Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

EasyRiise
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 18, 2025 5:53 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
čet sep 18, 2025 1:52 pm
EasyRiise je napisao/la:
čet sep 18, 2025 10:01 am
plavi kanarinac je napisao/la:
čet sep 18, 2025 7:51 am

Bilo bi nam bolje svima kad bi sve mlađe momke/omladince našeg kluba podržali barem u 1 sezoni.

Ne kažem da će iko postati zvijezda, ali što napisa čini mi se Fanzi, šta smo omladinaca mi upropastili na Grbavici komentarima i povicima, a bar na Grbavici su mogli imati tu sezonu tolerancije. Na prvom poslu pa griješiš u ponudi, u komunikaciji u svemu pa te tolerise, valjda možemo i mi tu jednu sezonu svu tu našu školu pogurati makar podrškom.
Jel stvarno misliš da je Grbavica komentarima i povicima upropastila nekog omladinca? Jedino ko ih je mogao upropastiti jeste nestručni treneri iz OP, kao i SŠ koji im nije vjerovao. Neće navijači gurati igrača iz prvih 11, a neće ga ni izbaciti ukoliko trener vidi kvalitet i trud. Naravno da navijači trebaju imati tolerancije prema omladincima i podržati ih kada dobiju priliku, i vjerovatno je bilo slučajeva gdje nije bilo tako, ali daleko od toga da su nekome upropastili karijeru.
Stvorena takva atmosfera da jednostavno nije se prastala nijedna greska, u toj atmosferi mladi igrac, ako ga trener uopce i stavi, a slabo koji je stavljao, usere i napravi jedan glup potez, publika podivlja i sjebes koncepciju tu i treneru i igraču. Ovaj prvi sta ce onda odluci se za dizelasa i ovaj presjedi sezonu, možda kup odigra i to je to.

Ali hajde svi to drugačije gledamo.

EDIT: a debilima ko sto su Resic i nekakvim poluljudima se davala prilika i uloga... Ali hajde bilo proslo, bice bolje.
Očigledno da gledamo drugačije. Meni je tu krivac onaj koji je dovodio Resića i ostale ublehe. Krivac mi je i onaj koji je tim ublehama davao šansu ispred naših omladinaca, i onaj što ih nije psihički pripremio na par zvižduka i kritika. Ti ljudi su u mojim očima krivi, a ne Grbavica i njena publika. :palacgore:

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 18, 2025 6:19 pm

Sta se desilo sa onim Garcevicem, neka povreda ili nesto drugo, nema ga nigdje...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 18, 2025 7:11 pm

milanribar je napisao/la:
čet sep 18, 2025 1:54 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
čet sep 18, 2025 1:14 pm
milanribar je napisao/la:
čet sep 18, 2025 9:56 am
Možda vas iznenadi Obradov i to da ima centaršut dobar skoro ko i Alić, samo treba obavezno lijevo krilo da igra neko ko pomaže u defanzivi i neće bit problema.

Sredina mislim da će bit Lagumdžija-Milošević-Šošić, najviše će bit problem nadomjestit Ericka koji puno radi u defanzivi a i započinje akcije sa dobrim pasovima naprijed.
Ima li šta od Gojaka? Pisalo se ovdje da je dobar i obećava, ali nisam upratio je li bio na klupi ikako otkad je registrovan. Razumijem da je mlad i da možda neće odmah u prvih 11, ali sad kad nam fali veznjaka treba biti opcija ako ima kvaliteta
Igrao za juniore nekidan u pobjedi protiv Radnika dao go i asistirao. Biće on dobar i za prvi tim ubrzo...
:palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 18, 2025 7:34 pm

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

svabo
Kontakt:

čet sep 18, 2025 8:08 pm

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], TheBlue i 58 gostiju.

Prijava