Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 11:03 pm
Puna podrska Denisu Coricu. Niko ozbiljan nije za njegovu smjenu, pogotovo ne sad.
Ne bi mi bilo krivo da smo ispali od Sarajeva, Borca ili Zrinjskog, ali od ovih ispadanje je neuspjeh. Niti su bolji, niti skuplji, niti igracki kvalitetniji. Jednostavno, cijela sezona ce stati u onaj prvi mec na Pecari. To je to od ove ekipe. I nek se prozivaju i ismijavaju, ko ih hebe. Kao pizde odigraju utakmicu sezone. Siroki nas je natrcao, bio borbeniji i vise zelio pobjedu. Tu se sva prica zavrsava
Dalje, idemo u Evropu 95 %. Nema sanse da ovaj Siroki pobijedi Sarajeva u dvije utakmice. Nije to priblizan kvalitet, a i Pitari vise mrze njih nego nas.
Sto se tice treceg mjesta ono nije nedodirljivo ali s ovim pristupom je naucna fantastika ipak. Ako hocemo nesto moramo uzeti 6/7 bodova u naredne tri tekme. A naredne tri tekme su Zri, Bor i derbi. Dakle, nemoguce. Shodno tome, gurnuti Focu, Sabica i Lausevica. Klupirati Dangubu, Markovica, Galica, Cavnica, Mircevskog i jos par igraca jer ne trebamo nekome nabijati minutazu a nece biti tu i naredne godine.
Veliki minus za Radovca i Boljevica. Ne znam jesu li povrijedjeni al meda ne mogu. Posebno Radovac, tezak ko crna zemlja kao kad je tek dosao kod Akrapovica. Klupa podhitno. Huso ima vecu zelju tri puta i spremniji je.
PORUKA ZA UPRAVU. Znam da citate, kasne 2 i pol plate. Dakle i vi ste zasluzni za ovu letargiju na terenu jer boli qrac Dangubu i Boljevica za Zelju. Tu su zbog finih platica. Idemo u evropu 95 % tako da podijelite ljudima plate i dajte novi ugovor Coricu. Ako mozes staviti Vares i Gosk kartu 15 KM onda "rodi" pare za plate jer ce biti od Evrope, pa i Muftica i Jabera, te euforije zbog Juga. Ima potencijala. Ako ste sposobni i ako su navijaci stali uz vas, onda placajte redovno.
Volim te Zeljo !!!