Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 26, 2025 6:28 pm

A šta je juče bilo strašno da smo bili potučeni. Posjed ?
Jel se to igra ko ima više lopte, pobjedio je. De ba.
Ok sa rudar ima napadača pa da ta posjed i pretvori i nešto, ovako su vrtili loptu gotovo bez ozbiljne prilike.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

svabo
Kontakt:

ned okt 26, 2025 7:06 pm

fcz je napisao/la:
ned okt 26, 2025 6:04 pm
svabo je napisao/la:
ned okt 26, 2025 5:26 pm
fcz je napisao/la:
ned okt 26, 2025 2:16 pm

Siroki itekako ima veze, vidjeli smo to nedavno. Nadigrali su nas i pored nasa tri ponistena gola.
Protiv Veleza smo imali ogromne probleme da izvucemo pobjedu a po svemu sudeci oni su otad mnogo napredovali.
Za Rudar nam je mozda i najjasnije, u dvije utakmice su pokazali daleko vise od nas.
Ni protiv Radnika se nismo proslavili u dvije utakmice, naprotiv.

I da ne zaboravimo, u 5 od 6 gore nabrojanih utakmica smo imali Madzida, jednog od najboljih igraca lige.
Prvo Široki te nije nadigrao iako su nam tri gola poništena. Drugo, da su dva gola priznata pet komada bi im dali. Dalje, ko očekuje da Veleža razbije igrom u Mostaru i da mu pet komada, taj je lud.

Radnika bi dobili glat da nam je priznat gol. U takvim seljačkim sredinama ko prvi da gol taj pobjeđuje.

Malo realnosti ne bi bilo naodmet. Nije baš da smo najgori.
Nismo najgori, uopste. Prilicno suvereno smo dernuli pitare i svinje, tesko ali zasluzeno dobili Bojac i dva puta Posusje...

"Da je bilo ovo onda bi bilo ono" nije nikakav argument. Samo cinjenice.

I ne kazem ja ovo jer mislim da smo trebali biti osmi ili tako nesto. Mozemo slobodno reci da smo zasluzeno tu gdje jesmo, jedina utakmica gdje smo igrom bili potuceni do nogu je ova jucerasnja. Samo kazem da se ne treba uljuljkavati i misliti da nam tesko ko moze ugroziti 4. mjesto.
Ne gledamo svi fudbal istim očima. Ja mislim da npr. od Borca nismo bili bolji a dobili smo ih. Ili tačnije bili smo bolji 20 minuta, a inferiorni 70 minuta. Isto tako, činjenica je kad ti poništavaju čiste golove utiču ti na psihu i preokreću tok utakmice u korist protivnika.

U dosadašnjih 12 kola ja ne vidim i dalje ko je ispod nas na tabeli a kvalitetom je trebao biti ispred. Kolega gore reče da ako nam igra u sredini ne bude drastično bolja završit ćemo od 4-6. mjesta. Evo ja i dalje ne vidim te tri ekipe koje će završiti ispred nas, pa da mi završimo šesti.

Svi pomalo pretjerujemo, i u dobrom i u lošem.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

ISB87
Kontakt:

ned okt 26, 2025 7:35 pm

Ma trece ili cetvrto mjesto, sve ovisi o nama. Samo nece bit 17 bodova razlike sa prvim nego 7-10.
Imamo dosta mladih, perspektivnih igraca kojim treba dozirati minutazu ove sezone. Takvi igraci sl. sezone mogu donijeti borbu za prvaka.

Trebaju nam dvije tekme da prokinemo po dva tri razlike. Pijacari su se ubili za taj pocetak, ne zbog nekvaliteta nego sto su romi.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.

Prijava