Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ANamelessGhoul
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 02, 2025 8:38 pm

Ne pamtim kad mi je poraz teze pao. Još sad Zrinjski

fcz
Kontakt:

ned nov 02, 2025 8:41 pm

Brzo se zaboravilo 27 suteva protiv Slobode, e moj Bosnjo nezahvalni.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 02, 2025 8:44 pm

Gyasi13 je napisao/la:
ned nov 02, 2025 7:52 pm
Zasto neko prima platu ala Obradov ako nije ni 3 opcija na svojoj poziciji?
Moze li neki junior biti ta opcija?
To pitanje treba postaviti Adzemu, on ga je doveo.
Neka ga sad na zimu vrati u Jedinstvo i pojaca ljude.

Danas smo izasli vez muda, ona seljacka igra samo daj neku frku, daj vristi penal-faul.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Refa1921
Kontakt:

ned nov 02, 2025 8:44 pm

Još je malog Gojaka i Šabića ubio u pojam. Dođe lik iz engleske odradi 2 treninga i kofol stručnjak vidio da valja, a ovi momci treniraju pola godine i ne dobiju ni 5 minuta u 5 utakmica.

Ludvig Leple
Kontakt:

ned nov 02, 2025 8:45 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
ned nov 02, 2025 10:16 am
Ludvig Leple je napisao/la:
ned nov 02, 2025 8:52 am
salle86 je napisao/la:
ned nov 02, 2025 12:27 am
Dobro Klop
Šteta što si ovde samo 3 mjeseca, da si duže valjda bi šta naučio od tebe pa se i ja razumio ko ti 🤣
Pa ti gori što se uopšte raspravljaš Ratobornim dečkom. On i njih par još uvijek nosaju roze naočale. Samo nam je kratkoročan rezultat bitan i to je to.
Označavaju neistomišljenike kao neke ljude kojima se plaća da ovdje pišu.
Admir Adžem veze nema sa životom i meni je iskreno žao što je pojedincima statistika protiv Slobode nekakvo mjerilio, šprdaju se s njima u drugoj ligi.

Sretno danas.
Sve i da jeste kako si napisao, jel toksicno tako stalno pisati poslije svih rezultata, dobrih i losih, poslije svake tekme i čekati grešku da eventualno napises i "jesam vam rekao"?

Kakav si ti fan navijac simpatizer ako nikad nemas rijec podrske, eventualno da ce bolje biti ako ti sad nije dovoljno dobro? Ili je to po defaultu samo pisi lose?

Lp
I šta kažeš?

Ne čekam ja ničiju grešku nego mi je u prirodi da se bavim uzrokom, a ne posljedicama.
Ovo što Adžem radi, ovo je drsko, bezobrazno, pišanje po navijačima, a zašto? Zato što u igru kada gubi ubacuje Obradova i Koningsa, da ne govorim da Trupe i Seedorf ne bi trebali biti ni blizu stadiona.

Moraš malo širu sliku gledati, ali dobro jbg nismo svi isti i dobro je što je tako...

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned nov 02, 2025 8:51 pm

fcz je napisao/la:
A prvo poluvrijeme protiv Kopera tek.

Samo da pitam ove ratoborne skupstinare, jel vakat dosao da kritikujemo ili cemo cekati da padnemo na
7-8 mjesto pa da onda pocnemo, sta velite?

Dzezvar
Kontakt:

ned nov 02, 2025 8:53 pm

Postali smo jedna bezmuda ekipa koja dopsuti da ti se ljudi ponasaju ko da su oni domacini...bilo je vrijeme kada ce sve slabosti ove ekipe izaci na vidjelo.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 02, 2025 8:54 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned nov 02, 2025 8:51 pm
fcz je napisao/la:
A prvo poluvrijeme protiv Kopera tek.

Samo da pitam ove ratoborne skupstinare, jel vakat dosao da kritikujemo ili cemo cekati da padnemo na
7-8 mjesto pa da onda pocnemo, sta velite?
Sacekaj jos 3 kola, da upisemo jos koji poraz.
100min igre danas mi sansu jednu sansu napravili.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Okolele
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:03 pm

Dzezvar je napisao/la:
Postali smo jedna bezmuda ekipa koja dopsuti da ti se ljudi ponasaju ko da su oni domacini...bilo je vrijeme kada ce sve slabosti ove ekipe izaci na vidjelo.
Ali fakat jesmo..Mene nervira što svaku utakmicu početak pripada gostu..Evo večeras prvih pet minuta Velež nas nabio u kazneni 2-3 kornera izbi nabij i hop ruka penal..Drugi poluvrijeme isto umjesto da mi navalio na njih oni nas opet nabiju u naš kazneni i prijete..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:10 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
ned nov 02, 2025 8:38 pm
Ne pamtim kad mi je poraz teze pao. Još sad Zrinjski
Tipujem na to da ćemo primit gol prvih 10 minuta, s obzirom koliko loše ulazimo u oba poluvremena Zrinjski će to iskoristiti i rano povesti

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:14 pm

Okolele je napisao/la:
ned nov 02, 2025 9:03 pm
Dzezvar je napisao/la:
Ali fakat jesmo..Mene nervira što svaku utakmicu početak pripada gostu..Evo večeras prvih pet minuta Velež nas nabio u kazneni 2-3 kornera izbi nabij i hop ruka penal..Drugi poluvrijeme isto umjesto da mi navalio na njih oni nas opet nabiju u naš kazneni i prijete..
Pa kakvi tako postadosmo preko noci, ako smo uopste takvi. Koliko utakmica preokrenusmo u zadnjim minutama, bezmudasi ne bi mogli okrenuti protiv Borca iz 0:2, do 3:2. Tanka je linija od m... do koljena, do " bezmudasa ". Problem je u necemu drugom.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

salle86
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:15 pm

avlami97 je napisao/la:
ned nov 02, 2025 8:36 pm
Prošlo 13 kola, a najbolji strijelci Vini i Jaganjac sa 2 gola.
To je ono što sam ja govorio nakon slobode.
Ali me ubijedi Klop da su nam poništili neke golove, itd itd i da nije to baš tako.
A i ovo evo, do juče problem što se kritikuje igra protiv slobode jer smo imali i posjed i šuteve...a danas smo opet najgori na svijetu iako smo opet imali i posjed i šuteve. Samo eto danas nismo zabili onakva 2 gola koji se daju jednom u 10 utakmica, pa da prikriju sve.
Nejse, idemo dalje. Znamo mi mnogo bolje od ovoga, i vjerujem da možemo, pogotovo kad nas svi otpišu (pa i naši navijači)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:15 pm

Jos veceras zavrsiti sa Konigsom (druze nisi ti za nas) . Adzeme ne idu ove rotacije pozicija Troupe nije lijevi bek makar poceli bez igraca taman Mufta igrao beka, Lagumdzija nije 10 nikad i nikad nece biti.
Igraci su ispuhali i nemaju energije da igraju pod stalnim nabojem (pukli su ko balon). Jos jedna stvar nadjite nekog ko ce rijesiti pocetnih 10 min svake utakmice koju igramo , da nas ne dobijaju ovako lose ekipe . Velez je bas lose igrao i dobili su nas jer smo mi losi bili nista drugo.
Pejic Konigs, Sabic , Lagumdzija, Obradov??? Trebaju li nama ovi igraci uopste ?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:16 pm

Nazad u prepoznatljivo stanje, depresija
Željezničar ante portas !

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:18 pm

Za drugo vala i ne znamo vec deceniju tako da nam je to normalno

BHDragons
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:20 pm

Ako ništa lijepo je vidjeti da se pofino stranica ispisalo. Nije umro forum.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:21 pm

U pravu je adzem ovo za var. Rukom je firaun na centru igrao prije gola i nikom nista mrtve ti ***** halkicu a i tebi irfane

Mulalic Edis
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:24 pm

Natrcali nas, prebili i pobijedili. U prve tri minute golman nabija lopte u aut, Trupe se sakriva, Karamarko i Sedorf daleko stoje i poklanjamo im 4 kornera. Kao da smo mi gosti u onoj atmosferi se useremo na pocetku uvijek. Lagumdzija na poziciji 10 totalni promasaj. Krila i bekovi daleko. Izmjene mrtve, pogotovo ono skakutalo s najvecom platom sto mase rukama. Cestitaj ljudima, i kreni od prve minute se tuci, a ne ne kraju se zalijetati. Nije kanton. Mjesec igramo lose i veceras je doslo na naplatu. I u Prijedoru smo trebali izgubiti. U Bijeljini i Sirokom je bila visa sila, ali i tu smo znali biti anemicni na momente. Tanko i to je to. Idemo dalje. Cupat se. Sudjenje posteno. Krivca treba traziti u sebi i veceras u Prijedoru. Blijeda izdanja.
Grande dioničko društvo 💪

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:25 pm

Jaganjac nije ga Zelje, svaka njemj cast i sve ali puno zuji a malo meda daje...danas ganjas rezultat i ti u 90 pravis 2 izmjene.

U Mostar po bod/ove.

svabo
Kontakt:

ned nov 02, 2025 9:27 pm

Na onako nabrijanu atmosferu na tribinama mi dozvolimo da oni uđu nabrijaniji u utakmicu na terenu i dozvolimo im četiri kornera u prve tri i pol minute igre, i naravno penal. Pa takav ulazak u ovakvu utakmicu je za šamaranja u najmanju ruku. Naravno, kad im to dozvoliš, kasnije više nema igre, a mi svakako nismo od igre kad treba napadati.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 98 gostiju.

Prijava