Ja im ništa ne zamjeram.
Suđenje toliko da ne uzmes.
Sem sto ne znamo igrati na postavljenu odbranu mi ne znamo ni braniti kontru. Danas smo igrali mimo svake logike i pameti, fol mi uzeli loptu, fol mi kruzimo.cipiripi je napisao/la: ↑ned okt 05, 2025 6:58 pmNemamo napadaca i ne znamo igrat na postavljenu odbranu.
Imali smo sat vremena da se vratimo u utakmicu i nista konkretno nismo uradili.
Sta je tu je idemo dalje.
Jelicu j.ebem ti sve sto imas za sjeckanje igre i unisenje nervoze
Identicnu utakmicu ocekujem i u Prijedoru
Navedi utakmicu gdje smo imali ok sudjenje u gostima.fcz je napisao/la: ↑ned okt 05, 2025 7:20 pmNakon 10 (ili da ipak pricamo o 12?) utakmica se vec mogu uociti neki obrasci. Ono sto je prilicno vidljivo bi se moglo sazeti u nesto kao - kuci nindze, u gostima mindze.
Kuci smo svakog nadigrali, ukljucujuci i Koper. U gostima smo u svakoj utakmici bili uzasno nesigurni, smotani, cak i prilicno podredjeni.
Kući smo Borac nadigrali samo 20 minuta, realno. Ostalo ok.fcz je napisao/la: ↑ned okt 05, 2025 7:20 pmNakon 10 (ili da ipak pricamo o 12?) utakmica se vec mogu uociti neki obrasci. Ono sto je prilicno vidljivo bi se moglo sazeti u nesto kao - kuci nindze, u gostima mindze.
Kuci smo svakog nadigrali, ukljucujuci i Koper. U gostima smo u svakoj utakmici bili uzasno nesigurni, smotani, cak i prilicno podredjeni.