To je to... Pitam se samo koliko puta cemo u ovom prvenstvu ponoviti ovu recenicu.Haklapuc je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:57 pmPokušavamo igrati presing, odnosno simuliramo igranje presinga i zbog toga ostaje ogroman prostor između linija koji Posušje srećom ne koristi. Ako se po jutru dan poznaje, teška patnja ove sezone. Jedina svijetla tačka prvog poluvremena je Fočo, neobjašnjivo mi je bilo zašto je Adžem glumio Mourinha i izmišljao poziciju Seedorfu, direktno nas je koštao 2 boda tim odlukama.
Troupee kriminalan, Alić ne zna braniti prostor, igrači ne prate utrčavanja (kojih svakako ima premalo), sve je jalovo, presporo i s previše dodira.
Najveća razlika u odnosu na prošlu sezonu je što nemamo igrača kao što je Jaber koji će povući loptu naprijed.
Ako ćemo dovoditi još jednog Nizozemca u vezni red kao što se priča, Foči savjetujem da zatraži papire jer se na njega nikad ozbiljno neće računati.
Stvarno mi je nejasna postavka, nema apsolutno nikakve kombinatorike, igrači predaleko stoje, a Šošić ako ovako nastavi za godinu dana je u Radniku iz Hadžića.
Pa mora sam u 16 biti, ovo nam je najboljiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 10:15 pmE idi u pm vise i napadac!!!
S 5m sam ne zna dat go.Idi u pm lijepu!!