Po cemu si to zakljucio? Bas je momak vrsio presing otkako je usao. Krpic je bivsi, mislis da bi on izdrzao ovo sto je Rakic veceras?
Ma samo ne treba gubit glavu ko pitari, previše je utakmica pred nama. Oni su napravili dramu protiv Borca sad a ja ne vidim da je bila krađa očigledna, kolko god se trudio.
Pa i sinoc bi se pricalo o zestokoj kradji da mi nismo stvorili dovoljno sansi i zabili dovoljno golova. Ponistio nam je go koji bi protiv nas sigurno bio priznat, nije nam sviran ocit penal a njima je propustio dati drugi zuti (3-ca cini mi se).
Jeste ali zato smo imali nekoliko puta problema kad nas napadnu kroz sredinu jer smo tu imali igraca manje.Occasionally je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 8:51 amGledam, u odbrani zadnja linija pravi bedem po ivicama šesnesterca a krila na bekove.
Krila su puno radila u defanzivi spuštili se skroz nazad, svaka čast za partiju juče. Odinaka par propusta u prvom poluvremenu ali u drugom bez greške. Taktički smo odigrali skoro bez greške, Erick i Lagumdžija nisam mislio da mogu držat 90 minuta al su uspjeli. Osmanović se pokazao na teškoj utakmici da ima kvalitet, Šukilović smo znali da može i opravdao je maksimalno.Occasionally je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 8:51 amGledam, u odbrani zadnja linija pravi bedem po ivicama šesnesterca a krila na bekove.