Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Riki1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 14, 2025 7:22 pm

gavran je napisao/la:
ned dec 14, 2025 7:01 pm
Riki1921 je napisao/la:
ned dec 14, 2025 6:35 pm
Kup nam je jedina sansa da na proljece izvucemo sezonu, ako dodje fakat investitor i ulozi u par pojacanja na kup se maximalno orijentisati jer imamo finu sansu da doguramo u polufinale
pod uslovom da sve uhljebe iz sportskog segmenta rastjera

harise,guse,....
Ako imaju imalo obraza otic ce sami, za nadat se da ce dati sansu malo igracima koji nisu igrali jer kad vidim ove jablane u veznom redu cast deniju muka mi je. Bolje Karamarka gurnut u vezni kad nam se igra svodi da dodje do centra i nabija loptu na krila.

gavran
Kontakt:

ned dec 14, 2025 7:24 pm

Riki1921 je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Riki1921 je napisao/la:
ned dec 14, 2025 6:35 pm
Kup nam je jedina sansa da na proljece izvucemo sezonu, ako dodje fakat investitor i ulozi u par pojacanja na kup se maximalno orijentisati jer imamo finu sansu da doguramo u polufinale

harise,guse,....
Ako imaju imalo obraza otic ce sami, za nadat se da ce dati sansu malo igracima koji nisu igrali jer kad vidim ove jablane u veznom redu cast deniju muka mi je. Bolje Karamarka gurnut u vezni kad nam se igra svodi da dodje do centra i nabija loptu na krila.
nemaju obraza...
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Okolele
Kontakt:

ned dec 14, 2025 7:49 pm

Alihodžić pravi uhljeb..Nikakve koristi od njega..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned dec 14, 2025 8:37 pm

Evo par dana zagovaramo promjenu svih tih standardnih ljudi koji se vrte tu vec godinama, a investitor dolazi i uslov je da prvi čovjek bude čovjek koji je isto tako bio tu vec u bilo kom obliku.. ne znam.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned dec 14, 2025 9:39 pm

Od 10+ bodova prednosti nad pitarima do - 2

Svaka cast majstori, treba znati svake sezone imati niz od 5 poraza i to svaki put kad se sezona lomi

AdmirA
Kontakt:

ned dec 14, 2025 10:35 pm

Nadam se da ce investitor, pod uslovom da bude izglasan, očistiti sve upravljačke strukture i druge segmente u klubu. To je prvi korak ka ozdravljenju kluba i odmicanju od mahalastine.

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 15, 2025 5:32 am

plavi kanarinac je napisao/la:
Evo par dana zagovaramo promjenu svih tih standardnih ljudi koji se vrte tu vec godinama, a investitor dolazi i uslov je da prvi čovjek bude čovjek koji je isto tako bio tu vec u bilo kom obliku.. ne znam.
Ali covjek koji ima ove stvari u malom prstu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Mulalic Edis
Kontakt:

pon dec 15, 2025 9:51 am

Dzezvar je napisao/la:
Babo za ove stvari. Ostao u sjeni osima, vjeruj da je podjednako ako ne i zaslužniji za neke trofeje.
Grande dioničko društvo 💪

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 15, 2025 11:09 am

Mulalic Edis je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Babo za ove stvari. Ostao u sjeni osima, vjeruj da je podjednako ako ne i zaslužniji za neke trofeje.
Svakako....

kb80
Kontakt:

pon dec 15, 2025 11:19 am

gavran je napisao/la:
ned dec 14, 2025 7:24 pm
Riki1921 je napisao/la:
gavran je napisao/la:

harise,guse,....
nemaju obraza...
nemaju ...

gavran
Kontakt:

pon dec 15, 2025 11:41 am

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 15, 2025 11:09 am
Mulalic Edis je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Svakako....
sve raŠĆerat
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

milanribar
Kontakt:
Status: Online

pon dec 15, 2025 12:13 pm

Jako teška sezona svaki bod će bit bitan u borbi za evropu, mislim da nam je realno borba za 4. mjesto jer smo daleko od ove prve tri ekipe igrački trenutno.
Probat preko kupa nešto a ako ne bude nadat se da će prvak osvojit i kup jer realno bi bila krađa da završimo u ovakvom stanju na boljoj poziciji od 4.

Upali smo u svoju zamku opet, digli smo euforiju na početku par dobrih rezultata, igrače je ponijelo i nakon prve krize rezultata sve se urušilo.
Nisam vjerovo da će Adžem bit ziheraš i da neće dati šansu nijednom mladom ni igraču iz drugog plana al uspio je to uradit.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon dec 15, 2025 12:14 pm

Svi već odavno znamo da udruženje građana ne vodi ničemu. Muze nas ko stigne i kako mu se čefne.
Da li je nadolazeći model poslovanja uređeniji, sigurno da jeste, da li će biti profitabilniji, sigurno da hoće, ali da li će i to zadovoljiti naše poremećene glave, e to ne znam. Kao što sam ranije govorio, ne sviđa mi se osoba koja je spona između investitora i svih ostalih. Vidim neki ga ovdje zovu babom za neke stvari, ali taj babo je realno smeće od čovjeka. Malo zakopati po prošlosti, pa vidjeti ko je babo i šta je radio u klubu zajedno sa svojim sad mislim bivšim drugom Čajnoslu, a iskreno ne znam gdje je bio svo ovo vrijeme otkako smo u dubiozi, pa i gospodin Kozarić koji se odjednom ugurao da bude blizu izvora. Zašto se nisu nudili sa rješenjima kada smo i gori bili nego sad?

Nazad ne može, nadati se boljim danima.

Što bi rekao Nedo Turković:
"Hajde S. Mirvićuuuu donesi nam dolareeeeeee, plati nam pojačanja za evropskeee utakmiceeeee..."

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 15, 2025 12:18 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
Svi već odavno znamo da udruženje građana ne vodi ničemu. Muze nas ko stigne i kako mu se čefne.
Da li je nadolazeći model poslovanja uređeniji, sigurno da jeste, da li će biti profitabilniji, sigurno da hoće, ali da li će i to zadovoljiti naše poremećene glave, e to ne znam. Kao što sam ranije govorio, ne sviđa mi se osoba koja je spona između investitora i svih ostalih. Vidim neki ga ovdje zovu babom za neke stvari, ali taj babo je realno smeće od čovjeka. Malo zakopati po prošlosti, pa vidjeti ko je babo i šta je radio u klubu zajedno sa svojim sad mislim bivšim drugom Čajnoslu, a iskreno ne znam gdje je bio svo ovo vrijeme otkako smo u dubiozi, pa i gospodin Kozarić koji se odjednom ugurao da bude blizu izvora. Zašto se nisu nudili sa rješenjima kada smo i gori bili nego sad?

"Hajde S. Mirvićuuuu donesi nam dolareeeeeee, plati nam pojačanja za evropskeee utakmiceeeee..."
A sta je radio...da rovim bez veze....

cikoradovic
Kontakt:

pon dec 15, 2025 12:27 pm

Šljepaju se pojedinci i priklanjaju se na drugu stranu samo da ostanu u klubu i nakon skupštine. Radili su toliko i kopali da pokušaju da podapnu nogu Saninu a sad se guraju i priklanjaju se na drugu stranu da bi ispali fini pa da ostanu. Da ne spominjem druge marifetluke koji se pričaju, kako ubacuje i tjera trenere u omladinskom pogon kako mu je ćejf, tjera dugogodišnje uposlenike omladinske škole, čak se priča i o guranju neke djece u određenim selekcijama. Da ne spominjem priče o Adi i igračima gdje je on bio ključni da se preko nekih ljudi ubace igrači u klub.

Biću kratak i jasan. Salčin NE SMIJE ostati u klubu! Ne smijete ni pomisliti na tu opciju. Tačka!

Mirek11
Kontakt:

pon dec 15, 2025 12:44 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon dec 15, 2025 12:27 pm
Šljepaju se pojedinci i priklanjaju se na drugu stranu samo da ostanu u klubu i nakon skupštine. Radili su toliko i kopali da pokušaju da podapnu nogu Saninu a sad se guraju i priklanjaju se na drugu stranu da bi ispali fini pa da ostanu. Da ne spominjem druge marifetluke koji se pričaju, kako ubacuje i tjera trenere u omladinskom pogon kako mu je ćejf, tjera dugogodišnje uposlenike omladinske škole, čak se priča i o guranju neke djece u određenim selekcijama. Da ne spominjem priče o Adi i igračima gdje je on bio ključni da se preko nekih ljudi ubace igrači u klub.

Biću kratak i jasan. Salčin NE SMIJE ostati u klubu! Ne smijete ni pomisliti na tu opciju. Tačka!
Samo da prodje sve kako vecina nas ocekuje na skupstini i da se konacno pomjerimo u pozitvnom pravcu jer ovako vise ne moze.
A ciscenjem svih struktura u klubu ce biti dug proces, jer se ne moze nista naglo i odjednom otjerati, ko je to zasluzio svojim neradom, treba preuzeti poslove itd.. A ove sto su stetu pravili to bih trebalo odmah rijesti, vjerujem da se dosta zna ali i da ce tu jos stvari isplivati.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

milanribar
Kontakt:
Status: Online

pon dec 15, 2025 12:48 pm

Ako tjeramo nekog treba imat spremno bolje rješenje. Naš je problem i ranije bio kad je kriza daj sve otjerat. Polako nađi ko će to adekvatno zamijenit pa je lako nabit nogom.

south side
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:10 pm

Još jednom da vidimo te mudonje koje ce odbiti ponudu koja je i više nego povoljna za klub.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Ludvig Leple
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:17 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 15, 2025 12:18 pm
Ludvig Leple je napisao/la:

A sta je radio...da rovim bez veze....
Nije za foruma, znaš i sam.

Ako ćeš pivu popiti iz prve ruke ću ti neke stvari dočarati.

@Čiko, sve sam ja to davno pisao i još par ljudi.

Lako je bilo sve uvezati:

Član UO - Šef stručnog štaba - menadžer Sparta - fan shop i konačni rezultat dobiješ ovo sadašnje stanje. Samo od svega ovoga upitnik koji je meni iznad glave je Tunović. Da li se išta pita?

Mulalic Edis
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:24 pm

Babo nego šta, za sve sportske radnike u BiH. Mogu naučiti samo od njega. To što mi sanjamo da živimo u Njemačkom sistemu to je naš problem.
Grande dioničko društvo 💪

Trenutno korisnika/ca: milanribar i 60 gostiju.

Prijava