A šta je juče bilo strašno da smo bili potučeni. Posjed ?
Jel se to igra ko ima više lopte, pobjedio je. De ba.
Ok sa rudar ima napadača pa da ta posjed i pretvori i nešto, ovako su vrtili loptu gotovo bez ozbiljne prilike.
🤍
🤍
🤍
Ne gledamo svi fudbal istim očima. Ja mislim da npr. od Borca nismo bili bolji a dobili smo ih. Ili tačnije bili smo bolji 20 minuta, a inferiorni 70 minuta. Isto tako, činjenica je kad ti poništavaju čiste golove utiču ti na psihu i preokreću tok utakmice u korist protivnika.fcz je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 6:04 pmNismo najgori, uopste. Prilicno suvereno smo dernuli pitare i svinje, tesko ali zasluzeno dobili Bojac i dva puta Posusje...svabo je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 5:26 pmPrvo Široki te nije nadigrao iako su nam tri gola poništena. Drugo, da su dva gola priznata pet komada bi im dali. Dalje, ko očekuje da Veleža razbije igrom u Mostaru i da mu pet komada, taj je lud.fcz je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 2:16 pm
Siroki itekako ima veze, vidjeli smo to nedavno. Nadigrali su nas i pored nasa tri ponistena gola.
Protiv Veleza smo imali ogromne probleme da izvucemo pobjedu a po svemu sudeci oni su otad mnogo napredovali.
Za Rudar nam je mozda i najjasnije, u dvije utakmice su pokazali daleko vise od nas.
Ni protiv Radnika se nismo proslavili u dvije utakmice, naprotiv.
I da ne zaboravimo, u 5 od 6 gore nabrojanih utakmica smo imali Madzida, jednog od najboljih igraca lige.
Radnika bi dobili glat da nam je priznat gol. U takvim seljačkim sredinama ko prvi da gol taj pobjeđuje.
Malo realnosti ne bi bilo naodmet. Nije baš da smo najgori.
"Da je bilo ovo onda bi bilo ono" nije nikakav argument. Samo cinjenice.
I ne kazem ja ovo jer mislim da smo trebali biti osmi ili tako nesto. Mozemo slobodno reci da smo zasluzeno tu gdje jesmo, jedina utakmica gdje smo igrom bili potuceni do nogu je ova jucerasnja. Samo kazem da se ne treba uljuljkavati i misliti da nam tesko ko moze ugroziti 4. mjesto.