Sramota da se čovjek toliko napada. Znam, ne izgleda to dobro al brate od prvih 11, novih je 4-5 igrača.
Ćorić ništa bolji učinak nije imao a dizali smo ga u nebesa.
Postajemo pitari, naše ne valja a tuđe i go*** valja.
Inače izbjegavam da psujem javno, ali ono što mogu da kažem: jeb'o te on i ti njega.santakuruz je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 11:53 pmSjeba Adzem planove mnogima koji su prizeljkivali poraz i otkaz jos na Bradini. Eto sad 3 boda i ostavka pa pada i ona prica u vodu kako Adzem ne zeli da napusti samo zbog otpremnine. Eto sad zicera za upravu i "navijace"AsharaK je napisao/la:https://www.oslobodjenje.ba/sport/fudba ... 8kqvuPrXEA
Daj mu otkaz za ovo kurcenje odma
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Iskocio mu na tiktoku vidio isjecak iz jednog filma u toj sedmici pred pres u kojem trener govori to igracu.Occasionally je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 11:40 pm"Neka ti grb na prsima bude preći od imena na leđima"
Majke mi isto kontamOccasionally je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 11:20 pmSad se uključio i čitam komentare
Mi smo pobjedili ?
boje im se zene pasa lutalica
Nije. Ali je kriv što zayebaje mene, tebe, sve nas.Sky1 je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 12:07 amMa vraćaj Amawa, Cerića, Peštu, Nazifa, Nurku, Džindu.. ništa ovo ne valja, ništaaa. Vraćajte ove ljude, ako hoćete da se spasimo i da procepi.
OK Adžem prepotentan, ne zna. Ali majka mu stara, nije Adžem kriv što nemam još jednog Lagumdžiju, što Šošić meda ne može i što od tri napadača, ne možeš jednog sastaviti. Ne branim ga ali stoje i ove stvari.