Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 6:13 pm
Norsborg je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 5:40 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 1:14 pm
Ispast ce da ga ooet branim,ali prvo provjerite moralna nacela influencerice pa onda i Senadova....
Na kraju krajeva ima brate sud,zasto ga nije prijavila za nasilje kako to ona kaze....
Takve stvari zavrsavaju na sudu a ne na youtubu....
Trebala je navesti kako je trazila 20 000 eura mita da da nacelniku te opstine za upis vlasnickog lista...
Nemoj molim te braniti nikoga, to je potpuno nevazno, pisi samo i budi afirmativan za ulazak investitora. Svaku sumnju pa i na Senada Misimovica treba objaviti cak i ako nije provjerena. Mislim stagod hoces, provjerirono sto mozes, pogotovo za Senada koji je vjerovao ti ili ne najveci kocnicar
Nazalost nije jedini.
Kako samo izranjate....ja sam vise nego afirmativan sto se tice ulaska imvestitora.....tako da....
Ovdje spominjes, influesericu, Senada i jos kazes ispasce da ga branis.
Nama je vazan samo Zeljo. Za sve, pa cak i traceve nebi trebalo da nas je briga samo da dobijemo investitora. Kako inace servisirati dug prema poreskoj, kako obezbjediti plate. A po mojoj slobodnoj procjeni samo da opstanemo ove godine treba nam 7- 8 miliona. Dug ce nas uvesti u dubiozu zbog kojeg cemo ostati bez imovine.
Zato, INVESTITOR I SAMO I N V E S T I T O R.