Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 29, 2024 7:17 pm

SamoIstina je napisao/la:
ned sep 29, 2024 6:46 pm
salle86 je napisao/la:
ned sep 29, 2024 6:43 pm
Dangubić mnogi ga hvale, meni je on teška enigma. Nije sad da je krampa ali je očito previše krut, odbijaju se lopte od njega ko od letvu, nema startnost nekako sve u slow motionu.
Ovo stoji da kazes za Krpica, Dangubic je doslovno susta suprotnost.
Ali fakat. Frajer mekan, lagan, krece se ko macka i bas zna lopte.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:19 pm

A i ovo je veoma znakovita objava. Pametnom dosta!

slika

storm_raider
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:24 pm

Sefa podrzati, sigurno mu svi ovi pritisci tesko padaju i jasno po ovim intervjuima da to utice na njega. Denis je pravi covjek na pravom mjestu i ne treba ponovo da izvinete jesti g...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ubaceni element
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:25 pm

Na prvu sam mislio da je penal, ali nije.

https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... t-nrt.html#

Here’s what the rules say about non-punishable handballs:

It will NOT be considered an INFRINGEMENT in the following cases:

HANDLE COMING FROM A TEAMMATE'S CLEARANCE: If the ball comes directly from a teammate's clearance and unexpectedly hits another defender's hand or arm.

Dangubic odlicno, konacno utakmica koja lezi niegovom stilu, steta sto nije poceo protiv Zrinjskog i pitara. Jos da ima Jabera u formi trpao bi opasno. Huso mi je top, Bolja standardno. Nazad svi krimogeni.

Hare79
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:30 pm

U odnosu na zadnje tri sezone meni je ova domaca tekma bila vise nego solidna. 60 posto je lopta bila u nasim nogama i ipak smo se mi nesto pitali. Sjetite se zadnjih sezona i nase igre na Grbavici kad igramo iskljucivo na kontre i u najboljem slucaju 40 posto kontrolisemo loptu. Jest da ova ekipa ima jos puno mana al je upgrade u odnosu na prosle sezone za jedno 30 posto. Trebamo da budemo jos 30 posto bolji da bi mogli da se pobijemo sa ovima u vrhu. Za to su nam potrebni bolji desni bek, jedan odlican stoper (steta sto Masic ode u Zrinjski, eno igra u prvih 11), jos jedan vezni ala Radovac da zna lopte i jos jedno konatantno krilo. To se moze ostvariti u naredna dva prelazna roka, e tek onda se mozemo necemu nadati. Jabera treba malo odmoriti, njemu je 20 god i bitno je da ne pregori.... Huso odigrao odlicno a ljudi ga kritikovali prije nego je i zaigrao. Bez Radovca ova ekipa je bez glave i repa...

igla
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:43 pm

Prvo poluvrijeme - Denis je sve rekao. Promašaj taktika jer smo imali previše znalaca koji iz mjesta više igraju nego na trku. Hiroš krilo ne može igrati.

Dangubić je meni igrač najviše sličan Lendriću, zna se kretati, uvijek je tu negdje. Nije on loš ako ga budemo znali iskoristiti.

fcz
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:59 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned sep 29, 2024 7:25 pm
Na prvu sam mislio da je penal, ali nije.

https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... t-nrt.html#

Here’s what the rules say about non-punishable handballs:

It will NOT be considered an INFRINGEMENT in the following cases:

HANDLE COMING FROM A TEAMMATE'S CLEARANCE: If the ball comes directly from a teammate's clearance and unexpectedly hits another defender's hand or arm.

Dangubic odlicno, konacno utakmica koja lezi niegovom stilu, steta sto nije poceo protiv Zrinjskog i pitara. Jos da ima Jabera u formi trpao bi opasno. Huso mi je top, Bolja standardno. Nazad svi krimogeni.
Ovo ima smisla.

Galiceva ruka je zasmetala nasem igracu; da lopta nije pogodila ruku bila bi izbijena u polje.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

ned sep 29, 2024 8:22 pm

Koliko su bili penali, da su se i iz Posušja čudili što se uopšte gleda VAR
🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

EasyRiise
Kontakt:

ned sep 29, 2024 8:24 pm

salle86 je napisao/la:
🤣
Bukvalno, prilaze ljudi monitoru da vide šta se uopšte gleda nije ni njima jasno

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:09 pm

salle86 je napisao/la:
🤣
Treba ih pohvaliti. Jako korektni, nisam vidio da je iko rijec rekao o "penalima" i sudjenju.

kvalitet
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:12 pm

Ja samo znam da je bila kontra situacija, sad bismo hebavali Vicu, Čolpu, sudijsku organizaciju i sve redom…

Ovo danas nije bilo dobro i ne treba bježati od toga. Podrška SŠ svakako, ali treba ovo dobro analizirati i vidjeti šta i kako dalje. Dangubića treba forsirati.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:16 pm

Mi smo sa Posusjem uvijek imali korektan odnos, nikada nijedna ruzna rijec.
Ljudi su danas igrali maksimalno fer.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Occasionally
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:34 pm

Ujko je napisao/la:
sub sep 28, 2024 8:38 pm
Prosle godine smo nakon 8 odigranih kola imali 9 bodova, a pretprosle 12, pa ovih 14 u tekucem prvenstvu izgleda sasvim OK. Medjutim, interesantna je " struktura " ovih bodova, 10 smo osvojili u gostima, a 4 kuci, sto je prilicno nekarakteristicno za nas. Isto tako i raspored nam je isao na ruku, pobijedili smo 4 utakmice, ali od toga Goska i Slobodu, koje, za sada svako pobjedjuje , a Veleza i Igmana dok su bili u velikoj krizi iz koje su se, izgleda, i jedni i drugi za sada izvukli. S druge strane odigrali smo 3 utakmice protiv " jacih " protivnika, sve tri u Sarajevu i osvojili smo ukupno jedan bod, uz samo jedan postignuti gol. Sve u svemu, nije lose, ali nema mjesta za neku euforiju, niti nerealne ambicije. Izgleda kao fraza, ali, sutrasnja utakmica je, zbog razvoja situacije, vjerovatno i najvaznija od svih dosadasnjih, pobjeda bi nam bila zlata vrijedna i skinula bi nam dosta tereta sa ledja pred vrlo tesko gostovanje...Uz punu Grbavicu, pa ako treba i na misice, bez umiranja u ljepoti, ali, svi zajedno do vazne pobjede, pa makar i 1:0...
:palacgore:

salle86
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:34 pm

kvalitet je napisao/la:
ned sep 29, 2024 9:12 pm
Ja samo znam da je bila kontra situacija, sad bismo hebavali Vicu, Čolpu, sudijsku organizaciju i sve redom…
Hebavali jer se i u nas uvukao pitarluk pa treba samo juakati, kukati, urlikati.
Nebitno jel realno ili nije
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:40 pm

Našem treneru samo treba vrijeme i utakmica da iskristalise najbolje što ima a da pri tome skupi sto vise bodova do polusezone . Na kraju krajeva sta može uraditi sa pasovima Karica, Galića Hirosa , Mahmica. Čovjek uvijek izbaci najgore , problem je sto ih je svaku utakmicu puno.
Samo utakmicu po utakmicu gazi dalje.
Zadnja izmjena: SamoNapad, dana/u ned sep 29, 2024 9:56 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

igla
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:40 pm

Nadam se da će neko u klubu sankcionisati onog malog što je dobacivao lopte za one seljakluke. Ono da nama neko radi, ne bi ga 18 voda opralo.

Occasionally
Kontakt:

ned sep 29, 2024 9:53 pm

salle86 je napisao/la:
ned sep 29, 2024 6:43 pm
Da ne moraju uvijek igrati najbolji, pokazatelj je prvo poluvrijeme. Previše smo nabili veznjaka od starta, rekao bih čak svih 5 su vezni jer Boljević nije 5% vremena proveo na svojoj poziciji koju je trebao. Hiroš isto lafo krilo, a obojica u sredini kad na to dodamo Jabera, Radovca i Husu, samo su smetali jedan drugom.
Meni je neshvatljivo na je našim krilima iz poniženja igrati svoju poziciju već se nešto uvlače u sredinu.
Čim je ušao Cvetanoski koji je linijaš, raširili smo igru po horizontali i razvukli Posušje pa se imalo prostora za igrati. Uz to Marković po meni najveća prevaga od ulaska danas jer je bio i naprijed i nazad, za razliku od Radinovića koji je opet razumljivo nespreman ali i ostavljen na cjedilu od Boljevića.
Sredina prodisala sa Hirošem koji je nije ovako natrčao, pa možda i nikako od povratka.
Dangubić mnogi ga hvale, meni je on teška enigma. Nije sad da je krampa ali je očito previše krut, odbijaju se lopte od njega ko od letvu, nema startnost nekako sve u slow motionu. Želja velika ali trebaće njemu da se adaptira izgleda malo više vremena nego smo očekivali.
Možda je i to recept, imamo nekih 5-6 veznih podijeliti im minutažu nek odigraju maksimalno dok mogu kao danas Hiroš/Mirčevski ili Cvetanoski/Šabić krilo i sl
Stekao sam utisak da je najviše trčao kad je vidio da se sprema Mirčevski. :rofl:
Vidje Denis (čitaj Dino) da Hiroš trči pa vrati Mirćevskog na zagrijavanje.

Tegoba od utakmice. tačno se vidi gdje smo. Idemo dalje. Igru briši, bodove piši !

Meha87
Kontakt:

ned sep 29, 2024 10:33 pm

Anel Sabanadzovic bez kluba po tm sta se desilo sa njim

SanMan
Kontakt:

ned sep 29, 2024 10:44 pm

Ono na kraju sa izmjenom - jel bila greška - trebalo da izađe Karamarko 6 povrjeđen, nemože da hoda - onaj okreno 6 naopako i izađe 9 Dangubić

Refa1921
Kontakt:

ned sep 29, 2024 10:48 pm

Trebamo prestati s valjanjem i onim ubacivanjem lopti. Ono nije Željo, radi iste stvari su protiv Sloge uletjela ona dva d.ebila a sada se ponašamo isto.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Bing [Bot], Google [Bot] i 71 gost.

Prijava