Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 14, 2025 10:25 pm

Z_1921 je napisao/la:
ned sep 14, 2025 10:18 pm
igla je napisao/la:
ned sep 14, 2025 9:09 pm
Koliko je ovo pokvarena liga, gledam Siroki Sarajevo, znaci otvorenim dzonom pokosise Guliasvilija, tv prenosom se vidi crveni iz udzbenika, sudija daje zuti. Tek kroz var crveni.

Da je obrnuta situacija, ili da je pokosio nekog iz Zrinjskog ili Borca, dao bi crveni, pa bi trazio kroz var opravdanje ako nije bio, izmisljali bi pravila. Tacno mi se gadi kad se vide namjere.
Ne znam cemu bilo kakvo zaljenje sarajeva i odluka koje su stetne po njih? Uzivam u tome, vraca im se i to nije stoti dio onog sta su zasluzili i ucinili drugima. Ne stavljajte u isti kos nas i njih jer bi nas sj.ebali i ugasili radije nego Borac ili Siroki.
Gledao sam utakmicu i zaista se pretjeruje sa pričom o lošem sudjenju. Sarajevo je užasan tim, pogotovo odbrana, samo neka ovako nastave, pa da ih mi aBd dokrajčimo.

Gyasi13
Kontakt:

ned sep 14, 2025 10:29 pm

Kada im je dao korona titulu i njihovi navijaci po gradu nosali tabit sa nasom zastavom to im je odgovaralo, sudjenje korektno nista spec koliko se vade na to.

santakuruz
Kontakt:

ned sep 14, 2025 11:01 pm

plavi kanarinac je napisao/la:Jebase nas na jugu, jebase nas u krajini i na 49% ... Dobro kazu kad kazu da nam je ostalo Sarajevo i malo oko Sarajeva.
Ko je koga je.bo u Krajini?

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 14, 2025 11:40 pm

Dosta sa tim stvarima na sportskom forumu.

Nego ja tek sad skontao da penal uopste nije sviran za igranje rukom, nego je Jatta nagazio onog lika. Lik ne stvarno sirovina, nimalo ne razmislja svojom glavom.
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

pon sep 15, 2025 12:15 am

Ne znam, ne volim pitarluk. Tu mislim na ono "nek komšiji crkne krava". Nikad mi nismo bili takvi, bez obzira na druge. Postoji nivo, ne treba ga spuštati kako bi imali sa kim se "takmičiti u podjebavanju".
Da je lakrdija jeste...boli me briga što je njima, petom, desetom...poenta je što iste stvari nekome se sude 10/10 situacija a nekome 1/10. Kako nekome paše
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ubaceni element i 24 gosta.

Prijava