hahahahahahhahah @Ajzea kraaaalju hahahahahahaha
Nije me bilo par dana pa da malo bacim šuplju.
Htjeli mi priznati ili ne regionalna liga bi bila odlična. Znam navodili ste nedostatke i slažem se ali morate znati da bi i mi bili jači. Svi najbolji igrači lige bi htjeli kod nas i kod tog drugog predstavnika. SA druge strane mi sad igramo max tri tekme u Evropi, a recimo da uđemo u grupu bilo bi ih šest sedam a ta reginalna liga bi bila svaka tekma dobra i na niovu evropslih. Svaki put pun stadion. Međutim, ne može se to sve ukomponovati baš tako. Jedino rješenje je da UEFA u svim dijelovima Evrope pravi reginalne lige po istom proncipu pa da se i u EVropu ide iz reginalnih liga. Ne može to biti samo ovdje. Što? jer sad iz ovih sest država ide preko 20 timova u Evropu. To znači cijela liga zajednička bi trebala ići. Onda ona nebi imala draži nikakve, a ako skratiš na pet sest ekip akoje idu u Evropu onda nema smisla jer idu iz Andore dva tima, a iz neke od ovih država niko. To baš nema smisla. U početku bi mogla neka brza liga poggrupama, ali u ovom formatu o koejm se priča samo ako bi to bio trend u Evropi cijeloj. TO bi bilo i dobro jer bi Evropsla takmičenja kasnije krenula jer bi iblo manje ekipa u njima. Odmah bi se preskočila dva pretkola itd itd. Možda uEFA ide u tom smijeru.
VIdim ovi igrači što ih neki dan prozvah Mićo hahahahha, Jašarević i Zec iz Travnika nađoše klubove. Znači da ipak neko vidi to što i ja. Neće baš svi igrači ovih klubova što su ispali preći opet da igraju ligu 12. Rijetki će. (pratio sam da su me neki prozivali pa zato ovo pišem - pozitivno naravno)
O našem igračkom kadru neću. Po prvi put, ne znam što, imam potpuno povjerenje i prepuštam da čovjek radi svoj posao. Nek tjera i nek dovodi koga hoće. Jedino bi volio da se obrati pažnja na igrače tipa ovih gore. Znači potencijali, mladi, iz drugih klubova. Nije bitno jel to MIćo ili neko drugi. Bitno je da ganjamo takve. Recimo na um mi pade momak iz Zvijezdde iz Gradačca, stoper. Šerbečić se zove. Igrao je redovno cijelo vrijeme. Misim da još može i za juniore naše igrati.
OStalo, dresovi, oprema, novi rekviziti, stadion, uniformisanost ... ne trebam pričati uopšte. Imam možda po neku ideju, ali kad skontam kako je sve izgledalo prije par godina dozvolit ću sebi da uživam
Vedran VUkotić