Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

djidomova
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 10, 2025 11:54 am

Kad ce ta Skupština, zna li se šta? Neka je neugodna tišina. Hoće li ovaj uo otići ili ćemo čekati da dođe potencijalni strateški?
Željezničar za život cijeli!

salle86
Kontakt:

sri dec 10, 2025 12:21 pm

Nama treba napadač kome je primarni zadatak 16-erac i golovi. Jok da igra na krilu, centru, da ganja po cijelom terenu a da ga u kaznenom ima ponajmanje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Valter
Kontakt:

sri dec 10, 2025 1:03 pm

Nama je najmanji problem napadač pa makar tu poziciju igrao i ja. Mi nemamo igru, nemamo igrače (osim Madžida) koji znaju otvoriti prostor, donijeti loptu do protivničkog šesnaesterca kako bi napadač imao priliku da dođe u gol šansu. Daleko od toga da su trenutni napadači aman neko rješenje al pored ovakve igre šta može Haland uraditi. Možda bi imao dva data gola više na svom kontu. Zato mislim da do daljeg poziciju U-21 treba popunjavati napadač (naravno ne oba). Spominjani Gojak je nepoznanica, nisam siguran da u ovakvoj situaciji on može biti rješenje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

milanribar
Kontakt:

sri dec 10, 2025 1:26 pm

Valter je napisao/la:
sri dec 10, 2025 1:03 pm
Nama je najmanji problem napadač pa makar tu poziciju igrao i ja. Mi nemamo igru, nemamo igrače (osim Madžida) koji znaju otvoriti prostor, donijeti loptu do protivničkog šesnaesterca kako bi napadač imao priliku da dođe u gol šansu. Daleko od toga da su trenutni napadači aman neko rješenje al pored ovakve igre šta može Haland uraditi. Možda bi imao dva data gola više na svom kontu. Zato mislim da do daljeg poziciju U-21 treba popunjavati napadač (naravno ne oba). Spominjani Gojak je nepoznanica, nisam siguran da u ovakvoj situaciji on može biti rješenje.
Bogami dok je Madžid tu bio i dok smo bili kompletni stvaralo se dosta šansi i najveći problem je bio realizacija. U zadnjih 4-5 utakmica otvorilo se dosta novih problema, jel do promjene formacije il do čega je, ne znam...

Sky1
Kontakt:

sri dec 10, 2025 2:02 pm

Da nam je dobiti preostale dvije, a ovi neka zasjedaju kad hoće. Puno stvari se dobroh uradilo i radi, a neme stvari su fuli što se sportskog segmenta tiče, pokušati to ispraviti koliko je moguće uz što manju finansijsku štetu po klub.

avlami97
Kontakt:

sri dec 10, 2025 2:06 pm

ne znam čemu ovolika priča o čovjeku koji ne zna. evo treći put dobio priliku i opet dokazao neznanje. čovjeku koji zna sve možeš uzeti osim znanja. adžem i znanje se u putu nisu sreli. doviđenja, prijatno i nikad više.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.

Prijava