i kaze duzni ste mi sta sam ulozio. Plus kamata.

Da nije AO sastavljao ugovor sa kumom?
A gdje pise da je tako?
Jesi citao ponudu?
Jesi li citao eventualni ugovor?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoIstina
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:02 pm

amar92 je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
čet dec 25, 2025 12:35 pm

Udario mu na Nijaza, dje ces to…

Ljude nervira sto se Miske javlja, a niko da procita. Svaka na mjestu.
Evo ja sam procitao.

Zar nije interesantno da se sjetio javiti dan pred skupstinu? Nekako se uvijek javi kad se prelama, da kaze "ne valja to."

Jos je interesantnije da se ne petlja u rad kluba i nema ljude u njemu, a nekako tacno zna sta pise u ugovoru iako su se cak i NDA potpisivali i placa tekstove redovno.

Ja ne znam da igdje ima model gdje investitor ulozi 30% svojih sredstava, dobije cijeli klub na upravljanje, upravlja i sa onih 70% budzeta kako hoce, i kad vidi da je promasio, ispali se i kaze duzni ste mi sta sam ulozio. Plus kamata.

Ja ne znam kakav je model u pitanju, pa ne mogu donositi sud.

kemo
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:03 pm

Najveci grobar kluba je Senad Misimovic. Nije mu dugo trebalo da sa Melisom Gazdic prepravi neke detalje i predstavi ih javnosti na svoj nacin. Ako nista ljudi znaju kakve su ti namjere bijednice. Yebem li ti majku smece jedno.
I pitanje za ovog degena Sky, mozemo li se nekad uzivo vidjeti cisto da vidim kako izgleda glava jednog bota Senada Misimovica laznog hadzije? Da vidim koliko bijedan covjek moze biti?

I jos jednom da ponovim, Senade i Melisa, sve vam jebemo!

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:06 pm

Joj Misketa, preofirno realno. Sad ce se ovi dezurni javiti da ga brane, samo da skontaju sta ce slagat.

amar92
Kontakt:

Dzezvar je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
SamoIstina je napisao/la: Evo ja sam procitao.

A gdje pise da je tako?
Jesi citao ponudu?
Ni ne trebam kad nisam u skupstini. Diskutujemo na forumu normala.

Znam samo da ne bi bio u kozi skupstinara ni za milion. Ogromna odgovornost. Ostat ce im imena zapisana.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:11 pm

**** ba ljudi rahat patnju, moraju se stvari mjenjat.

Ja jedva cekam Sanina da dodje, onda znam kome cu psovat tacno ako ne bude dobro islo, **** ovo ba, te neke badze, te neki rodjaci, te neki ovi, te neki oni, kamaru ljudi oko kluba, a ne mozes nikad rec e ***** tebe u usta zvaljava, treba gledat sa pozitivne strane, bar cemo znat kome tacno psovat. Hajde Zeljo :baklja:
Željezničar ante portas !

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:12 pm

amar92 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
amar92 je napisao/la:

A gdje pise da je tako?
Jesi citao ponudu?
Ni ne trebam kad nisam u skupstini. Diskutujemo na forumu normala.

Znam samo da ne bi bio u kozi skupstinara ni za milion. Ogromna odgovornost. Ostat ce im imena zapisana.
Hajd procitaj sta si napisao u prethodnom postu...
Pises na osnovu totalno neprovjerenih informacija mahalskih prica i tvrdis nesto.

ubaceni element
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:22 pm

Kad se pisalo da se treba sacekati da skupstinari vide sta pise u ugovoru a ne nabijati pritisak unaprijed da se mora nesto prihvatiti, tad se brzo targetiralo ko izdajnike. Svaki biznismen gleda prvo sebe i svoj interes, pa onda sve ostalo.

Sva pitanja treba dobro razmotriti i odgovoriti, i ovi odgovori bi trebali zanimati sve nas.

cikoradovic
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:24 pm

Molim one koji imaju ponudu pri ruci da mi pošalju u pp.

dzulijano_pike
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:27 pm

https://sportske.ba/clanak/misimovic-za ... ljeznicar/

Jel ovo moguce ljudi :placeodsmijeha:
Opet se javlja :klanjase:
Toliko o namjerama ovog covjeka. :palacdole:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Norsborg
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:28 pm

čet dec 25, 2025 12:25 pm
milanribar je napisao/la:
čet dec 25, 2025 12:23 pm
čet dec 25, 2025 12:16 pm

Kako me samo razocarao ovaj covjek. Besraman je sa ovim narucenim clancima svaki put kad se priblizimo promjenama na bolje.
Tajming je užasan, ako se nisi javio u ovu godinu dana dok se znalo da se pregovara sa investitorom, pa da daš neki prijedlog il smjernicu, onda nemoj ni sad pravit pritisak na članove skupštine.
Znas sta je jos zanimljivo, odakle mu sve ove informacije? Kako to da on zna navodne detalje ugovora kad to niko ne zna? Nije valjda da jos ima dousnike u klubu? Ipak su nas godinama ubjedjivali u suprotno...
Ima, toga su svjesni u klubu ali ne mogu da otkriju ko je u pitanju.

Mulalic Edis
Kontakt:

cikoradovic je napisao/la:
Nemojte ovo raditi, ugrozavate potpisan sporazum o tajnosti podataka. Ugrozili su ga vec ljudi koji su poslali ovom kujanu, nemojte i vi dalje produbljivati krizu.
Grande dioničko društvo 💪

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:29 pm

A sta cemo o o ugovoru o zastiti i pjvjerljivosti podataka koji obavezujuci i za skupstinare...
Kako neko ko nije clan skupatine ima informacije ata pise u ugovorima i ponudi.....

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:30 pm

Norsborg je napisao/la:
čet dec 25, 2025 12:25 pm
milanribar je napisao/la:
čet dec 25, 2025 12:23 pm

Tajming je užasan, ako se nisi javio u ovu godinu dana dok se znalo da se pregovara sa investitorom, pa da daš neki prijedlog il smjernicu, onda nemoj ni sad pravit pritisak na članove skupštine.
Znas sta je jos zanimljivo, odakle mu sve ove informacije? Kako to da on zna navodne detalje ugovora kad to niko ne zna? Nije valjda da jos ima dousnike u klubu? Ipak su nas godinama ubjedjivali u suprotno...
Ima, toga su svjesni u klubu ali ne mogu da otkriju ko je u pitanju.
U konkretnom slucaju zna se ko je....

SamoIstina
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:31 pm

cikoradovic je napisao/la:
Javi se na info@megamix.ba, izgleda da je na tu adresu stigla ponuda. Samo nemoj smetnuti s uma da pohvalis Gospodina Misimovica (obavezno stavi ovo Gospodin sa velikim G), ljutne se ko to zaboravi. Stavi mene u cc ako ti nije mrsko.

south side
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:31 pm

I onda njegovi botovi dodju ovdje i pisu kako on nema nikakve veze sa klubom, zbog ovog covjeka je i Amar ispao crna ovca. Misimovicu ckapi jedna smrdljiva
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Norsborg
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:32 pm

ubaceni element je napisao/la:
Kad se pisalo da se treba sacekati da skupstinari vide sta pise u ugovoru a ne nabijati pritisak unaprijed da se mora nesto prihvatiti, tad se brzo targetiralo ko izdajnike. Svaki biznismen gleda prvo sebe i svoj interes, pa onda sve ostalo.

Sva pitanja treba dobro razmotriti i odgovoriti, i ovi odgovori bi trebali zanimati sve nas.
A sta? Misimovic nije biznismen je li? On je biznismen sa pogledom na pomocni teren. Ne javlja se on kao navijac.

ISB87
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:36 pm

Mahala, jedna velika mahala.
Ako odbijete (a da je prihvatljivo za nas) ili ga sjeb.ete curenjem podataka nadam se da cete proci, minimum, kao Amar.

Ocito da su, uzaludne, bile svadje i targetiranja kada se Misimovic tjerao. Barem u tolikoj mjeri koliko je bilo.
Imamo sitne kokosare, poput badza, i velike ribe poput ovog i Amara. I tako ce sve biti dok se radi volonterski.
MIRZA RASCIC

nikson
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:39 pm

Ja kao navijac Zeljeznicara evo vec gotovo pa 30
godina gledam i posmatram kako u klub dolaze ljudi koji ne donose nista a odnose sta god mogu. Nekad kao mladji to njsam shvatao, vremenom sam sve shvatio. Zujo, Amar, Misimovic itd- sve isti *****!
Skupstinari - vazda isti *****! Odlucuju o sudbini kluba kojem nisu u stanju donijeti 1000 maraka godisnje!
Ako konacno treba neko da udje u klub a da nesto donese, nemam nista protiv. Krajnje je vrijeme da se i to isproba jer nemamo i necemo nikad imati ljude da u klub dodju bez interesa a pritom ne daju nista a uzmu sve!!!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ubaceni element
Kontakt:

čet dec 25, 2025 1:39 pm

Norsborg je napisao/la:
čet dec 25, 2025 1:32 pm
ubaceni element je napisao/la:

A sta? Misimovic nije biznismen je li? On je biznismen sa pogledom na pomocni teren. Ne javlja se on kao navijac.
Ja, i? Jesam li ja njega mozda branio?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cala, Google [Bot], samo_da_repliciram i 57 gostiju.

Prijava