Velež nas je tu taktički raskovao, dao nam loptu i iz kontri nas ubili.
Mi smo prije derbija trebali dobiti Širokog od kojeg smo bili bolji, na kraju umjesto da na 1:1 zabijemo taj gol, mi ga primimo.
ama bolan federacija je bila za nastavak, seranic (ministar zdravstva rsa) je sve sabotirao iz poznatih razlogasvabo je napisao/la: ↑sub avg 23, 2025 2:22 pmAha, znači samo te sezone bi se Borac morao na terenu izboriti za Evropu, nije imao zaleđinu u u vidu Vice? Inače, da se završila sezona oni ne bi bili treći jer ih ne bi gurali razni Njegomirovići i Gigovići? Smrdi ti priča maksimalno. Sezona je prekinuta zbog kobiljoglavara jer je to bila jedina varijanta u kojoj oni završavaju prvi. Dali smo im 8 komada u dvije tekme i dali bi im i u trećoj još 3-4 jer smo u odnosu na njih tad bili toliko nadmoćni. A Vico je to jedva dočekao, u zamjenu za njihovo savijanje kičme narednih sezona.kvalitet je napisao/la: ↑sub avg 23, 2025 11:28 amLiga je prekinuta isključivo zbog Borca, a oni gore su to jedva dočekali i slavili Savez i Vicu… a koliko je Savez pomogao konama, pomogao je i nama. Sjeti se samo pozajmica npr. i šta bi se desilo s nama da nam nisu pozajmili novac. Ku*rvanje i njih i nas sa Savezom nas danas sve skupo košta, jbg
Hvala plavi brate!SamoIstina je napisao/la: ↑pet avg 22, 2025 11:18 pmJagledam, TV Bosna, rd-live, Sportska stranica (facebook)...
Hoce.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 23, 2025 11:15 pmSudeci po ovim slikama s treninga, nece se mijenjati gotovo nista u odnosu na ono protiv Veleza. Veliki hendikep je neigranje Seedorfa i Karamarka.
a u 21 jeVeteran 1921 je napisao/la: ↑ned avg 24, 2025 12:15 pmMufic,Odinaka,Sukilovic, Osmanovic,Alic, Eric,Lagumdzija,Sosic,Cveta,Pejic, Konings.
na osnovu cega takva izjava?Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned avg 24, 2025 11:52 amKakvi smo danas sa raspoloženjem, nešto šutljivi?
Ide pobjeda večeras bez ikakve sumnje.
Ovi odozdo nikad gori nisu bili otkad se igra PL.
Mislim da u mom komentaru leži odgovor, pročitaj ponovo.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned avg 24, 2025 12:42 pmna osnovu cega takva izjava?Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned avg 24, 2025 11:52 amKakvi smo danas sa raspoloženjem, nešto šutljivi?
Ide pobjeda večeras bez ikakve sumnje.
Ovi odozdo nikad gori nisu bili otkad se igra PL.