Dzezvar je napisao/la: ↑pet avg 22, 2025 12:04 pm
Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet avg 22, 2025 11:46 am
Sky1 je napisao/la: ↑pet avg 22, 2025 11:41 am
Ispravka, Krupa je bila bitnija i nju je trebalo dobiti.
Ja sam i dalje mišljenja da mi tu titulu nismo mogli uzeti nikako. Tu su se dešavale stvari koje su bile aktuelne kao kad je igrana utakmica za titulu protiv Lištice (Leotar).
Jednostavno plati pa se klati...
Kako bolan nisi...Trebao si samo zabiti go za 1:1 na lavoru....
Znaci nije do Bandica nego do nas.Ovi iskoristili loptu za vpolej koji smo sami centrirali.
Trebao si se ne dovesti u situaciju da odlučuješ gore jer znaš da je to lavordžijama utakmica stoljeća. To ti je isto kao kad je reprezentaciji trebala pobjeda u Srbiji za plasman, a svi su znali da nema od tog ništa.
A do Bandića je jer je lopov. Ne možemo mi žmiriti na njegov lopovluk samo zato što smo mi bili nesposobni da samostalno osiguramo titulu. On je svojim lopovlukom pomogao Zrinjskom da je osvoji jer su i oni bili poprilično nesposobni da je samostalno uzmu. I to je sva filozofija.
U Hrvatskoj prošle sezone kako su igrali zadnjih pet kola niko nije zaslužio titulu ali za pet godina toga se niko neće sjećati jer se ipak sve odlučilo na terenu a ne u var sobi. A npr. još se priča kako je Rijeka oštećena u zadnjem kolu prije 20 godina i Dinamo uzeo titulu zbog sudijskih lopovluka.