Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 26, 2025 3:46 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto avg 26, 2025 3:37 pm
avlami97 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 3:36 pm
Je li sada slobodna ona influenserka s obzirom da joj je mužu zabranjen izlazak iz Turske zbog straha od bijega pred turskim zakonodavstvom.
Pitam za jarana.
Nemoj tako ipak su oni to sve zajedno stekli na posten nacin
Imaš pravo prodati nekretninu više puta...sve dok te ne uhvate ili neko od prevarenih tuži.
Sad influenserka plače zato što su ih tužili.
Plačem protiv tužbe
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ISB87
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:47 pm

Mozemo naravno i trebamo. Ja sam samo napisao da treba uvesti tarabu jer ce sada biti lose ako se vrati.

Svakako, poceli smo igrati fudbal. Treba tako nastaviti.
MIRZA RASCIC

SamoIstina
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:49 pm

south side je napisao/la:
uto avg 26, 2025 3:38 pm
Taj isti Misimovic je blokirao i ulazak Digislica pricom o dionicama i kako Zeljo ne treba vlasnika
Ma nije, slucajnost je sto je bas tada odlucio da predlozi dionice na TV-u i kaze da je protiv takvog investiranja u klub svom bivsem predsjedniku skupstine.

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:51 pm

Taj isti Misimovic je blokirao i ulazak Digislica pricom o dionicama i kako Zeljo ne treba vlasnika
Niste normalni oca mi....koji qrac spominjete nekoga kp nije u klubu od 2018 godine....i kako se moze sabotirati neko ko nikada nije poslao ponudu u klub....
Evo Mesa vam arapa dovodi

https://raport.ba/bazdarevic-nasseru-al ... g&sfnsn=mo
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 4:35 pm

avlami97 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 3:36 pm
Je li sada slobodna ona influenserka s obzirom da joj je mužu zabranjen izlazak iz Turske zbog straha od bijega pred turskim zakonodavstvom.
Pitam za jarana.
Imaš pravo prodati nekretninu više puta...sve dok te ne uhvate ili neko od prevarenih tuži.
Plačem protiv tužbe
Al' najjače kod influenserke je rečenica. "Jasno vam je da nijedan medij nije prenio ovu priču". I meni tada suze krenuše dalje nisam mogao čitati.

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 4:37 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 3:51 pm
Niste normalni oca mi....koji qrac spominjete nekoga kp nije u klubu od 2018 godine....i kako se moze sabotirati neko ko nikada nije poslao ponudu u klub....
Evo Mesa vam arapa dovodi

https://raport.ba/bazdarevic-nasseru-al ... g&sfnsn=mo
Ko ne vjeruje da Meša neće dovesti arapa neka se ispiše sa foruma momentalno 😄

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 4:44 pm

Daj više detalja. Kako? Preko koga? Šta je radio Misimović? Zašto je Diglisić odustao? Je li zvanično slao prijedlog klubu? Daj nam imena pored Senada, nije valjda toliko jak da ga je sam otjerao. Je li stajao na kapiji, pa mu nije dao da udje ili je imao još neke ljude da mu pomognu? Da li se gospodin Diglisić uplašio i slično? Ispričaj nam sve, vidim da poznaješ ta dešavanja, a do sada niko ne zna zašto je dosp Diglisić odustao. Podijeli to sa nama koji ne znamo, pa da se i tom Senadu stane u kraj i stavi taraba.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto avg 26, 2025 4:49 pm

Jel realno da se rapravljate to sto neka influenserka tuzi bivseg predsjednika kluba e vela havle

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto avg 26, 2025 4:53 pm

Senad Misimovic nema veze sa FKZ, niti sa nedolaskom Edina Diglisica.

Nedolazak Diglisica je iskljucivo vezan za nekoliko ljudi u klubu koji su tad bili. Da li su oni djelovali po necijem nahodjenju, sigurno da jesu ali to nahodjenje nije doslo od Senada Misimovica, Amara Osima niti Jasmina Badzka. Shvatite to vec jednom zakopajte tu pricu u proslost zajedno sa ova tri covjeka.

A vi iz skupstine sto visite po forumu i sad se medjusobno prepucavate i vama je uskoro kraj svakako dosao Mirvic ili ne.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto avg 26, 2025 4:54 pm

Sky1 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 4:35 pm
avlami97 je napisao/la:

Plačem protiv tužbe
Al' najjače kod influenserke je rečenica. "Jasno vam je da nijedan medij nije prenio ovu priču". I meni tada suze krenuše dalje nisam mogao čitati.
Guska ona najobicnija, kako je nije stid nakon svega da rijeci da kaze na nekog. Kao da je cijeli grad pun ovaca pa ne zna se ko kako vedri i oblaci.

avlami97
Kontakt:

uto avg 26, 2025 5:20 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Jel realno da se rapravljate to sto neka influenserka tuzi bivseg predsjednika kluba e vela havle
Koliko sam shvatio ona je tužena od strane bivšeg uposlenika kluba, a ne kako si ti naveo. Tužena je za višemilionsku prevaru. Istu nekretninu više puta prodavala.

avlami97
Kontakt:

uto avg 26, 2025 5:24 pm

Ja samo znam da većini nas ne odgovara osoba koja je totalno transparentna i kod koje za svaku BAM postoji trag kako je i na koji način potrošena.
Jedan takav je otjeran.
Treba nam neko ko zna muljati, pa ko koga prevari.

Norsborg
Kontakt:

uto avg 26, 2025 5:40 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 1:14 pm
Blueworld21 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:46 pm
Ovo je plasirano da se malo skrene prica sa Gestapa iz Rajlovca
Ispast ce da ga ooet branim,ali prvo provjerite moralna nacela influencerice pa onda i Senadova....
Na kraju krajeva ima brate sud,zasto ga nije prijavila za nasilje kako to ona kaze....
Takve stvari zavrsavaju na sudu a ne na youtubu....
Trebala je navesti kako je trazila 20 000 eura mita da da nacelniku te opstine za upis vlasnickog lista...
Nemoj molim te braniti nikoga, to je potpuno nevazno, pisi samo i budi afirmativan za ulazak investitora. Svaku sumnju pa i na Senada Misimovica treba objaviti cak i ako nije provjerena. Mislim stagod hoces, provjerirono sto mozes, pogotovo za Senada koji je vjerovao ti ili ne najveci kocnicar
Nazalost nije jedini.

SamoNapad
Kontakt:

uto avg 26, 2025 6:00 pm

Jos jedna stvar kako moze proci nezapaženo je čist penal za nas protiv Zrinjskog gdje se ne gleda VAR kao i prošle godine Mircevski.
Sad pitari ma poništi čist gol jer fol ne kontrolišu posjed igrači Borca (uredno covjek odigra pas golmanu i golman katastrofa reaguje) znaci ako.imas levata u ekipi koji me zna nabiti loptu onda je to greska protivnika a ne tvoja. Onda ti savez opravdava nekim suludim tekstovima iz pravilnika koji se ne podudaraju. Užas je blaga riječ za suđenje u našoj ligi , pravda sve za nekog a za drugog se primjeni sve.
Penal je bio za nas, Biblija protiv Velež ne kontroliše ruku loptom ali zato igrač Sarajeva kontroliše. Var se za Borac gleda kod penala a igrač Zrinjskog skače koljenoom na našeg igrača i to je normalno .

SanMan
Kontakt:

uto avg 26, 2025 6:05 pm

uto avg 26, 2025 4:53 pm
Senad Misimovic nema veze sa FKZ, niti sa nedolaskom Edina Diglisica.

Nedolazak Diglisica je iskljucivo vezan za nekoliko ljudi u klubu koji su tad bili. Da li su oni djelovali po necijem nahodjenju, sigurno da jesu ali to nahodjenje nije doslo od Senada Misimovica, Amara Osima niti Jasmina Badzka. Shvatite to vec jednom zakopajte tu pricu u proslost zajedno sa ova tri covjeka.

A vi iz skupstine sto visite po forumu i sad se medjusobno prepucavate i vama je uskoro kraj svakako dosao Mirvic ili ne.

SanMan
Kontakt:

uto avg 26, 2025 6:07 pm

+1
iznose kojekakve stvari koji mi "obični" navijači ne kontamo - mi samo znamo da zviždimo kad izgubimo bodove na Grbavici od Rudara i Radnika i da aplaudiramo kad pobjedimo Zrinjskog

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 6:13 pm

Norsborg je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:46 pm
Ovo je plasirano da se malo skrene prica sa Gestapa iz Rajlovca
Ispast ce da ga ooet branim,ali prvo provjerite moralna nacela influencerice pa onda i Senadova....
Na kraju krajeva ima brate sud,zasto ga nije prijavila za nasilje kako to ona kaze....
Trebala je navesti kako je trazila 20 000 eura mita da da nacelniku te opstine za upis vlasnickog lista...
Nemoj molim te braniti nikoga, to je potpuno nevazno, pisi samo i budi afirmativan za ulazak investitora. Svaku sumnju pa i na Senada Misimovica treba objaviti cak i ako nije provjerena. Mislim stagod hoces, provjerirono sto mozes, pogotovo za Senada koji je vjerovao ti ili ne najveci kocnicar
Nazalost nije jedini.
Kako samo izranjate....ja sam vise nego afirmativan sto se tice ulaska imvestitora.....tako da....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

uto avg 26, 2025 7:00 pm

Onaj video je polazna tačka orkestriranog napada koji se vodi na Senada i sve koji su trenutno u klubu...bez izuzetaka koliko skontah

S nekom namjerom jeste...kojom nemam blage 😂
Zadnja izmjena: salle86, dana/u uto avg 26, 2025 7:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Norsborg
Kontakt:

uto avg 26, 2025 7:03 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 6:13 pm
Norsborg je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Nazalost nije jedini.
Kako samo izranjate....ja sam vise nego afirmativan sto se tice ulaska imvestitora.....tako da....
Ovdje spominjes, influesericu, Senada i jos kazes ispasce da ga branis.
Nama je vazan samo Zeljo. Za sve, pa cak i traceve nebi trebalo da nas je briga samo da dobijemo investitora. Kako inace servisirati dug prema poreskoj, kako obezbjediti plate. A po mojoj slobodnoj procjeni samo da opstanemo ove godine treba nam 7- 8 miliona. Dug ce nas uvesti u dubiozu zbog kojeg cemo ostati bez imovine.
Zato, INVESTITOR I SAMO I N V E S T I T O R.

Lumen
Kontakt:

uto avg 26, 2025 7:05 pm

salle86 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 7:00 pm
Onaj video je polazna tačka orkestriranog napada koji se vodi na Senada i sve koji su trenutno u klubu...bez izuzetaka koliko skontah
A kakve veze ima ta mala s nama? Kako ona utice na upravu ili neke druge organe kluba?

Kako ce nas Sloga odrat, samo zbog ovih prica sto kruze okolo.

Trenutno korisnika/ca: South i 93 gosta.

Prijava