Sve i kad bi okrenuli na 7:3 a u nedjelju dobili 0:6, obicne smo picke ako ne budemo vrsili konstantan pritisak dok se ovaj menadzerski pijun ne otjera.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet dec 04, 2025 2:51 pmNajgore je sto cemo mi ovo preokrenuti jer ovaj Siroki je uzasan, ali to ce nazalost produziti mandat ovom slijepcu i njegovim vedatama.
Najgore je sto se ti izjasnjavas kao Željin navijacBozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet dec 04, 2025 2:51 pmNajgore je sto cemo mi ovo preokrenuti jer ovaj Siroki je uzasan, ali to ce nazalost produziti mandat ovom slijepcu i njegovim vedatama.
Ja kad sam ti govorio da kloc mora biti otjeran iz kluba ti si ga branio. Ovo je smiješno kako je on uigrao odbranu, ni glave ni repa. Svaki prelazak njihov je i šansa za gol 99%. Govno mora ići iz kluba, pa nek vodi Jedinstvo i Goražde. Od Boljevića je napravio smiješnog igrača, Suljo je od Rakića bolji za 10 klasa. Trupe pojeo Gulija sad na klupi Odinaki klocu. Sve neki interesi, ne može me niko ubijediti da Rakić igra jer je zaslužio i jer kvalitet.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet dec 04, 2025 2:35 pmE da pojedem govno svoje vlastito.
Napisah kontam evo bice dobro hajde izdobrice izdobrice kurcinu moju.
MUFTIC IZ KLUBA!
Ma ti mi reci **** li te AdzemHajrA je napisao/la: ↑čet dec 04, 2025 2:55 pmNajgore je sto se ti izjasnjavas kao Željin navijacBozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet dec 04, 2025 2:51 pmNajgore je sto cemo mi ovo preokrenuti jer ovaj Siroki je uzasan, ali to ce nazalost produziti mandat ovom slijepcu i njegovim vedatama.